Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za grde dedce

za grde dedce

dons smo mel debato, kako majo lahko grdi dedci lepe ženske…

no bolj ko se dečva smeje, manj vidi…

… znanost…

Priden bit!

Jaz bi bolj rekla, da je obratno, da grdavše zadenejo na lotu ?

? lepota je relativen pojem isto grdoba…

tko da… glupa izjava

in ja

kje je grde umetne spake dobijo miljarderje

sam pol mi je jasno da so tud oni KAP in prec se bols pocutm ?

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a148, 15.12.2021 ob 19:26

dons smo mel debato, kako majo lahko grdi dedci lepe ženske…

no bolj ko se dečva smeje, manj vidi…

… znanost…

@wd40

Jp. Itak je nasmeh nekaj najlepšega na ženski. ?

Epic Fail, 15.12.2021 ob 19:46

@wd40

Jp. Itak je nasmeh nekaj najlepšega na ženski. ?

mhm, mene samo to še žene…

dolgolaskica, 15.12.2021 ob 19:30

? lepota je relativen pojem isto grdoba…

tko da… glupa izjava

Res misliš❓ Pravzaprav ni tako preprosto vse skupaj, kajti lepoto, kot najbrž (še ne) veš, lahko prikažemo skozi prispodobo ledene gore. Večina namreč vse preveč da na subjektivni del… dasiravno je večji, navidez skriti del “lepote” objektiven, v domeno katerega sodijo zlati rez, proporci, razmerja, sorazmerja…

Denimo pri Nivei je bila narejena obširna raziskava o dojemanju lepega, in ko so analizirali odgovore ljudi, so dobili en tak splošen model lepega. Ta je: jajčasta oblika glave, ki je ožja v spodnjem delu, velike oči, beli zobje, obraz, razdeljen v tretjine, nos, ki mora biti znotraj razmerja zlatega reza,…

No, pa pustimo obraze pri miru in se vrnimo k telesu. Tudi tu je podobno, le da se od človeka do človeka mnenja najbrž bolj razlikujejo in gre v večji meri za stvar osebnih preferenc. Saj veste nekateri dajejo prednost oblinam (“da imajo kaj za pr’jet”), zopet drugi, pedantni esteti gledajo na zadeve drugače in iščejo skladno perfekcijo, kakršno je recimo mogoče opaziti med vitkimi manekenkami na raznih modnih revijah.

donporleone, 15.12.2021 ob 19:58

Res misliš❓ Pravzaprav ni tako preprosto vse skupaj, kajti lepoto, kot najbrž (še ne) veš, lahko prikažemo skozi prispodobo ledene gore. Večina namreč vse preveč da na subjektivni del… dasiravno je večji, navidez skriti del “lepote” objektiven, v domeno katerega sodijo zlati rez, proporci, razmerja, sorazmerja…

Denimo pri Nivei je bila narejena obširna raziskava o dojemanju lepega, in ko so analizirali odgovore ljudi, so dobili en tak splošen model lepega. Ta je: jajčasta oblika glave, ki je ožja v spodnjem delu, velike oči, beli zobje, obraz, razdeljen v tretjine, nos, ki mora biti znotraj razmerja zlatega reza,…

No, pa pustimo obraze pri miru in se vrnimo k telesu. Tudi tu je podobno, le da se od človeka do človeka mnenja najbrž bolj razlikujejo in gre v večji meri za stvar osebnih preferenc. Saj veste nekateri dajejo prednost oblinam (“da imajo kaj za pr’jet”), zopet drugi, pedantni esteti gledajo na zadeve drugače in iščejo skladno perfekcijo, kakršno je recimo mogoče opaziti med vitkimi manekenkami na raznih modnih revijah.

Mene pa zanima, kje si dobil ta podatek o raziskavi pri Nivei? Hvala.

Grd dec dobi žensko, če ima veeeeeliko denarja. Kaj misliš, da je melanija izbrala trumpa, ker je bil lep, ali ker je bil dober, pošten, prijazen, kulturen.

