Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere znane slovenke so vam značajsko najbolj bljek?

Katere znane slovenke so vam značajsko najbolj bljek?

Zame je Špelo Grošelj zelo mučno poslušat. Tipična predstavnica blondink, plitka in neumna

Špela Grošelj: Hujšanje se začne v glavi | Intervju | VIVA.si

Nemogoče je najti bolj grozno in antipatično slovenko kot je Eva Irgel.

Alenka Bratusek

Tanja Fajon

Miša Molk, Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar ja…bi se kar strinjal.

Špela Grošelj je vsaj HOT, čeprav se ji leta začenjajo poznati. Zvezdana je pa ufff…res stara, obnaša pa se, kot da 30-40 letniki stojijo za njo v vrsti:))

Zvezdana je bila do takrat ok:

Ne kaplja in ne curlja ( ampak ščije), tudi pomivanje ga ne spravi stran…

Odgovor na objavo uporabnika
na trače, 16.12.2021 ob 23:24

Zame je Špelo Grošelj zelo mučno poslušat. Tipična predstavnica blondink, plitka in neumna

Špela Grošelj: Hujšanje se začne v glavi | Intervju | VIVA.si

Jasna Kuljaj, Nika Zorjan, Miša Molk.

pa ribička in njena hči

Hajdi Korosec

Simona Kustec.

Absolutno obe tatici: Rebeka Dremelj in Mojca Mavec.

Saska Lendero – bljak, Groseljca – fuuj,  Zala Ribi- multi antitalent, Hajdi, Violeta Tomic, Aleksandra Pivec

Tanja Ribic  SasA  Lendero,

Tanja Fajon ( obup videt in slisat )

Violeta Tomic ( grozljivo )

Tanja Ribic

Zakaj pa je Mojca Mavec tatica?

Kopriva zmaga!

Nobene osebno ne poznam, zato ne vem kakšen značaj dejansko imajo in kaj je zaigrano. Ne prenašam pa Zvezdane Mlakar ne na TV ne v živo na odru.

Bi se strinjala, da so vse, ki ste jih našteli res obupne. Mogoče ste pozabili Gotarco in tisto trapasto reklamo za Tuš, kjer poje njen antipatično zoprn otrok.

Ana Tavčar, Natalija Verboten, Jasna Kuljaj

Meni je zmagovalka Žagarca s svojim konjem Šarcem!

Ambene naštete ne poznam dovolj, da bi lahko komentiral karkoli. Upam pa, da ste boljše. Ma pa vsaka tivu, ki nekaj da nase, on/off knof.

Saska, Ribicka, Groseljca, Violeta Tomic…..Ni jih za gledat, niti za poslusat.  Se jim izognem, ker so mi res bljak.

Molk, Tavčar, Gotar.  Antipatične in polne sebe, da kar boli.

Aleksandra Pivec vodi z naskokom

ne morm govort ker  nobene  ne poznam

neki je afnanje in govor pred kamero itd nekaj pa reala

ampak antipaticna in gnusna baba mi je lara g.kos al neki tasga,res odvrat,afnasta mi je zagarca ampak ne vedno..na ziuce mi gre se rahlo dremelj in groselj

ubistvu ne sledim tem znanim

Meni je od slovenskih simpaticna v obraz le verboten

Tanja zagar pa ko je bila mlada-postavno

ostalo kr neki

Te influencerke znane pa dabe govort neke povprecne kokosi k sluzjo s prodajanjem al sebe al pa produktov ki ne delujejo (kj za hujsanje al pa kj) ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close