Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SPletni učitelji angleščine, tutorji

SPletni učitelji angleščine, tutorji

Ima kdo izkušnje s spletnimi, privat učitelji angleščine?

Na netu je kar nekaj strani in ogromno učiteljev. Pa ne vem kako izbrati.

Tečaji angleščine so na youtubu zastonj, poleg tega pa moraš živeti skoraj dobesedno pod skalo, da se ne privadis vsaj pogovorne angleščine… Že sredi Ljubljane so oglasi v angleščini!

Imaš splet, kjer se ti angleščina kar vsiljuje, glej filme, serije, dokumentarce, novice, znanost… Vse je zastonj. Ali pa radio, knjige, knjižnice so angleščine polne. Že na ulici slišim angleško po Ljubljani.

Da bo malce bolj jasno:

želim nekoga za pogovor, da me popravlja, pove kaj je prav, kaj narobe. Pa nekoga, da moje zapise, tekste popravi.

Upam, da je sedaj jasno.

Saj ne rabiš ostati pri enem če ti ne odgovarja. Fajn je da preveriš profile, kaj učijo (poslovno, splošno, ITIL…). Fajn je tudi da se pač osebnostno ujameš, da sta sproščena. Če te najbolj skrbi izgovorjava izberi nekoga, ki ima napisano da dela tudi na zmanjšanju naglasov.

Odgovor na objavo uporabnika
osebnost170, 10.12.2021 ob 22:26

Saj ne rabiš ostati pri enem če ti ne odgovarja. Fajn je da preveriš profile, kaj učijo (poslovno, splošno, ITIL…). Fajn je tudi da se pač osebnostno ujameš, da sta sproščena. Če te najbolj skrbi izgovorjava izberi nekoga, ki ima napisano da dela tudi na zmanjšanju naglasov.

Hvala za nasvete.

Sem malce brskala po netu pa je tega veliko. Cene pa tudi zelo različne.

Si pa predstavljam, da gre tudi tako, da jaz predlagam neko temo: recimo razgovor za službo ali pa recimo rečem, da želim temo o turizmu, zdravstvene teme… da gre to?

Pa da je možnost, da jaz recimo napišem CV, prijavo na delovno mesto… da to pregleda, svetuje kako izboljšat. TO mislim z vidika slovnice, pravilno uporabljenih besed. Ne, da bo sedaj zaposlitveni svetovalec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close