Cepilni centri bodo odprti preko noči -dva meseca ste prepozni
.https://www.24ur.com/novice/korona/dnevi-cepljenja.html
pa kaj jim ni jasno – na vrhuncu razvitih okužb se pa ja ne cepi -ker traja vsaj 1m da se imunost razvije…
A se spomnike, kako so nam v preteklostih plozali – pred epidemijo npr. gripe se je treba cepiti vsaj 2 meseca? Torej če je gripa v navalu decembra, oktobra najkasneje 🙂
A je cepivo morda due to date, da se tako mudi?
In ja, komentarji pod člankom:
“genir
14.12.2021, 13:06:49
Cepilni centri so prazni..PRAZNI..samo kak upokojenec pride po 3 odmerek
To ni nic drugega kot nov obvod za super covid dodatke nadure in ostalo. ZA VEDRENJE!! Medtem ko resne stvari podaljsujejo cakalne vrste.
Kaj imajo 3osebe za delat na sprejemu in podajanju vprasalnikov pri covidu..ce je ruker je pac ruker..pocakajo..7ur pa gledanje v zrak..potem 2-3usmerjevslci pa spet kup studentov in se 5-10 cepilnih boxov
To je cca 50oseb na izmeno ki resnicno egektivno dela vsega nekaj minut na uro.in zdj bomo placevali se eno nicno garnituro spalcev
PRENEHAJTE!!!!!
Hahaha, 14.12.2021 ob 19:26
Cepilni centri so prazni..PRAZNI..samo kak upokojenec pride po 3 odmerek
To ni nic drugega kot nov obvod za super covid dodatke nadure in ostalo. ZA VEDRENJE!! Medtem ko resne stvari podaljsujejo cakalne vrste.
Kaj imajo 3osebe za delat na sprejemu in podajanju vprasalnikov pri covidu..ce je ruker je pac ruker..pocakajo..7ur pa gledanje v zrak..potem 2-3usmerjevslci pa spet kup studentov in se 5-10 cepilnih boxov
To je cca 50oseb na izmeno ki resnicno egektivno dela vsega nekaj minut na uro.in zdj bomo placevali se eno nicno garnituro spalcev
PRENEHAJTE!!!!!
Cepilni centri so prazni zdaj, se bodo že napolnili, ko bo potekel rok za QR kodo. Nč bat. Najpozneje januarja bo vse polno. Greva stavit?
vse po istem kopitu, 14.12.2021 ob 13:11
.https://www.24ur.com/novice/korona/dnevi-cepljenja.html
pa kaj jim ni jasno – na vrhuncu razvitih okužb se pa ja ne cepi -ker traja vsaj 1m da se imunost razvije…
A se spomnike, kako so nam v preteklostih plozali – pred epidemijo npr. gripe se je treba cepiti vsaj 2 meseca? Torej če je gripa v navalu decembra, oktobra najkasneje 🙂
A je cepivo morda due to date, da se tako mudi?
In ja, komentarji pod člankom:
“genir
14.12.2021, 13:06:49
Nihče ti ni branil, da bi se cepila prej, kaj zdaj jokaš?
Anonimno 6613, 14.12.2021 ob 23:01
Na koga ciljajo s to potezo? Morda se pridejo klošarji gret 😉
Na koga ciljajo? Na vse tiste, ki so cepljeni, pa bodo zdaj rabili še 3. odmerek, ker bo QR koda potekla. Kolikor vem, je teh med odraslimi več kot 60%. Seveda se bo usulo, cepilni centri bodo januarja pokali po šivih.
A da se na višku okužb in okuženosti ne cepi? Kako da ne! Saj to je vendar Covid situacija. V tej situaciji se lahko počne, kar se prej nikoli ni!!
Razumite, da je plan POCEPITI ČIMVEČ LJUDI IN VSO CEPIVO SPRAVITI V PROMET, pa ni važno, kakšna bo cena, kakšne bodo posledice in na kakšen način se bodo tega lotili. Vse bomo še videli in doživeli: cepilo se bo okužene ljudi, pa tudi tiste, ki so že bolni, pa otroke od 6-ega meseca starosti dalje, na koncu pa bo cepljenje proti Covidu vsake 3 – 4 mesece, vsako leto, do konca življenja!
No, vsaj farmacevtske kompanije ne bodo propadle, saj ljudje smo pa očitno potrošna roba… ??
Ciljna publika so alkoholizirani posamezniki, ki se bodo po nočni žurki spomnili “ej kaj pa če bi se šel js cepit za foro”. Ali pa bodo izgubili stavo in kazen bo cepljenje. Oni pra grejo zapret sejme in stojnice z alkoholom. Sami sebi so zjebali plan. Res nič ne razmišljajo.
Mogoče boš pa po nočnem cepljenju dobil joto s klobaso in kozarec vina, kot si včasih na krvodajalski. Klošarjev se bo kr vsulo. Pa pijanih žurerjev tudi, alkohol te zlakotni.
Moji pogoji so sledeči:
1. Zahtevam dokukent na katerem bodo podpisani zdravniki in ti strokovnjaki, ki velevajo, da se cepim. Ta dokukent bi moral vsebovati razloge zakaj bi se cepil.
2. Kdor koli bi me cepil bi moral meni predložiti osebno in jaz bi jo pofotkal. Če bi prišlo do zapletov bi to osebo tožil.
3. Pokazali bi mi morali vialo in kodo viale. Zahteval bi vialo, ki se začne s številko 1 torej placebo.
čefurček mehurček, 15.12.2021 ob 08:50
Moji pogoji so sledeči:
1. Zahtevam dokukent na katerem bodo podpisani zdravniki in ti strokovnjaki, ki velevajo, da se cepim. Ta dokukent bi moral vsebovati razloge zakaj bi se cepil.
2. Kdor koli bi me cepil bi moral meni predložiti osebno in jaz bi jo pofotkal. Če bi prišlo do zapletov bi to osebo tožil.
3. Pokazali bi mi morali vialo in kodo viale. Zahteval bi vialo, ki se začne s številko 1 torej placebo.
Seveda, greš zvečer mal u lajf, ko zapirajo in se družba sprašuje, kje je še kej odprtega, se kej dogaja, pa se en lahko spomni in reče:”Sej res, pejmo, se cepit. Mogoče ujamemo še happy hours, pa lahko da kaj gratis talajo. V Avstriji so menda talali bone za kurbenhaus.”
Lahko bi po vzoru kakšnih veletrgovcev uvedli še 25 % na določen dan. Dobiš 25 % več cepiva, da bo bolj zaleglo. Za upokojence pa ob četrtkih 10 % več, za tiste z nižjo telesno težo.
Forum je zaprt za komentiranje.