moja ljubica mi teži – kam jo peljat na samo
Peri184, 09.12.2021 ob 14:29
začela je težit po 6 mesecih da bi rada da jo kdaj kam peljem da ima dovolj dobivanja za sexs samo
kam jo peljat na samo da bo imela občutek da sem jo peljal VEN, na večerjo nekam kjer ni ljudi ker nočem da me gdo vidi pod slučaj?
sva iz mb
Lol..
Očitno nisi pri perju. Ko nam servirajo podatke o številnih praznih stanovanjih, jih je ful takih, ki so si jih kupili malo bolj naloudani, da ljubice tja vozijo.
Drugače pa pelji jo v Budimpešto. Veliko mesto, da se skriješ, lahko jo pelješ tudi po trgovinah in pa lučke gledat. Ful je lepo, ni predrago in relativno malo Slovencev.
CrazY FroG ?, 09.12.2021 ob 14:50
Pa ti si ceu full resn.. sprašuješ pa kam lubico pelat, da se skriješ?? a veš on zlajnan rek: kdor se z ognejem igra se opeče.
Uu glej dva e-ja. En se je vrinu.. znano ha?? Pelji jo gazit na piramido pol se pa podrsita dol, vaju ne bo nben prepoznal – snežaku. Al ni adrenalinski tip, se sam špila rada..
Kolega prešuštnik,
vidim, da potrebuješ nasvet v zvezi s svojim hobijem. ????
No, prvo in “sveto” pravilo je, da se ljubic ne vodi v iste restavracije, lokale,… kot punce, partnerke ali žene. Hitro si namreč lahko v zagati, če recimo z roko v roki z mično gospodično srečaš kolega, ki večerja s (stalno) partnerko, oba pa poznata tvojo ženo… nerodna situacija kaj⁉️ No, kako bi jima jo predstavil❓????
Prav tako držanje za roke, kot dva zaljubljena najstnika ni najbolj primerno.
Če rabiš še kak nasvet, pa kar pogumno z besedo na plano❗ ?
Forum je zaprt za komentiranje.