Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › KOlegica sploh nima torbice

KOlegica sploh nima torbice

Imam sodelavko, ki v službo vedno pride z nahrbtnikom. Ostale imamo torbice.

Pa se menimo danes nekaj o torbicah pa se izkaže, da ta tudi za druge priložnosti nima nobene torbice. Si predstavljate? Ženska 40+ pa nikoli ne uporablja torbice in si še nobene sploh ni kupila. Pravi, da jih ne rabi. V službo ima nahrbtnik, za ostalo stvari tudi. Na fine proslave pa pravi, da ne hodi. Na žurke tudi ne.

Ne morem verjeti, da je ženska res brez torbice in to že celo življenje.

viš če bi tut ti melo nahrbtnik ti zdj ne bi blo treba pisat fejk zgodbic

Podobne starosti, tudi brez torbice. Še nikoli si je nisem kupila, nahrbtnikov imam malo morje, večinoma so športni.

TUdi jaz nimam nikoli torbice. Pravzaprav je še nikoli nisem imela. Vsaj kupila je nisem. Mislim, da sem jo enkrat imela, za birmo, sposojeno. Čeprav nisem čisto prepričana, da sem jo res imela. Mislim, da so mi jo posodili pa je nisem uporabila.

Kaj pa čem s torbico?

Imam vedno nahrbnik, za službo, za trgovino, za športanje, za it na izlet… kaj bi s torbico?

Vaaaau, a ti to resno? Pa to je cela drama, madona, čudno, da je še živa, pa vse ostale (brez torbic) tudi… ?‍♀️

Te torbice so tako nepraktične. Jaz imam torbice, ampak imam veliko raje nahrbtnike, ker mi ne letijo z ramen.

Se strinjam in ti nahrbtniki so itak kmecki do amena..

Ja, nahrbtniki so veliko bolj praktični. Pa saj kmečke ženske smo od nekdaj praktične.

Jaz imam samo “sport Billy” torbe, male torbice sploh nimam. In v moji torbi najdeš čuda in pol. Nekaj časa pa sem imela tudi nahrbtnik.

Odgovor na objavo uporabnika
Čisto odvisno, 15.12.2021 ob 22:52

Jaz imam samo “sport Billy” torbe, male torbice sploh nimam. In v moji torbi najdeš čuda in pol. Nekaj časa pa sem imela tudi nahrbtnik.

Tudi jaz sem imela tam, do 25-ega velike torbe, pa sem se zaradi bolečin v ramenu odločila, da je zame boljše, če težo razporedim na obe rameni in hrbet, pa tudi drža se mi je malo izboljšala.

Potem nisi zenska, ampak mozaca! Srecen tisti, ki te bo zamudil!

Eh… zahojene slovenke…

Netorbicarka, jebes prakticnost, so dogodki, ko moras biti tudi šik! Nahrbtniki so za v hribe in prav za nikamor drugam!

Aja, pa za it krave pasti!???

Odgovor na objavo uporabnika
ne morem verjeti, 15.12.2021 ob 20:44

Imam sodelavko, ki v službo vedno pride z nahrbtnikom. Ostale imamo torbice.

Pa se menimo danes nekaj o torbicah pa se izkaže, da ta tudi za druge priložnosti nima nobene torbice. Si predstavljate? Ženska 40+ pa nikoli ne uporablja torbice in si še nobene sploh ni kupila. Pravi, da jih ne rabi. V službo ima nahrbtnik, za ostalo stvari tudi. Na fine proslave pa pravi, da ne hodi. Na žurke tudi ne.

Ne morem verjeti, da je ženska res brez torbice in to že celo življenje.

Avtorica, čudim se, da si to strahotno novico sploh preživela! Vsak je ne bi.

Torbice, pete, lasulje… kot da ste iz časov 18. stoletja.

Mozace so vedno brez torbice.

Oh. Tudi jaz ne nosim torbic. Raje imam lep ruzak, tak poslovni. Nima nekih nalepk ali pa tisto poceni plastiko ampak je iz skaja, ali platno. Za posebne priložnosti žensko torbico nekje 5x na leto.

Ponavadi mi manjka še en par rok 😉 nahrbtnik pa ne skače z rame, pa tudi kakšne stvari, malico, robčke za otroke imam vedno v ruzaku.

Kaj pa je to takega…

omojbog, kako zmore…

Kaj ti bo pa torba, če si kupla kolo? 😀

O moj bog. Da nima torbice? Grozno. Kafastrofa. Svet se bo ustavil zaradi tega.

Tebi pa priporocam, da se brigas zase, bos imela kaj za pocet.

Ne odgovarjajo vsem torbice in visoke pete in licila in ne vem kaj se vse. Okrasujte se ve koliko se zelite, zaradi mene ste lahko kot novoletna jelka, druge pa pustite pri miru. Vsak ima svoj stil in nekaterim odgovarjajo torbe, drugim torbice, spet ene hodijo vedno v trenirki, druge vedno v oblekcah. Vsak je drugacen.

Tako, da ja. Pac ima samo nahrbtnik. I like that woman!

Jaz sem pa imela torbico. Sedaj imam majhen nahrbtnik. Stara sem 45. Mal si za modo.

Pri mojih 49 letih imam eno malo, ki sem dobila, uporabim jo mogoče 1x na leto,  raje nosim oprsnice oz. tako imenovane peder tašne ali nič, ker ključe in tel imam v žepu

Nimam:

– salonarjev

– škornjev

– nogavic

– pravega modrčka (le dva športna ne podložena, ki ju nosim zelo malo)

– nimam preluknjanih ušes

– umetnih nohtov, barve las, obrvi, trepalnic

Izbrala sem udobje (športno eleganten stil) in se dobro počutim takšna kot sem 🙂

Kaj ti bo torbica, ko imaš sef..

Joj joj ženske…ostale ste zadaj, katera pa se danes še obuje v pete in pohaja s torbico okrog po vsakodnevnih opravkih in v službo:)))) naravnost smešne kmetičke ste mi, ko pardirate v štiklah in s tisto torbico na rami, pa fasada na faci, in mislite da ste ultra urejene in moderne:)))

Danes se nosijo superge in gležnarji s platformo na vse outfite, pa rajši kakšen športno-eleganten nahrbtnik na eni rami ali pa še to ne, rajši samo telefon v žep pa noter kartica in gas….pa itak brez make-upa, moderno je imet zdravo in lepo kožo…

Dejte no….ne se smešit…;)

Imam vsaj 40 torbic, za vse mogoče priložnosti. Pa še precej različnih nahrbtnikov povrh. V teh koronskih časih praktično ničesar več ne uporabljam, zares le šerazlicne potiskane platnene vreče. Delam od doma, trgovina le za nujna zivila in nahrbtnik za rekreacijo, drugam itak vec ne hodim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close