Mladostniki….
moja 15 in 14 letnik sploh nimata telefona zato pa zelo veliko beremo, se seveda tudi učita, sodelujeta v gospodinjskih opravilih po načelu skupnosti ipd. Telefone in računalniške igrice se otrokom kupuje zato, da se jih znebi a kaj ko se jih za vedno. Navlečejo se ti mladi možgani na vso to kramo in niso sposobni več normalne artikulacije, razmišljanja, komuniciranja z okolico. Izgubijo se v svetu virtuale in odvisnosti. Ne bo najlažje a se da. Kontaktiraj Log out in začni se ukvarjati z njimi. Hodite na sprehode, pohode, izlete, berite skupaj, pogovarjajte se, kuhajte skupaj. Bodite z njimi pa se ne bodo potrebovali zatekat v omamo neresnice.
Moj 17letnik je velik na telefonu, ima še laptop. Igrice ga nikol niso zanimale, na svojih družbenih omrežjih ni aktiven, se pa čudi da večina njegovih sošolk in sošolcev ne zna uporabljat računalnikov, telefon pa samo za nekaj osnovnih funkcij, med tem ko je on živa enciklopedija. Obvlada mašinerijo in ve vse o vsem.
Nikdar mu nisem težila, dokler ima v gimnaziji večino petke, se sploh ne sekiram.
Hja, 17.12.2021 ob 15:21
Moj 17letnik je velik na telefonu, ima še laptop. Igrice ga nikol niso zanimale, na svojih družbenih omrežjih ni aktiven, se pa čudi da večina njegovih sošolk in sošolcev ne zna uporabljat računalnikov, telefon pa samo za nekaj osnovnih funkcij, med tem ko je on živa enciklopedija. Obvlada mašinerijo in ve vse o vsem.
Nikdar mu nisem težila, dokler ima v gimnaziji večino petke, se sploh ne sekiram.
A Teb je pa sam do 5
O fuj.res si res si usmiljenja vredna.
To da bo ze pri 30 slabo videl
Da bo pri 30 puklast
Da bo ves zivcen in brez energije zarad racunalnika ti je pa ocitno malo mar.
Fujjjjj
Lpi, 17.12.2021 ob 15:54
A Teb je pa sam do 5
O fuj.res si res si usmiljenja vredna.
To da bo ze pri 30 slabo videl
Da bo pri 30 puklast
Da bo ves zivcen in brez energije zarad racunalnika ti je pa ocitno malo mar.
Fujjjjj
Kakšne neumnosti govoriš? Dela stvari in pri 17tih sam služi s svojim znanjem. Trenira šport in vsak dan prelaufa verjetn precej več kot ti v enem mescu ok?
Svoj lajf poglej, pol se pa nad drugim zgražaj revček.
Forum je zaprt za komentiranje.