zobar otrok testiranje
Bolje, da imaš za oba. Otrok je šel v torek k zobozdravnici. Noben ni potreboval pct. 3 dni zatem sistematski pregled in potrebovala oba. Isti zdravstveni dom. En dan prej so po telefonu rekli, da pct ni potreben ne za otroka ne za spremljevalca, ker je sistematski pregled nujen. Naslednje jutro pa cel cirkus, vse se je zamaknilo. Obup. Dokler se ne bo stroka poenotila bo kaos.
jaz sem klicala zobarco v ZD, ona je rekla, da zaradi nje ne potrebujeta, ker se itak testirajo v šoli..
No v zdravstveni dom je treba nekako pridet, mimo vseh kontrol, se pravi je čist vseeno, če reče zobarca, da zaradi nje ni treba.
Mi je bilo rečeno potem po telefonu, sem klicala kako in kaj, da za mlajšega, 9 let, ne rabim ne jaz, ne otrok. Starejši je star 14, on pa rabi.
Če pridemo vsi 3 skupaj, rabim tudi jaz, rabi starejši otrok, mlajši ne.. če pa gre starejši sam, pa rabi samo on, jaz kot spremljevalec mlajšega pa potem ne rabim, samo morava midva z mlajšim it kao posebej..Imata pa seveda isto uro naročeno..V glavnem bedarije, da ni večje.
Šli smo tako, da je večji šel pred nama v ZD, on je bil kao posebej, midva z mlajšim pa za njim, jaz pa kot njegova spremljevalka..Če bi šli pa vsi 3 skupaj, bi pa še jaz rabila test:-))) Zgoraj v ambulanti smo pa spet bili skupaj..
Pa naj še kdo reče, da se gre za zdravje, gre se samo za jeba.nje folka v glavo,.
Forum je zaprt za komentiranje.