Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Povišanje srčnih in možganskih kapi zaradi mraza

Povišanje srčnih in možganskih kapi zaradi mraza

Tudi vi morda opažate povišanje srčnih in možganskih nezgod ob mrazu?

Recimo moja babica v starih časih je umrla zaradi kapi ob mrazu… Zato se sama vedno primerno oblečem zunaj haha

To je naslednji nivo. Ne razumem ali gre za provokacijo ali za dejansko mnenje.

Bravo. ? Prvič, da ne znam razbrat.

Ja, to je že dolgo znano.

Ne zaradi samega mrazu, ampak kombinacija mraz + fizična aktivnost, recimo kidanje snega dejansko lahko povzroči infarkt.

To vas pobira po cepljenju. Vi kar še tretjič in četrtič… Pol bo pa mraz kriv… Jao butli

Odgovor na objavo uporabnika
Ppigi, 08.12.2021 ob 14:46

To vas pobira po cepljenju. Vi kar še tretjič in četrtič… Pol bo pa mraz kriv… Jao butli

Moj stric niti slučajno ni bil cepljen, ker je ob kidanju snega doživel srčni infarkt in umrl že več kot 10 let nazaj.

Je pa res imel ne več brezhibno srce pri svojih 70+ letih.

To se dogaja cepljenim.

Necepilka, 08.12.2021 ob 15:15

To se dogaja cepljenim.

Res je. V glavnem.

Tolikšen porast je  le posledica strupenih zvarkov.

Imaš pa res srečo..

Namesto kapi te bo pobrala korona.

PropagandniBot2954378Slo, 08.12.2021 ob 14:38

Tudi vi morda opažate povišanje srčnih in možganskih nezgod ob mrazu?

Recimo moja babica v starih časih je umrla zaradi kapi ob mrazu… Zato se sama vedno primerno oblečem zunaj haha

Ne – ravno nasprotno – ob visoki poletni vročini..

Ha ha; anticepilcem se spet mesa…raje si poglejte Preverjeno in prisluhnite zdravnikom,  ne pa idiotom.

Točno tako. Sem zdravnica na tem področju in vsako leto umre okoli 5000 ljudi zaradi možganske ali srčne kapi ob mrazu. Kot omenja uporabnica zgoraj, se incidenca pojavi tudi poleti zaradi vročine; spet okoli 5000 – 10000 ljudi. Pomladi zaradi svežine okoli 5000 in jeseni zaradi spremembe temperatur okoli 5000 ljudi doživi možgansko in srčno kap. Vse to se je vedno dogajalo, zdaj se pa dogaja še toliko bolj zaradi klimatskih sprememb, pa tudi, ker ljudje jemljejo antiparazitike za konje, ki lahko še povišajo dovzetnost našega organizma na posebne temperaturne značilnosti.

mraz nekoč in danes je neprimerljiv. Zato pa v Jakutskem ne najdeš starejših od 40. let

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close