Ne, vzela ga je, ker je bil bogat. Keš pi ćka, ki kar nekaj zgleda in grduh. Tega je mnogo. In vsem tem grdunom je skupno, da so booooogati. Vegradov delavec niti blizu ne bi prišel, tudi če bi bil lepotec kot Clooney ali Brad Pit.

Grenivka422, 15.12.2021 ob 21:06

Mene pa zanima, kje si dobil ta podatek o raziskavi pri Nivei? Hvala.

Draga moja,

v Playboyu, kaj si pa mislila❓

Pravzaprav je res iz zloglasne revije, ki pa je vselej vsebovala izčrpne intervjuje z najrazličnejšimi osebami. Dotični intervju, iz katerega je bil vzet drugi odstavek zgornjega komentarja, je bil recimo z enim (naj)bolj znanih slovenskih plastičnih kirurgov.

.https://www.metropolitan.si/aktualno/playboy-intervju-franci-planinsek/

Eh.. lepi si za družico izberejo grdo, zato da jo lahko neovirano varajo naprej, ker valda grdane bo lepega zapustila.. lepe pa imajo grde, da jim dajo vse, jih nosijo po rokah itd..

če pa oba zgledata v enakem rangu sta pa poštena zazih vsaj kar se tega tiče.. haha.. !

donporleone, 15.12.2021 ob 21:51

Draga moja,

v Playboyu, kaj si pa mislila❓

Pravzaprav je res iz zloglasne revije, ki pa je vselej vsebovala izčrpne intervjuje z najrazličnejšimi osebami. Dotični intervju, iz katerega je bil vzet drugi odstavek zgornjega komentarja, je bil recimo z enim (naj)bolj znanih slovenskih plastičnih kirurgov.

.https://www.metropolitan.si/aktualno/playboy-intervju-franci-planinsek/

Uf je dolg intervju, ga bom prebrala. Hvala za link.

Lejte kolega gre za prav poseben znanstveni pojav, ki se mu reče dokler je “tošl” debel je lahko tudi “dec”

Pa lep pozdrav

donporleone, prebrala intervju, se je splačalo. Človek čudak, a sposoben v svojem poklicu. Našla Niveo in zlati rez, še enkrat hvala 🙂

Grenivka422, 15.12.2021 ob 22:36

donporleone, prebrala intervju, se je splačalo. Človek čudak, a sposoben v svojem poklicu. Našla Niveo in zlati rez, še enkrat hvala 🙂

Ni problema, si imela vsaj zanimivo večerno branje ?.

donporleone, 15.12.2021 ob 23:05

Ni problema, si imela vsaj zanimivo večerno branje ?.

Ja pa je bilo par podatkov kar zanimivih, čudno da je sploh privolil v tako osebni pogovor. Je težko kategorni egotripaš, profi na svojem področju, pa še tole okrog UKC-ja je zanimiva zgodba. Me pa prav zanima, kako se mora počutit, ko ima non stop joške v rokah hahah

Grenivka422, 15.12.2021 ob 23:54

Ja pa je bilo par podatkov kar zanimivih, čudno da je sploh privolil v tako osebni pogovor. Je težko kategorni egotripaš, profi na svojem področju, pa še tole okrog UKC-ja je zanimiva zgodba. Me pa prav zanima, kako se mora počutit, ko ima non stop joške v rokah hahah

joški so večinoma precenjeni, ti , ki jih ima pa on v rokah so pa večinoma ena srednja žalost.

Saj veš, da je že eno leto in pol pokojnik? Težko se torej kakorkoli počuti.

Za Grenivko.

lepe zenske imajo ponavadi manjse joske

sam to je res?

lepe okrogle naravne

debeluske majo v vecini ze sagy tajp bubis itd ,seveda ni nujno ampak ja 🙂

Zakaj bi imel lepo babo, da bi jo za mojim hrbtom drugi fukali?

Rajši imam tako grdo, da bo samo moja!

In pika!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close