Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pogrešam bivšega

Pogrešam bivšega

Pobudo za razhod je dal on, od tega je ze mesec dni, jaz pa ga se vedno zelo, zelo pogrešam, imela sem ga res rada, no ga imam še zdaj. Se vedno pridejo dnevi, ko se z jočem. In ne mine dan, da ne bi vsaj enkrat pomislila na njega.

Razhod je bil nenaden, en dan mi je samo rekel, da to ni taksna zveza kot si jo je on predstavljal, da so se njegova custva ohladila in, da ni to to ? Skupaj sva bila par let.

Jokat za nazaj, nima smisla. Nič ne bo drugače.

Obrni list in si začni pisati novo življensko zgodbo. Imej v mislih, da je vse z nekim razlogom. Pa tudi to, da je v vsaki slabi stvari tudi nekaj dobrega.

Res je, pozabi nanj, pojdi v družbo, hodi žurat, vse delaj samo, da ga pozabiš…

Moj bivši je po 5 letih spremenil še službeno pot, ker je še 1,5 leta vozil vsak dan mimo moje hiše, nihče nikogar ni mogel pozabiti, čeprav je imel že drugo…se tam ni mogel skoncentrirat, jaz pa ne najti novega. Pa sem ga prosila, da naj vozi tovor po daljši poti in se je izšlo…Jaz sem ga popolnoma pozabila, našla novo ljubezen, zanj pa me ne zanima, ker tisto kar je imel takoj za menoj je bilo že v štartu, polo intrig, laži, varanja, če njej to znese je ok…

Ne razumem žensk, ki vedo vse o svojem moškem o vseh njegovih prejšnjih prevarah, je že prevarana, veza polna laži pa vseeno vztrajajo? Zakaj? Sirote si boljših ne morejo najt ali menijo, da njih pa ja ne bodo prevarali?

prekleto te razumem. grem skoz isto…

Samo čas pomaga, da manj ali pa ne boli več. Pozabiti ni mogoče.

Najboljse zdravilo je dobiti drugega…

Ne bom ti rekel, da ne joči, kajti niso vse solze slabe. Če si bila z njim nekaj časa in so tvoja čustva bila pristna, potem ga boš en čas tudi prebolevala. Tako pač je. Vzami si čas zase in se ne zaletavaj. V nasprotnem primeru boš ti tista, ki bo prizadela naslednjega s katerim boš, pa še znova sebe, ker si si to dovolila.

Z mano je bivša tudi na hiter in na grd način prekinila zvezo.Po dobrem mesecu pa od njene prijateljice izvem kake laži govori o meni vsepovsod.To me je najbolj prizadelo ker sem je imel zelo rad.Tudi jaz sem od začetka velikokrat jokal ko sem pa zvedel še od drugih kaka je bila in še je pa sem videl da je najboljše čimprej pozabit in it naprej čeprav je včasih zelo težko.Slabo izkušnjo čimprej pozabi glej pozitivno v naprej sej je še kakšen boljši kje samo oči odpri

Sva že dva

Pri nas bo tudi zalost ,ker bom enkrat prišel z idejo o ločitvi.

Pa ne na sexualnem področju  ker ta itak ne špila že več kot pet let , ampak v fizičnem delu pri hiši.

Vse se enkrat konča ker ni pričakovanja in vračanja ljubezni.

Čao ljubezen moja bivša .dobi kakšnega da te bo vsake toliko časa prišel pohebat.

Odgovor na objavo uporabnika
Jaroslav, 07.01.2022 ob 10:50

Najboljse zdravilo je dobiti drugega…

Trenutno še poročen a naobzorju se mi kaže že nova popolnoma taka kot sem sam,kopija mene.

To je to

Odgovor na objavo uporabnika
Ovenelavrtnica, 08.12.2021 ob 18:13

Pobudo za razhod je dal on, od tega je ze mesec dni, jaz pa ga se vedno zelo, zelo pogrešam, imela sem ga res rada, no ga imam še zdaj. Se vedno pridejo dnevi, ko se z jočem. In ne mine dan, da ne bi vsaj enkrat pomislila na njega.

Razhod je bil nenaden, en dan mi je samo rekel, da to ni taksna zveza kot si jo je on predstavljal, da so se njegova custva ohladila in, da ni to to ? Skupaj sva bila par let.

Zamoti se, sepoznavaj nove ljudi, ne poslusat zalostne glasbe, iti ven, menjat okolje.

❤️Upam da se cim prej zacelis

Nebi rekla

Oila.lahko v zs

Posveti svojo energijo in cas temu, da glava dopove srcu, da to ni bil vrhunec tvojga zivljenja. Ce bi bil bi bila skupaj.

In ne razmisljaj o preteklosti, ker z vcerajsnjim pivom se ne mores odzejat ??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close