Govor koji je zapalio njemačku javnost
Jaz bi rad da čim prej teh 4-5-6-100 odmerkov ubrizgajo v vaše telo
Četrti odmerek bo potreben prej, kot je bilo prvotno načrtovano | Žurnal24 (zurnal24.si)
LudiD Legenda, 11.12.2021 ob 19:49
Jaz bi rad da čim prej teh 4-5-6-100 odmerkov ubrizgajo v vaše telo
Četrti odmerek bo potreben prej, kot je bilo prvotno načrtovano | Žurnal24 (zurnal24.si)
Si zamisliš a?
Čist so jih že prešpikal še nikoli tolikokrat do sedaj, pa še kar jim ni dovolj.
Ampak še kar se bodo šli to igro nevidnega sovražnika, ki ga premagaš le s tem, da se cepiš AMPAK ko se cepiš ga nisi premagal in se moraš ponovno cepit, da ga premagaš. No ampak, ko se ponovno cepiš, da ga premagaš, ga še kar nisi, zato se moraš spet cepiti, da ga boš. AMPAK SPET….
svaštaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
darwindarko, 11.12.2021 ob 19:58
Si zamisliš a?
Čist so jih že prešpikal še nikoli tolikokrat do sedaj, pa še kar jim ni dovolj.
Ampak še kar se bodo šli to igro nevidnega sovražnika, ki ga premagaš le s tem, da se cepiš AMPAK ko se cepiš ga nisi premagal in se moraš ponovno cepit, da ga premagaš. No ampak, ko se ponovno cepiš, da ga premagaš, ga še kar nisi, zato se moraš spet cepiti, da ga boš. AMPAK SPET….
svaštaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma samo gledam in se čudim.
LudiD Legenda, 11.12.2021 ob 20:00
Ma samo gledam in se čudim.
Naj ti to čudenje pomaga še v nečem odpreti oči in sicer v tem, da je VSE RES.
Do sedaj ti je bilo odkrito, da je vse laž.
Kot veš, laž ne more obstajati brez resnice. Nekateri bi dejali, da tudi obratno gre AMPAK, resnica je prvo dejstvo, laž pa je šele ob njej.
Kot sem omenil, da ti je bilo odkrito, da je vse laž pa te poprosim, da sedaj imej odprte oči , sluh in srce tudi za to, da se ti prične odkrivati, da je VSE RES.
darwindarko, 11.12.2021 ob 20:18
Naj ti to čudenje pomaga še v nečem odpreti oči in sicer v tem, da je VSE RES.
Do sedaj ti je bilo odkrito, da je vse laž.
Kot veš, laž ne more obstajati brez resnice. Nekateri bi dejali, da tudi obratno gre AMPAK, resnica je prvo dejstvo, laž pa je šele ob njej.
Kot sem omenil, da ti je bilo odkrito, da je vse laž pa te poprosim, da sedaj imej odprte oči , sluh in srce tudi za to, da se ti prične odkrivati, da je VSE RES.
Jaz sem hvaležen za vse. Vse je tako kot mora bit. Resnično.
Forum je zaprt za komentiranje.