Ugodna čistilka Posavje
Zdravo. Nujno potrebujem eno čistilko, bi 1 krat na teden hodila k meni spucat osnove ( okna, tla,kopalnica,prebrisat pohištvo itd..) . Kakšne imaste izkušnje z čistilnimi servisi ? Se splača ali je tu v okolici kakšna cenejša varianta ? Ps: šele v ponedeljek grem klicat servise tako da se mi zdajle še ne svita koliko to sploh stane. Prosim za nasvete ker ne zmorem sama ohranjati čisto kot še šika ! Hvala !
Pa to ne morem verjeti, da imate eni tako debilne odgovore. Fovšija?
Pa malce v razmislek: recimo, da avtorica zasluži 100€ na uro. Čistilka pa recimo 10€. Če avtorica najema čistilko, ji plača 10€, sama pa tisti čas dela svoje delo, ji ostane 90€.
Pa tako mimogrede: v službi čistite vse za sabo, javne WCje počistite svojega sranja? Verjetno, da ne, ker izjemno redokatera ženska počisti WC za sabo, če gre srat.
Avtorica, nasveta žal nimam. Bi pa jaz to naredila uradno ali prek servisa ali pa nekoga preko neke pogodbe.
Anonimno 8726, 11.12.2021 ob 10:22
Drugič rajši napišite,da bi najrajši zastonj imela čiščenje in še ta revež bi vam moral dat darilo,ker ste mi zrihtal posel. Imate otroke,pa moža? Pa naj vam drgnejo! Kaj se greste,ljudje božji?!!!
Ti imaš otroka in moža za to, da sta tvoji čistilki? Ti sploh veš, koliko žensk ima kaj dati v usta samo zato, ker smo babe lene in se nam ne ljubi samim pucat?
Zakaj pa v službi sama ne pucaš za sabo svoj svinjak? Zakaj mora šef najemat čistilni servis? V čem je razlika?
Sem pripravljena odštet do 150 evrov na mesec za to storitev. Še vedno ne vem koliko stanejo čistilni servisi sem videla da jih je kar nekaj v okolici ampak cenikov nimajo objavljenih. Ponedeljek je še daleč če se do takrat najde kakšen preverjen kontakt bi bila zelo vesela. Ps: Vsem ki ste tako žaljivi priporočam en dolg sprehod pa malo sprostitve za boljše počutje. Lp in Hvala !
Forum je zaprt za komentiranje.