Darila nečakom in nečakinjam
Dokler so bili se 5 pa 6 pa 8,je bilo izi, zdaj so 13 do 16 in nimam pojma, kaj naj jim kupim.
Sprasujem starse, ne vedo.
Se pogovarjam z necaki, mal okol, nic ne zvem pametnega.
Zanima jih samo sport in nic drugega.
Po moje bom vsakemu kupila tople nogavice, sladkarijo in 20€ v bonu za BTC ali kar v gotovini.
Takojčica, 12.12.2021 ob 14:20
To so tako nehvaležna vprašanja. Vsak da, kolikor lahko. Jaz jim naprimer vsako leto napečem dobrot, ki jih obožujejo in dokler niso imeli družin, sem jim dala kakih 20 eur zraven.
Ja, tudi jaz bom napekla nekaj vrst piskotov, nekaj starejsim, nekaj pa najstnikom.
Tole z nečaki in nečakinjami zna biti zelo nehvaležno… Za obe strani ker se hitro nabere stvari 🙁 mi smo kar hitro prišli na to da se ne kupuje nič oz se da ena čokolada in to je to. Imam 3 otroke in 7 nečakov 3 sestre in moj sestro če kupimo še za starše in računamo 50 e na osebo je to 18 po 50 e pa sej nismo…
Že tako otroci dobijo neko malenkost za miklavža pa nekaj za božička pa 2 v službi dedek mraz pa pri babicah torej vsak otrok dobi v decembru 8 daril če bi dobili še pri tetah bi blo res preveč.
ko so starejši, se samo zdi, da je težje izbrati darilo. ker smo še vedno pod vtistom, da moramo kupiti nekaj otročjega ali otroškega, igračo, za zabavo ipd.
pa so najstniki že zelo radi odrasli.
pri nas dobijo nogometno žogo ali športno majico (npr. nike) ali parfumček ali toaletno vodico ali nakit (dekleta prstančke, verižice…, tudi fantje – ne boste verjeli – ampak so veseli kul verižice) ali bon za drogerijo…
In seveda vedno zraven čokolado, orbit in podobno.
Forum je zaprt za komentiranje.