Brez tebe nič nima smisla
Nikoli se nisva pogovarjala o tem ali kdaj prebiraš kakšen forum. Malo pofirbcaš kaj kdo objavi. Kakšne težave in razmišljanja imajo drugi.
Roko na srce sva imela drugačne debate. Prijetne. Manj prijetne. Zadnja debata me boli. Imela si kot si si zaželela še v zadnjem sporočilu zadnjo besedo.
Kakorkoli. Morda pa dejansko pogledaš kdaj kakšen forum in morda najdeš tale zapis. Če boš prava boš vedela kdo je to pisal. Po nazivih pesmi in po zvrsti boš vedela da pišem o tebi.
Upoštevam tvojo željo da ti ne pišem. Da ti dam čas da sprocesiraš vse. A me ubija to. Ubija me to da sem v temi. Pogrešam te. Ne želim te izgubit. Ne na takšen način. Ljubim te.
Dejansko sem vse naredil prav a je šlo vseeno vse narobe.
“Have you ever felt like you did everything right. And it still went wrong.”
Verjamem da če je namenjeno da bova skupaj in da bova skupaj videla kaj lahko postaneva a čas do tja se vleče in vleče… Minute so ure…
P.s. moral sem dati ven iz sebe to. Občutek da moram napisat mi ni dal miru.
Nikoli se nisva pogovarjala o tem ali kdaj prebiraš kakšen forum. Malo pofirbcaš kaj kdo objavi. Kakšne težave in razmišljanja imajo drugi.
Roko na srce sva imela drugačne debate. Prijetne. Manj prijetne. Zadnja debata me boli. Imela si kot si si zaželela še v zadnjem sporočilu zadnjo besedo.
Kakorkoli. Morda pa dejansko pogledaš kdaj kakšen forum in morda najdeš tale zapis. Če boš prava boš vedela kdo je to pisal. Po nazivih pesmi in po zvrsti boš vedela da pišem o tebi.
Upoštevam željo da ti ne pišem. Da ti dam čas da sprocesiraš vse. A me ubija to. Ubija me to da sem v temi. Pogrešam te. Ne želim te izgubit. Ne na takšen način. Ljubim te.
Verjamem da če je namenjeno da bova skupaj in da bova skupaj videla kaj lahko postaneva a čas do tja se vleče in vleče… Minute so ure…
Linkov ne dopušča:
Brett Eldredge – If you were my girl
Carrie Underwood – Do you think about me
Jason Aldean & Carrie Underwood – If I didn’t love you
Mon mona, 12.12.2021 ob 10:37
Kako lepa custvena izpoved. Ko bos nekoc spoznal, da je zensko srce (do moskih) kot severni pol, bos zacel drugace razmisljat. Tudi ce bo kdaj prebrala to tvojo srcno izpoved, mi verjemi, da je nebo kaj prevec ganilo. Zenske so iz drugega planeta.
Mon mona, kaj hočeš s tem povedat? Da naj se avtor raje vrže na moške?
Tole si rajsi zapoj.
@ nesrecen79
Najprej opusti misel, da si pri njej vse naredil prav. Nisi. Zato ta je parkirala v “Friend zone”… ti pa si se verjetno želel preparkirati na boljše mesto.
Naslednjič preskoči ovinkarjenje in prijetne debate v začetku in ji takoj povej, kakšna je stvar in kam ciljaš. Prijetne debate lahko imata tudi kot par. Leta in leta. ?
po teh naslovih komadov je bila ta veza bolj dolgočasna…
nesrecen79, 12.12.2021 ob 10:27
Upoštevam tvojo željo da ti ne pišem. Da ti dam čas da sprocesiraš vse. A me ubija to. Ubija me to da sem v temi. Pogrešam te. Ne želim te izgubit. Ne na takšen način. Ljubim te.
Kupi ji 10 kg čokolade ali pa kaj takega, da se bo vsaj konkretno posladkala. Na tole sluzasto leporečje ne padajo več.
Tudi jaz sem bila nekaj let nazaj tako nesrečna zaradi ljubezni, ki mi ni bila namenjena in tudi jaz sem mislila, da moje življenje nima smisla. Vem, da je to ljubezen mojega življenja in verjetno ne bo nihče v življenju imel toliko poguma, niti ne bo upal sprejeti izziva, da bi ga izbrisal iz mojega srca. Skozi veliko prejokanih noči in dni sem sprejela dejstvo, da si z njim nikoli ne bom delila življenja in energije na način, ki si ga želi moje srce. Ostaja v mojih mislih in vedno bo in trudim se, da najdem/iznajdem nov smisel življenja brez ljubljene osebe. Jaz sem ga postavila na mesto kamor spada (to ni ob meni) in sem srečna, da mi je to uspelo. V življenju sem obdana s toliko lepega, da sem lahko srečna, čeprav vem, da ne bom nikoli tako kot bi lahko bila z njim in mogoče on z mano. Žal ne moremo vplivati na druge in izsiliti čustev, ki jih ni iz druge strani.
