Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Portali za iskanje (športne) družbe

Portali za iskanje (športne) družbe

Ima kdo iskanje družbe za športanje, izlete preko spleta?

Rada bi našla družbo za kak izlet, smučanje, obisk adrenalinskega parka in podobne reči. Zakaj družbo? Ker imam neko kartico, kjer je popust, če sta dva.

Pa zanima me za tujino, lahko pa tudi Slo.

Pred leti sem malce iskala po spletu Badoo, Semaforum ali nekaj takega pa so bili pretežno poročeni ff. Oz pač tipi, ki so iskali ali seks ali pa razmerje.

Jaz pa ne iščem seksa, ne razmerja, ampak družbo. Kje torej iskati? Ima kdo kako idejo?

Jaz sem tudi iskala družbo pa obupala. Samo ff portali.

Semaforum – moraš se pa prijavit, da vidiš kontaktne podatke & ostalo.

Žalost je ta, da se vsak portal, ki je bil prvotno namenjen za recimo iskanje družbe ipd. sčasoma sprevrže v fukfehtarski portal. Potrebneži okupirajo vsak kotiček spleta.

Na tem semaforumu, kot sem že napisala, sem že bila. Par let nazaj.

Recimo iskala sem družbo za kolesarjenje pa so se mi javljali tipi, ki niti bicikla nimajo. Bi pa šli kofetkat.

Pa sem za več različnih dejavnosti iskala pa nič. Kofetali bi. Pa predvsem so se zanimali za moj videz. Nekateri pa kar direkt namigovali za seks.

Ja težko boš našla. Jaz sem tudi na semaforju p nimam sreče. V bistvu sem se zmenil samo enkrat. Bolj ponavljaš, da ne iščeš razmerja slabi je. Mogoče bi moral kontra. Za smučanje ravno sedaj iščem družbo. Začnemo že jutri. Lp

No, jaz čisto iz praktičnega vidika iščem družbo oz. bom iskala. Ker pač imam neko kartico s katero dobiš 50% popusta na vstopnine, ampak samo v primeru, če sta dva. Tako, da meni bo načeloma vseeno, če gre tista druga oseba po svoje. Samo, da karti skupaj kupiva, ker je potem za oba pol cene :).

Odgovor na objavo uporabnika
iskanje družbe, 13.12.2021 ob 18:03

Na tem semaforumu, kot sem že napisala, sem že bila. Par let nazaj.

Recimo iskala sem družbo za kolesarjenje pa so se mi javljali tipi, ki niti bicikla nimajo. Bi pa šli kofetkat.

Pa sem za več različnih dejavnosti iskala pa nič. Kofetali bi. Pa predvsem so se zanimali za moj videz. Nekateri pa kar direkt namigovali za seks.

Jah, jaz pa samo pozitivne izkušnje na Semaforumu. Lej, ne vem, kako si ti komunicirala s potencialnimi kandidati za druženje na športnih akrtivnostih – že način  e-komunikacije je lahko napačen, pa tip to dojame kot tvoje namigovanje na seks.  Jaz nimam slabe izkušnje tam, pa tudi doživljam povabila sicer v rednem javnem življenju s stranu FFjev in vabila kar tako v mimohodu na kavice.  Neseksualno usmerjena komunikacija na začetku je pomembna. Čerpav se vidi, da ga mika potem, ko se srečaš, pa poizkuša, ampak mju rečeš – lej tukaj sva za partijo tenisa, badmintona, kolesarjenje – ne pa let’s get laid… Pravila moraš znati postavit na začetku.

Jaz sem jasno že v oglas napisala, da izrecno iščem družbo za kolesarjenje pa mislim, da sem imela za tenis tudi pa verjetno tudi za gore. Zdaj ne vem točno. Vem pa, da sem izrecno poudarila, da iščem tako in tako družbo pa, da ne iščem družbe za kofetkanje in da pričakujem prvo srečanje že kar kolesarjenje, tenis…

Pa so prihajali čisto drugačni odzivi.

iskanje družbe, 13.12.2021 ob 18:49

Jaz sem jasno že v oglas napisala, da izrecno iščem družbo za kolesarjenje pa mislim, da sem imela za tenis tudi pa verjetno tudi za gore. Zdaj ne vem točno. Vem pa, da sem izrecno poudarila, da iščem tako in tako družbo pa, da ne iščem družbe za kofetkanje in da pričakujem prvo srečanje že kar kolesarjenje, tenis…

Pa so prihajali čisto drugačni odzivi.

Pa napišeš še v tazaprti del: ne potrebujem družbe za seks. Problem solved. Tako sem jaz… Je treba znat biti direktna 🙂  Se z leti naučiš.

Probaj še enkrat. Drugih nekih strani ni. Problem pri teh opisih je, da folk napiše npr. Šel bi smučat.

Ne pove ne kam, ne kdaj, ne starostne skupine. Potem pa potrebuješ 3 dni da določiš srečanje. Če jaz napišem iščem družbo za smučanje v sredo za Gerlizen, pričakujem, da se bo javil folk za tja, ne pa za Spodnjo Besnico ogled rož. Drugače pa išči preko znancev.

Kamal, 13.12.2021 ob 19:24

Probaj še enkrat. Drugih nekih strani ni. Problem pri teh opisih je, da folk napiše npr. Šel bi smučat.

Ne pove ne kam, ne kdaj, ne starostne skupine. Potem pa potrebuješ 3 dni da določiš srečanje. Če jaz napišem iščem družbo za smučanje v sredo za Gerlizen, pričakujem, da se bo javil folk za tja, ne pa za Spodnjo Besnico ogled rož. Drugače pa išči preko znancev.

Ne iščem za Slovenijo :).

Jaz upam, da so tuji portali bolj normalni.

Actimatch. Sicer nič pametnega ampak je to kar iščeš.

Ime ali vzdevek, 13.12.2021 ob 19:32

Actimatch. Sicer nič pametnega ampak je to kar iščeš.

Piše, da je portal za mlade :). Ne iščem portala za mlade.

iskanje družbe, 13.12.2021 ob 19:52

Piše, da je portal za mlade :). Ne iščem portala za mlade.

Ni čudno, da nič ne najdeš, če pa si tako komplicirajoče bitje.

drugi pa brez težav, 13.12.2021 ob 20:25

Ni čudno, da nič ne najdeš, če pa si tako komplicirajoče bitje.

A to je kompliciranje, če 50 letnica omeni, da ne bi iskala na portalu za mlade?

Hm, zanimivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close