zasebni zobozdravnik- Hrvaška
Včeraj sem bila spet pri zobozdravniku, kjer sem se leta 2007 vpisala na čakalno listo. Takrat je bila čakalna doba 2 leti. Včeraj ko mi je mastno zaračunal popravilo zoba, pa vprašam, če nisem že na vrsti, da mi to plača ZZZS. Pa mi pravi, da je zdaj čakalna doba 5 let in da bom na vrsti šele 2012.
Popravit moram nekaj zob, do 2012 bojo šli vsi k vragu, samoplačniško pa ne bo zneslo, je predrago.
Pred časom je bilo govora, da je čez mejo ceneje. Mi lahko kdo koga priporoči, prosim? Pa kakšne so kaj cene? Zelo bi vam bila hvaležna.
Lep dan vam želim.
V Istri jih poznam cel kup, ponavadi imajo oglase ob cesti ali pa fajn označene stavbe.
Kateri bi bil ta pravi zate ne vem. Pred časom sem bila jaz v enem manjšem istrskem kraju pri zobozdravniku z isto željo kot ti, pred tem sem se pozanimala, da je res okej. Na koncu pa sem ugotovila, da če seštejem vse obiske, pot, bencin in ceno, ne profitiram kaj preveč v primerjavi z LJ. Nekaj razlike sicer je, a sem raje tukaj v bližini in opravim komot, pri znanem zobozdravniku.
Premisli, ali ne bi raje vzela kredit in uredila kaj imaš za uredit…
Nekoliko kilometara iza prijelaza Zavrč (u blizini poznate Vinice) nalazi se stomatološka ordinacija već 20. godina. Vlasnik je pedantan, strpljiv i “nježne ruke”. Cijene su povoljne,
a mogućnost izbora tehnika i materijala velika. Zainteresirane molimo da se jave na ovu adresu radi daljeg dogovora.
Forum je zaprt za komentiranje.