Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški mora biti za žensko zainteresiran bolj, kot ona zanj

Moški mora biti za žensko zainteresiran bolj, kot ona zanj

Razmerje bo delovalo edino v primeru, da je moški bolj nor na žensko, kot obratno.

Ženske nehajte se slepit.

Neumnost, saj v takem odnosu ženska moškega ima zgolj zaradi ekonomije. Splošno dejstvo takih moških je, da so potem prikrajšani recimo spolnosti, nežnosti, strasti.. Jaz osebno nisem nikdar bila z nekom, če on meni ni bil enako kot jaz njemu in tudi ne, če mu ne bi bila dovolj dobra. To pa zato, ker nočem nikogar zavajat-ne sebe in ne drugega.

Odgovor na objavo uporabnika
igor187, 10.12.2021 ob 16:16

Razmerje bo delovalo edino v primeru, da je moški bolj nor na žensko, kot obratno.

Ženske nehajte se slepit.

Ne ukvarjaj se s tako zahtevnimi projekti ?. Če se boš med mnogimi všečnimi odločil za eno in ne samo za eno leto, potem lahko splezaš kam naprej.

Ja pa kaj še :):):) Kako sploh pridete do takih zaključkov?

Ta izjava je pa res traparija.

Igor, v današnjem času pleh ženske ne samo da so maksimalno zapaljene na trdoto, ampak partnerje dobesedno ogulijo do golega in mu natikajo rogove. Žal. Deal with it! So pa seveda redke izjeme.

Sem zenska in potrjujem zgoraj napisano iz vseh preteklih izkusenj. Lahko sem se se tako trudila, prilagajala, ce moskemu to ni bilo to in ni bil “all in”, je zveza razpadla. Mi je enkrat eden omenil, da ce to ni to na zacetku, ne bo nikoli preraslo v kaj vec.

To z all in velja za oba spola in vsako vezo. Če tega ni, ne bo delovalo.

Da mora biti enemu več do veze kot drugemu je pa neumnost brez primere. V takih primerih se najpogosteje v zvezi znajdejo posamezniki s precejšnjim pomanjkanjem zdrave samozavesti.

absolutno drži. Ženske si to dobro zapomnite, sicer boste nastradale. Tipu mora biti malo več do vas, kot je vam do njega. To pa zato, ker se je večina žensk že zaradi vzgoje pripravljena bolj prilagajati, več narediti za skupnost, tudi dejansko več vloži v družino, saj recimo nosečnost in porod zahtevata mnogo več od nje kot od moškega šprica.

Dejanja se strinjam s tabo pa sem ženska

To je tipično mnenje podrejenih copatarjev, ki celo življenje lazite za babami, nad katerimi ste nato vedno znova razočarani.

Se strinjam z avtorico.  Poznam par primerov. Da je pa ženska bolj zagrizen kot on, je pa patetično. In gre vse k vragu.

Kot ženska se lahko samo strinjam.  S tem ne mislim, da dec caplja za mano k ena copata brez jajc.

Če je ženska bolj zainteresirana, decu ni toliko zanimivo. Moški so lovci, rabijo malo ‘lovit’. In v tem primeru bo vedno lovil svojo žensko. Če je ženska bolj napaljena, mu bo skoz lezla v rit, kar mu ni zanimivo in bo delal pizdarije naokoli. Čist osnovna psihologija moških in žensk že od pamtiveka. Nič drugega 🙂

Je pa res, da nekatere ženske to izkoriščajo kot prave kešpičke/koristolovke in s tem dajejo slabo luč tako na ženske kot na moške.

Ona morata bit približno enako zagreta ne glede na spol. Če je en ali drug veliko bolj zagret, po navadi to vodi do podcenjevanja in izkoriščanja. Je pa včasih občutek.da so ženske tukaj samozadostne in niso kaj zainteresirane za zveze, zato je pa toliko samskih. V tujini sem lažje v enem dnevu navezal stike kot tukaj s katero v enem letu pa sem Slovenec. Mogoče jih to moti, ker izgledam normalno pa še nisem višine pingvina ampak tako kot je za moškega treba. 190cm.

OBA* morata bit približno enako zagreta ne glede na spol.

oba nekje enako,ce ne eden od njih dveh nastrada.

Jaz se tudi strinjam. Ženska sem. Nikoli v resnici nisem doživela te sreče. Stalno se jaz bolj trudim. In tudi slepim, če bom bolj tla drgnila me bo mož vzljubil. Nikoli me ne bo. Za to sem se vpisala v šolo. Še za razne simpatije se preveč trudim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close