Vstopi v neživilske trgovine – virus jih očitno izbira po svoji volji
dragi ljudje – kakšna bedarija je to omejevanje vstopa v določene trgovine.
Primer: spremljam že vsaj 8 mesecev v trgovinah, kjer nakupujem živila ( Leclerc, Špar, Eurospin, pa Lidl/Hofer, kjer so frekvence ljudi enormne na dan). Pa še vedno vsi eni in isti prodajli, vsi živi in zdravi, sliđiš, ko se med seboj pogovarjajo, da nisop tudfi okuženi še dosedaj, pa masko dol, nos ven…
Kakšna bedarija je torej, da omejujejo z ukrepi vstop v ostale trgovine, kot so npr. mnogo po kvadraturi večji centri , kot so gradbene trgovine ( Bauhaus, Obi, , Merku, Sam, ipd), trgovine z oblačili in koneckoncev tudi nakupovalni centri. ? Kakšna bedarija.
A v eno majhno koncesijsko štacunco s hrano, kljer je dnevno izmenjanih tudi po 1000 kupcev, pa se lahko gre brez omejitev? Nekomu je ventil, ko mu poči na pipi nujen, da zamenja in sanira ppušpčanje doma, bolj kot štruca kruha in pivo….
Saj mo ni hudo, ampak bedasto do amena, da ne morem ventila ali pa tesnila za okno kupit, da mi not ne piha, brez PCT pogoja 🙂 Ob tem, da so vsi prodajalci, v živilskih, ki jih videmvam zadnjih 8 mesecev vsi lepo pridno na delovnem mestu, velika večina sploh ne na bolniških zaradi okužbe. Kakšna bedarija.
kakšna neumnost, 16.12.2021 ob 13:01
dragi ljudje – kakšna bedarija je to omejevanje vstopa v določene trgovine.
Primer: spremljam že vsaj 8 mesecev v trgovinah, kjer nakupujem živila ( Leclerc, Špar, Eurospin, pa Lidl/Hofer, kjer so frekvence ljudi enormne na dan). Pa še vedno vsi eni in isti prodajli, vsi živi in zdravi, sliđiš, ko se med seboj pogovarjajo, da nisop tudfi okuženi še dosedaj, pa masko dol, nos ven…
Kakšna bedarija je torej, da omejujejo z ukrepi vstop v ostale trgovine, kot so npr. mnogo po kvadraturi večji centri , kot so gradbene trgovine ( Bauhaus, Obi, , Merku, Sam, ipd), trgovine z oblačili in koneckoncev tudi nakupovalni centri. ? Kakšna bedarija.
A v eno majhno koncesijsko štacunco s hrano, kljer je dnevno izmenjanih tudi po 1000 kupcev, pa se lahko gre brez omejitev? Nekomu je ventil, ko mu poči na pipi nujen, da zamenja in sanira ppušpčanje doma, bolj kot štruca kruha in pivo….
Saj mo ni hudo, ampak bedasto do amena, da ne morem ventila ali pa tesnila za okno kupit, da mi not ne piha, brez PCT pogoja 🙂 Ob tem, da so vsi prodajalci, v živilskih, ki jih videmvam zadnjih 8 mesecev vsi lepo pridno na delovnem mestu, velika večina sploh ne na bolniških zaradi okužbe. Kakšna bedarija.
Da o tem, da na pošto lahko greš, če imaš za prevzet ali oddat pošto, ki ima lahko sodne posledice , druge storitve pa ne smeš opraviti -torej ne moreš kupit niti znamke, da bi lahko poslal redno z oddajo v cestni nabiralnik – ker znamk ne prodajajo nikjer drugje več – včasih so jih po trafikah in trgovinah.. Pa koliko ljudi se zamenja na eni pošti z vstopom noter, ali pa v lekarno 🙂 na dan 🙂 Bedarija brez primere.
Ne se zafrkavat, 16.12.2021 ob 13:12
Ne vstopim v trgovino, če ne zahtevajo od mene PCT, saj vem, da je v tem primeru večja možnost, da srečam ljudi, ki so okuženi.
cepljeni misliš da delajo HAG in ostale teste tako pogosto, kot ostali 2x tedensko, ko so v istem prostoru, kot ti? 😛
neumnost!, 16.12.2021 ob 13:59
Aha, ja, ja, kar sanjaj!
Vsi cepljeni, ki jih poznam, pravijo: ah, saj sem cepljen, sem zasciten ?♀️?♀️
Jaz isto mislim! Sem cepljena in NAJBRŽ ne trosim virusov naokoli. Če pa že jih me pa ne briga, ker so itak krivi necepilci sami, imeli so možnost zaščite in to celo BREZPLAČNE!
Itak da so bedarije. Pct ni zarad bolezni, zarad svobode je. To mi je vse bolj jasno. Celo dostavo, postarje itd. so hotl s pct, pa ni uspelo…samo da bi zajebaval ljudi, da se grejo cepit. Meni se kozla od njihovih reklam za cepivo, ki ne sciti pred korono. Kdor se ni dojel da nas hebejo res lovi zadnji vlak. Norcujejo se iz nas.
yram, 16.12.2021 ob 14:37
Itak da so bedarije. Pct ni zarad bolezni, zarad svobode je. To mi je vse bolj jasno. Celo dostavo, postarje itd. so hotl s pct, pa ni uspelo…samo da bi zajebaval ljudi, da se grejo cepit. Meni se kozla od njihovih reklam za cepivo, ki ne sciti pred korono. Kdor se ni dojel da nas hebejo res lovi zadnji vlak. Norcujejo se iz nas.
Itak, da se norčujejo. Probajo kako je narod glup.
Jebati jim je treba njihovo fašistično Qrčevo kodo.
https://www.facebook.com/100002048100328/videos/298766762151834
Nisem cepljena. Samotestiram se 3x tedensko. Za vstop v trgovine se ne testiram, pač ne hodim več v te prodajalne, itak sem se že os marca lani izogibala vsemu nenujnemu, nujno blago kupim preko spleta. Testiram se uradno zaradi potrdila, e občasno, za zdravnika , laboratorij, mehanika, vulkanizerja itd ali banko ali pošto.
Izogibam se stikom, razen občasno v naravi na prostem, kakšni sprehodi. V gorskem koče itak nimam več vstopa, zato nosim termosko in sendvic ( kruh pecem sama) s sabo. V lokale ne hodim že skoraj dve leti. Organizirano ne potujem več. V avtu nisem imela sopotnika od marca lani. Če se zmenimo kje, vsak pride s svojim avtom. Zaradi spremembe življenja in minimalne porabe imam letno prihranka okoli 10 tisoč evrov. Izogibam se stikom ljudmi, ki imajo več stikov in/ali niso skrbni. Precej takih, ki obredejo vse, je med cepljenimi. Nenazadnje so se večinoma cepili zato, da lahko prosto kam gredo in eni se družijo Med, zdravo in potujejo ogromno. Med ljudmi, ki jih poznam, je nekaj necepljenih najbolj skrbnih, nekateri so celo bolj previdni od mene.
Forum je zaprt za komentiranje.