Želim ti, da se ti izpolni želja tvojega srca.
Stvar je zgolj v tem, da njej ni bilo do njega, če jo srčna izpoved ne bi ganila… ne moreš kar vse v en koš metat-če ženski je do moškega, jo še kako gane. Do momenta ko zadevo preboli, če za njiju ni prihodnosti..
sicer pa ne poznamo njune zgodbe, ne vemo kaj in kako je bilo in zakaj ni hotela da ji več piše in kaj je on delal da je mislil, da dela prav a je šlo vse narobe. Premalo podatkov za zaključek.
A man’s servant can live for a hundred years; the slave of a woman dies in six months. Ženske ne boš premaknil z ničemer, sploh pa ne s takimi poiskusi. Zasluži denar in delaj na sebi, potem boš boljše od te stran podil. Pramagaj cono udobja in samopomilovanja. Edina pot do cveta vrtnice je preko trnja.
Zelo lep, romantičen zapis, poln čustev in deluje mi iskren. Žal pa z objavljanjem na xy forumu, če ne veš da ga 100% vsak dan spremlja, ne boš dosegel spet nič. Vse to zapiši na roke in se podpiši, pa ji pošlji ali pusti zataknjeno na avtu, če ga ima pa eno vrtnico zraven. Nimaš kaj izgubiti. Ostani tak, romantičen, iskren, vztrajen in če se z gospodično ne izide, bo s časom prišla druga, ki bo te vrline znala ceniti. Srečno
soft, 13.12.2021 ob 12:28
Zelo lep, romantičen zapis, poln čustev in deluje mi iskren. Žal pa z objavljanjem na xy forumu, če ne veš da ga 100% vsak dan spremlja, ne boš dosegel spet nič. Vse to zapiši na roke in se podpiši, pa ji pošlji ali pusti zataknjeno na avtu, če ga ima pa eno vrtnico zraven. Nimaš kaj izgubiti. Ostani tak, romantičen, iskren, vztrajen in če se z gospodično ne izide, bo s časom prišla druga, ki bo te vrline znala ceniti. Srečno
se nekako strinjam, ker z objavo na nekem anonimnem forumu, ko sploh ne veš, če bo kdo prebral, že nekako daje sam vtis kot da bi se izmikal. Če ima iskren namen so take stvari največ vredne osebno in z osebnim posvetilo, osebno namenjenimi besedami, kjer je nedvoumno komu so namenjene, tudi se izkaže iskren namen, in resnost.
Avtor kako bi se ti počutil, če bi te nekdo povabil na rd tako preko foruma, res z iskrenim zapisom, kako te ima rad , te spoštuje in si želi,da si z njim ob njegovem prazniku, a ne bi imel toliko spoštljivosti, da ti to sporoči osebno. Takoj človek pomisli: če bi si res želel in bi mu toliko pomenilo bi mi to sporočil osebno: lahko preko vizitke poslane, lahko po e mailu, lahko osebno na 4 oči…možnosti je več – vendar je povsod osebna nota namenjena dotični osebi prav in s tem se pokaže,da ti je do človeka mar.
In enako je v tvojem primeru-če zelo osebno poročilo sporočaš javno, preko posrednikov, ali kaj podobnega, izgubi tisto resnost osebnega resnega iskrenega namena. Zato edino osebno šteje-če ti je res pomembno, da oseba to sliši… če ti ni toliko, potem pač napišeš javno, ali preko posrednikov, kjer obstaja možnost,da sporočilo tudi zgreši končnega naslovnika.
Zato edino osebno bo prava pot – možnosti osebnih sporočanj pa je več dandanes. ustno osebno, pisno klasično, pisno elektronsko, pisno telefonsko, you name it…izbire kolkr češ
dober nasvet, 13.12.2021 ob 12:54
se nekako strinjam, ker z objavo na nekem anonimnem forumu, ko sploh ne veš, če bo kdo prebral, že nekako daje sam vtis kot da bi se izmikal. Če ima iskren namen so take stvari največ vredne osebno in z osebnim posvetilo, osebno namenjenimi besedami, kjer je nedvoumno komu so namenjene, tudi se izkaže iskren namen, in resnost.
