Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tisti iz vukojebin

Tisti iz vukojebin

Kako boste danes, ko je sneg prisli v Ljubljano v sluzbo ? Vas kaj skrbi ?

Prav nič me ne skrbi. Sem že na delovnem mestu. V vukojebinah plužijo še bolje kot v mestu, je bilo že pred šesto v nulo spluženo. Kar za uličice v Lj ne morem trditi. Vukojebina je zakon!

V LJ nisem bila že več let. Kar mi prihrani ogromno živcev. Stalno gužva, tudi, če ni snega. Če je pa sneg se pa itak vse sesuje v LJ.

AJa, na podeželju se dogovoriš s tistim, ki ti pluži. Mu poveš kdaj greš v službo in spluži pravi čas.

Ker so ljudje, ki hodijo v službo ob 7ih in njim je ok, če je spluženo ob 6ih. Eni gredo pa ob 4ih v službo. Mu poveš, vse pravi čas spluženo.

Se pa začne zapletat, če delaš slučajno v mestu. Ker do mesta prideš, v mestu pa malce snega vidijo pa že cel kaos. Pa mestni ljudje ne znajo vozit v snegu. Ma kaj vozit, še hodit ne znajo. Vidiš potem mestne babnice, ko hodijo v visokih petkah v snegu in ledu. Potem pa čisto počasi stopicljajo, da se ne polomijo. Pač avše.

V Lj vedno vrhunsko delajo snežne službe. Sploh zdaj ko je Zoki župan.

Problem so upokojenci, ki MORAJO v center in namesto taxija ali avtobusa rinejo s svojim avtom, po možnosti z letnimi gumami.

Vukojebine pa so zakon res, vse je bolj umirjeno ko sneži in nobene živčnosti.

Prav nič. Pri nas je že tekška steza splužena, ne sam cesta. Otroka pa sta noro uživala, ker sta končno oblekla ta prave rokavice in smo zajahali sanke na poti v vrtec. Smo pa morali po bankinah, ker so ceste že splužene 🙂

Kamin je prižgan, z možem spijeva kofe do konca in gremo “v službo”. Na daljavo 🙂

Bi ti poslala fotko pa je okolica hiše kičasto lepa 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Stella888, 09.12.2021 ob 07:41

Kako boste danes, ko je sneg prisli v Ljubljano v sluzbo ? Vas kaj skrbi ?

Kaj pa vas iz LJ, k boste rinil v vukojebine na sneg, vas kaj skrbi?

Samo počakajte, bodo kmalu Ljubljančani navalili v okoliške hribe, na podeželje. Pojma nimajo kako voziti v snegu pa vseeno rinejo v hribe, na podeželje. Pa vse zaparkirajo. potem pa jok in stok, če dobijo kdaj pa kdaj kako kazen. Itak pa mislij, če so ljubljanske srajce, da smejo parkirat povsod. Na privat zemljiščih, na raznih dovozih, zaprkirati razne gozdne ceste in poti.

Sploh Gorenjci se pripravite, ljubljanske srajce so že v nizkem štartu, da navalijo na Gorenjsko.

Plužil je ob pol petih, po šesti je še posul, kadar je res štala, dela celo noč. Pridni so.

Odgovor na objavo uporabnika
Pepe249, 09.12.2021 ob 09:17

Prav nič. Pri nas je že tekška steza splužena, ne sam cesta. Otroka pa sta noro uživala, ker sta končno oblekla ta prave rokavice in smo zajahali sanke na poti v vrtec. Smo pa morali po bankinah, ker so ceste že splužene 🙂

Kamin je prižgan, z možem spijeva kofe do konca in gremo “v službo”. Na daljavo 🙂

Bi ti poslala fotko pa je okolica hiše kičasto lepa 🙂

Ja, enako pri nas v predmestju Ljubljane. Otroke s sankami v vrtec in so noro uživali, potem pa doma kavica in za računalnik. Za rekreacijo pa z veseljem potem tudi za lopato:)

Najlepše je živeti v predmestju Ljubljane – edini minus so cene nepremičnin, ker so šle v nebo. Pod miljon eur v mojem becirku ne dobiš več nove hiše. niti nihče od staroselcev noče prodat:/

Ma kakšna LJ, zjutraj se samo sprehodim od kuhinje do svoje pisarnice, pa sem v službi. S krasnim razgledom ven. Vukojebina rulz!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close