Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ampak, kristjani jih imajo vseeno najmanj na grbi, se strinjate?

Ampak, kristjani jih imajo vseeno najmanj na grbi, se strinjate?

Nisem vernik, ampak vseeno, ko tako pomislim, od vseh religij, je rimsko-katoliška-protestantska vera vseeno najbolj diht in hoče nekaj spremenit v smislu, da se vsi spremenimo kot družba.

Pri ostalih družbah pač tega ne vidim. Sploh ženske nastradajo na polno. Mi, kot zahodna in rimskokatoliška združba vseeno stremimo k napredku. Pa glej, še Frančišek vsakokrat prosi za napredek in obsodi zlo. Pač tip ima dovolj nasilja in zlorab in hoče prihodnost. Se strinjate?

Sem ateist, ampak vseeno semizdi, da je katoliška vera edina, ki nudi prihodost v verah :——————(

Si zgodovino prešprical? Hitro brat križarske vojne. Tam začni šteti.

Odgovor na objavo uporabnika
valjda, 08.12.2021 ob 21:24

Si zgodovino prešprical? Hitro brat križarske vojne. Tam začni šteti.

glej stari, dobro poznam jaz križarske vojne in kaj se dogajalo tam, saj sem to tudi povedal, če nisi razumel, hočem samo povedati, da od vseh ver, ki so jih imele na grbi, dandanes edino katoliška vera stremi k miru in istočasno ne obsoja istospolne usmerjenosti

Katoliška gotovo nima najmanj na grbi. Že med kristjani se mi zdi, da ima pravoslavna manj na grbi. Južna Amerika je najbolj katoliški kontinent in je drek od dreka, kriminal v višavah, droge itd. Tudi če ženske pogledaš – v katoliški veri še duhovnice ne smejo bit, v protestantizmu so vsaj na papirju enakovredne. Protestantska ima verjetno zgodovinsko manj na grbi, ampak hitro dohiteva katoličane po sranju, predvsem po zaslugi ZDA in njenem mešanju dreka.

Med vsemi religijami so pa najbolj čisti pastafarijanci, slovenska ČZCBZ in podobni.

en nevernik, 08.12.2021 ob 21:29

glej stari, dobro poznam jaz križarske vojne in kaj se dogajalo tam, saj sem to tudi povedal, če nisi razumel, hočem samo povedati, da od vseh ver, ki so jih imele na grbi, dandanes edino katoliška vera stremi k miru in istočasno ne obsoja istospolne usmerjenosti

Se prav se ne gre tukj za nobene vero spet ampak navadno pedranje?

In moti te to ker bi za pedranje pri drugih verah dobil kako okrog ušes ali še kaj več v tej ki jo pa omenjaš pa še celo nekoga za pedranje. Tako razbiram to pedratorsko temo in pa pedrpropagando,ki se odvija na polno po svetu.

darwindarko, 08.12.2021 ob 21:34

Se prav se ne gre tukj za nobene vero spet ampak navadno pedranje?

In moti te to ker bi za pedranje pri drugih verah dobil kako okrog ušes ali še kaj več v tej ki jo pa omenjaš pa še celo nekoga za pedranje. Tako razbiram to pedratorsko temo in pa pedrpropagando,ki se odvija na polno po svetu.

tebe bi itak bilo treba že enkrat streznit, pa ne zato ker si nevernik, ampak zato ker si umazan teoretik zarot ki ne zaupa močnim cepivom. Tu te je treba utišat.

darwilop, 08.12.2021 ob 21:43

tebe bi itak bilo treba že enkrat streznit, pa ne zato ker si nevernik, ampak zato ker si umazan teoretik zarot ki ne zaupa močnim cepivom. Tu te je treba utišat.

Vidiš slepoto v svojem umu? Kdo pa pravi, da jim ne zaupam? Čist totalno zaupam cepivom, da znajo narest totalno gnilobo na človeškem zdravju. POPOLNOMA JIM ZAUPAM.

glej, stari jaz zaupam tebi, ampak včasih bi pa vseeno bilo potrebno utišat tvoje pijančevanje in predvsem kajenje

dawilop, 08.12.2021 ob 21:51

glej, stari jaz zaupam tebi, ampak včasih bi pa vseeno bilo potrebno utišat tvoje pijančevanje in predvsem kajenje

Glej bedak tudi jaz ti popolnoma zaupam da si bedak in gnusak. Najbolje da pri sebi razčistiš kar se tiče pijančevanja in kajenja. Kar se mene tiče bom jst že sam poskrbel za to.

Kaj to vam je argumentacija gnusom pedranskim,ker nimate argumentov pričnete metati lažno grdo sliko na tistega komur do jajc ne sežete. Vaša taktika je že zdavnaj pogruntana.

govno jedi govno

Krščanstvo je ta prava vera. Ne vem pa, zakaj se toliko obregate ob križarske vojne. V osnovi so bile pravilna obrambna reakcija na agresijo islama. Kvečjemu premalo zagnani so bili, da niso musličev do konca potolkli. Kar bi bilo treba.

Khhmmm… edina, ki stremi k miru in ne obsoja?

Kaj pa budizem? Taoizem? Zen?

Kaj je drugače z budizmom, šintoizmom? Ali to niso miroljubne vere? Zakaj tako prepričanje v krščansko vero? Aja, si ateist in drugih ver ne poznaš. Ali pa si zaveden vernik krščanske vere in se ti zdi ta vera edina prava?

Pozabili ste na pravoslavno vero. Pravo-slavje.

Ni res, 09.12.2021 ob 00:35

Kaj je drugače z budizmom, šintoizmom? Ali to niso miroljubne vere? Zakaj tako prepričanje v krščansko vero? Aja, si ateist in drugih ver ne poznaš. Ali pa si zaveden vernik krščanske vere in se ti zdi ta vera edina prava?

Krščanstvo ima najlepšo zgodbo izmed vseh ver. Bog sam se je utelesil, spremenil v človeka in daroval svoje življenje za nas, da smo lahko odrešeni.

V primerjavi z Islamom, kjer je glavni junak pedofil in krvoločen vojskovodja; je Jezus bolj simpatičen 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close