Avtor kako bi se ti počutil, če bi te nekdo povabil na rd tako preko foruma, res z iskrenim zapisom, kako te ima rad , te spoštuje in si želi,da si z njim ob njegovem prazniku, a ne bi imel toliko spoštljivosti, da ti to sporoči osebno. Takoj človek pomisli: če bi si res želel in bi mu toliko pomenilo bi mi to sporočil osebno: lahko preko vizitke poslane, lahko po e mailu, lahko osebno na 4 oči…možnosti je več – vendar je povsod osebna nota namenjena dotični osebi prav in s tem se pokaže,da ti je do človeka mar.
In enako je v tvojem primeru-če zelo osebno poročilo sporočaš javno, preko posrednikov, ali kaj podobnega, izgubi tisto resnost osebnega resnega iskrenega namena. Zato edino osebno šteje-če ti je res pomembno, da oseba to sliši… če ti ni toliko, potem pač napišeš javno, ali preko posrednikov, kjer obstaja možnost,da sporočilo tudi zgreši končnega naslovnika.
Zato edino osebno bo prava pot – možnosti osebnih sporočanj pa je več dandanes. ustno osebno, pisno klasično, pisno elektronsko, pisno telefonsko, you name it…izbire kolkr češ
Točno tako. Najslabše pa je, da čaka na “usodo”. Usoda ne deluje tako. Je treba scat kri da prideš do tistega, kar si največ na svetu želiš, ne gre drugače. Potem ti “usoda, angeli, vesolje in pikapolonice” lahko malo pomagajo, če se ti kje zatakne.. Da pa čakaš crnogorac pod češnjo, da ti usoda vrže eno v usta, pa ti jo je težko še prežvečit pol… Si je verjetno niti ne zaslužiš, ker ko bi jo končno dobil, ne bi vedel kaj z njo. In če ne misliš it v akcijo, ne jokcaj tu na forumu, ker nimam milosti do takih cincar. Jo hočeš ali nočeš?! Koliko si tega želiš? Če nisi niti toliko pripravljen dati od sebe, da ji poveš kaj čutiš, potem res ne vem kaj ti bo. Morda je čas, da se vprašaš ali si morebiti obtičal v kakšni fantaziji, v resnici te pa to niti ne bi osrečilo. Poznam kar nekaj parov, ki so se borili z neplodnostjo leta in leta. Ko so končno prišli do otroka, sta šla starša narazen. Ne en par, veliko takih! Kaj ti to pove? Da ni bil problem “otrok” oz neplodnost, ampak da je še narava rekla ne, ker se dva nista v resnici imela rada. Zato neplodnost. Telo čuti, ve. Zamisli si, kaj bi, če bi se ti želja uresničila. Kako bi se počutil? Razmišljaj o tem. Če je to nekaj, kar si želiš več kot zadnji vdih ko se utapljaš, potem naredi vse kar je v tvoji moči, da to dosežeš. Če ni, pusti stat. Njo in sebe. Posveti se nečemu drugemu, da pozabiš in boš videl, da se ti bodo stvari uredile. Tudi na drugih področjih življenja. Obtičal si.
Oh avtor kako te razumem. Pri meni ista zgodba, na lepem je izginil. Pa toliko skupnih planov sva imela, res ljubezen do neba. Se je cutilo tudi iz njegove strani, zdaj ga pa ni vec. Odrezal cez noc, dan prej pa se vse super. Ni obrazlozitve, ni nicesar. Kaj mi svetujete, naj posljem sporocilo in vprasam ali raje ne?
bla bla bla, a si se že ločil? si že pustil svojo partnerko, ženo? jada jada, rad jo imam, ljubim jo, ne bi šel pa izven comfort zonea in bi mel obe – poznamo take.
takih kot je zgornji avtor, ki potem pisari take sladkobe po netu in jamra, je nešteto. če bi bil dec kot se zagre, bi jo prijel v roke in ji povedal svoje, kaj hočeš od nje, kaj si želiš, jo vprašal kaj si ONA želi in bi bilo.
pozabi, preboli. vsi smo šli čez to in vsi smo preboleli.
Imam podoben problem sam da imam še drugo težavo .odkar sva nehala cca 4 mesece nazaj kljub temu da ji je bilo super z mano sem spoznal par deklic.na pijačkah vse super pol pa greva v kakšen hrib,se mi zaradi MSjs vidi nenajbolša koprdinacija gibiv,pol naprej pa nič vrč k da sem garjev
jebemti život
Forum je zaprt za komentiranje.