Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali ne more eno sneženje miniti brez zdrsov s cest?

Ali ne more eno sneženje miniti brez zdrsov s cest?

Folk ne zna več vozt!

A je folk kdaj znal vozt?

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 09.12.2021 ob 13:38

A je folk kdaj znal vozt?

Mene je pred dolgimi leti enkrat sneg res presenetil, čisto v začetku novembra ga je popoldan vrglo kakih 15 cm.

Plužili seveda niso, jih je presenetilo, peskali prav tako ne.

Presenetilo je tudi mene, še nisem imela na avti zimskih gum.

Ampak – ker sem se stanja zavedala, sem peljala razmeram primerno in se srečno pripeljala domov, brez zdrsa, trka in podobnih nevšečnosti, pa sem se morala v takem prepeljati slabih 40 km. Sem pač namesto 90 vozila 30-40, tako kot večina voznikov.

Se čisto lepo da peljati, ČE se zavedaš stanja in se mu prilagodiš.

Mene še vedno preseneča dejstvo, da plužne službe sneg vsako leto novembra in decembra PRESENETI. Mar ga čakajo avgusta?

ja588, 09.12.2021 ob 14:01

Mene še vedno preseneča dejstvo, da plužne službe sneg vsako leto novembra in decembra PRESENETI. Mar ga čakajo avgusta?

nič ne preseneti, samo moraš biti udarjen v glavo, če pričakuješ, da se boš ob celodnevnem ali nočnem sneženju vozil kot po letalski pisti.

mijav mijav, 09.12.2021 ob 14:06

nič ne preseneti, samo moraš biti udarjen v glavo, če pričakuješ, da se boš ob celodnevnem ali nočnem sneženju vozil kot po letalski pisti.

Vseeno pa pričakuješ, da bo ob sedmih zjutraj cesta vsaj približno splužena.

Pa ugotoviš, da je bil plug tam ob prejšnjem konkretnejšem sneženju, zdaj pa že nekaj časa ne.

vseeno pa, 09.12.2021 ob 14:20

Vseeno pa pričakuješ, da bo ob sedmih zjutraj cesta vsaj približno splužena.

Pa ugotoviš, da je bil plug tam ob prejšnjem konkretnejšem sneženju, zdaj pa že nekaj časa ne.

bejž no pri nas pa plužijo vsak teden za vsak slučaj, pa če je sneg ali pa ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close