Groza, nikamor brez »šminke«
Pišem, ker me ubija partnerkina navada, pa se tukaj še kdo najde in mi lahko namigne s pomočjo kako naj sprejmem ali rešim ta najin problemčič. Je zelo lepa ženska, tudi urejena, da kar precej nase v vseh pogledih. Nikoli jo ne vidim nenamazano. Še za v posteljo je namaziljena z vsem živim. To pa me zelo moti. Zadnjič je imela na obrazu ena belo papirnato stvar in ko sem se zbudil ob njej me je skoraj kap zadela. Kot mumija ali pa duh. Kamorkoli greva, pa če je to samo po kruh in mleko, se mora ona polišpati. Za to gre kar precej časa, da ne govorim o denarju, pa še o moji energiji in živcih, ki ju izgubljam, ko jo čakam. Ne znam si predstavljati kako bo to izgledalo, ko bodo enkrat otroci. V bistvu sem že čisto pozabil kako izgleda, ko ni vsa naflančkana. Ko poslušam prijatelje, vsem so hude tipa moja partnerke, doma pa take nihče ne bi imel. Tudi moja ni bila taka, ko sem jo spoznal. Ta pretiravanja se z leti stopnjujejo. Umetni nohti in trepalnice, zakaj že, če pa imamo svoje, pa v modrcu silikon, pa umetni lasje ene preveč nenaravne barve, pa po novem povečana zgornja ustnica, čakam samo še kdaj bodo čez prag prikorakali novi joški. A je to sploh še normalno? Rad bi ji dopovedal, da je naravna full lepša. Je možno, da gre že za zasvojenost?
Imaš nesamozavestno barbie doll, sam si jo izbral. A se gresta skupaj kdaj tuširat? Speri ji to navlako dol, da jo boš sploh prepoznal, če je sploh ona ? v zdravi meri ni nič narobe z ličili, za nakup mleka pa res ne no …. Mojega tudi moti, ko se mažem pa stoka zraven ?? a se je pač navadil, jaz pa potem vseeno pohitim, če kam gremo, ali kar med potjo delam ali pa nič, če se mi ne da.
Kokoši ?, 16.12.2021 ob 21:10
Tudi za matjazkota/BTDT-ja(zdaj MATIASA) bi bil svet tudi toliko lepši, če bi lahko hodil našminkan naokoli. Kot je bil našminkan na slikci, ki jo je imel včasih v avatarju. Vendar ga je strah, da bi bil potem v očeh ljudi manj hetero. ?
Res si dolgočasen s tem teženjem!
In potem si še drzneš napisati, da se nekdo spravlja nate in te zasleduje in ti teži.
Anonimno 5166, 16.12.2021 ob 19:17
Pišem, ker me ubija partnerkina navada, pa se tukaj še kdo najde in mi lahko namigne s pomočjo kako naj sprejmem ali rešim ta najin problemčič. Je zelo lepa ženska, tudi urejena, da kar precej nase v vseh pogledih. Nikoli jo ne vidim nenamazano. Še za v posteljo je namaziljena z vsem živim. To pa me zelo moti. Zadnjič je imela na obrazu ena belo papirnato stvar in ko sem se zbudil ob njej me je skoraj kap zadela. Kot mumija ali pa duh. Kamorkoli greva, pa če je to samo po kruh in mleko, se mora ona polišpati. Za to gre kar precej časa, da ne govorim o denarju, pa še o moji energiji in živcih, ki ju izgubljam, ko jo čakam. Ne znam si predstavljati kako bo to izgledalo, ko bodo enkrat otroci. V bistvu sem že čisto pozabil kako izgleda, ko ni vsa naflančkana. Ko poslušam prijatelje, vsem so hude tipa moja partnerke, doma pa take nihče ne bi imel. Tudi moja ni bila taka, ko sem jo spoznal. Ta pretiravanja se z leti stopnjujejo. Umetni nohti in trepalnice, zakaj že, če pa imamo svoje, pa v modrcu silikon, pa umetni lasje ene preveč nenaravne barve, pa po novem povečana zgornja ustnica, čakam samo še kdaj bodo čez prag prikorakali novi joški. A je to sploh še normalno? Rad bi ji dopovedal, da je naravna full lepša. Je možno, da gre že za zasvojenost?
Najdi si eno preprosto kmečko deklino. Ok mal se hecam. Res ne vem, kam gre ta svet, da so vse punce tako umetne. Vse samo navzven, v glavi pa nič. Včasih se je takim reklo, da so lahke punce, prostititke, danes je tak izgled normalen. Ne vem no, meni je to ogabno, od tatujev, umetnih nohtov, trpalnic, ust, silikonov, fuj. Sama sem vedno urejena, naravno lepa in preprosta, kar je najbolj všeč mojemu možu s katerim sva že več kot 15 let. Boga najina sinova, ko si bosta morala punco najti. Upam, da bo čez 10 let še kakšna normalna in ne vsa izumetričena.
Torej pojdi v lov za novo dekle. Ko pridejo otroci še veš ne kaj te s tako baburino čaka. Zbeži stran, če še lahko.
Ženske se starajo in nekatere to težko prenašajo, potem pa kompenzirajo.
Jaz imam sicer drug problem: fajn bi se mi zdelo, da bi se moja kdaj uštimala, pa se ne. Nikoli ne šminke, ne pudra, ne tistih zadev okoli oči, ne kakšne frizure, kakšnega boljšega modrca, oprijetih hlač itd… Ima sicer srečo, ker zgleda zelo mladostno (ko je bila 18 je gledala ene 12, sedaj sredi 40-ih pa vsaj 10 manj). Tudi ostalo je ok (polne ustnice, prsa C itd…).
Saj načeloma mi je čisto kul, je pač komot, samo včasih bi pasalo tudi kaj več.
Sem pa v vsakem primeru proti raznim operacijam. Tudi šminkanje z recimo v trgovino ali na sprehod se mi ne zdi potrebno.
Tipično. Tipi se obračajo za umetnimi ženskami z obilico make-upa, dekolteji, minikami do popka in 10cm petkami, v družbi opazijo le take in družno vzdihujejo ob pogledu nanje, medtem ko naravne punce niti ne opazijo. Po možnosti nato tako punco dobijo, nakar ugotovijo, da pa zdaj ona za svoj izgled porabi preveč časa in denarja. Zdaj bi on rad, da je ona kar naenkrat naravna in praktična, ko bo naravna z njegovo družbo hodila okoli, pa bodo še kar komentirali same “namalane”, kakšne hude bejbe da so. In ona naj se zdaj vsa naravna ob tem počuti samozavestno in zadostno. Seveda – če te je “ujela” ravno na izgled … punca se zaveda, da je v edino zate pomembno stvar z leti potrebno mnogo več vložiti, če hoče, da je še izgled ok. Dokler ji ne boš pokazal, da jo imaš rad zaradi drugih stvari, se bo posvečanje izgledu stopnjevalo.
Forum je zaprt za komentiranje.