Zakaj samske ženske gnjavijo, moških pa ne
Zakaj ljudje tako radi gnjavijo samske ženske zakaj so samske, kdaj bodo imele otroke, kdaj si bodo našle kakega moškega?
Samske moške pa redko gnjavijo. Če nima otrok in če je moški, je ljudem to sprejemljivo. Če ženska reče, da noče otrok, jo pa žrejo. Če je moški samski, je ljudem ok, če je ženska, jim je čudno.
V čem je keč?
Verjetno bolj v tem, da se večina žensk potihem strinja s tem predsodkom, se posledično počutite “krive” in potem hitreje znorite, ko to slišite od ljudi okrog sebe.
Pa še rade potem norite – in tistim, ki vas bockajo bolj zaradi nagajanja s tem dajete ekstra gorivo in zagon.
Dedcem se nam bolj žvižga če kdo kaj takšnega pripomni. Sam sem takrat pogosto pripomnil, da naj mi pa ta komentirajoči kaj uredi ker sam zgleda nisem sposoben. Potem je bilo pa vse tiho…
Pri nas v službi je isto. Imamo samske moške, njih pustijo na miru. Samske ženske pa kar naprej gnjavijo. Ne vem ali bi imele koga ali ne ali so samske, ker tako želijo, so brez otrok, ker tako želijo… ne vem. Dejstvo pa je, da jih gnjavijo, moških pa ne gnjavijo.
Pa tudi, ko imamo kake društvene aktivnosti. Pa je kaj opravka z otroci, stalno skušajo poriniti otroke kaki ženski. Pa nas bo 10 tam. Pa ga bodo hoteli poturisti meni kot edini ženski. Če je pa kaj več žensk, ga poturijo pač eni ženski.
Jaz sem pa nesramna. Preprosto se ne menim za otročjad. Potem pa se vseeno kdo najde, da bi se morala it igrat s tistim otrok, ga na futrat, da popazit… mirno, hladno ignoriram vse. POtem pa se kak dec, ki ima svoje otroke in zna z otroci, ojunači in se pač ukvarja z otrokom.
Verjetno zato, 15.12.2021 ob 20:56
Kar naprej poslušam, kako ženski ni problem dobiti dedca, pa če je še tako grda, med tem, ko obratno ne drži. Če je res, potem ni čudno, da družba tako razmišlja.
Podpis.
Ženskam se ni treba zelo potruditi, da pridejo do kavsa in razmerja. Samske ženske so potemtakem anomalija, čudaške. Za razliko pa samski moški ni nič čudnega, ko ženski standardi segajo v nebo.
Forum je zaprt za komentiranje.