Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iskanje službe od vrat do vrat?

Iskanje službe od vrat do vrat?

Večkrat kdo napiše komu, da naj gre službo iskat od vrat do vrat.

Ampak a je kdo to dejansko prakticiral?

Recimo, če greš v neko firmo, te vratar itak ne bo naprej spustil. Se pogovarjat za službo z vratarjem?

Enkrat sem poskušala v eni stavbi, kjer je bila tudi željena firma. Samo do receptorja sem prišla pa nikamor dalj. Naprej je spustil samo zasposlene in tiste, ki so bili vabljeni oz. imeli pač nek termin.

Pa tam, kjer sedaj delam. Delamo s strankami. Tako, da lahko vsak notri pride. Ampak samo do tajnice. In potem konec. Če zahteva šefico. Hja, če je šefica slučajno v pisarni, je mogoče do nje. Samo šefica znori. Super, za iskanje službe, da razbesniš šefa.

Take bebave nasvete dajejo samo tisti, ki niso nikoli sprobali iskat službe na tak način.

Itak, da ne gre. Glede službe moraš govoriti z direktorjem, vodjo, šefom. TI pa niso ravno veseli, da kar vletiš. Če sploh prideš mimo vratarjev, tajnic in če so sploh v pisarni. Imajo kaj bolj pametnega za delat kot čakat, da jim kdo nenajavljen vleti.

Prvič slišim da ljudje tako hodijo. Večkrat se zgodi da se pošljejo prošnje v določeno podnebje, čeprav nimajo razpisov. Večina boljših služb pa se dobi po vip.

Hja, velikokrat eni delijo tak nasvet.

Samo jaz si ne predstavljam, da bi kdo tako iskal službo. Itak ne prideš do ta pravih oseb.

Odgovor na objavo uporabnika
iščem službo, 13.12.2021 ob 18:01

Hja, velikokrat eni delijo tak nasvet.

Samo jaz si ne predstavljam, da bi kdo tako iskal službo. Itak ne prideš do ta pravih oseb.

Rejeni Najraje govorijo o hujšanju 😉

Če imaš znanje, samo napišeš kratek email, ali potrebujete tega in tega, znam to in ono, in te bodo povabili na razgovor takoj ko je mogoče, brez neki larifari dolgih življenjepisov in da si komunikativen in da obvladaš word in ostalo sranje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close