Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske ne marajo devičnikov

Ženske ne marajo devičnikov

Ženske bi raje imele odnos s tipom, ki je svoj kurc zapičil že v tišoč/sto pizd, kot pa z moškim, ki še ni nikoli kavsal.

Devičniki so psihično bolani in moteni, ampak tipi, ki skakajo iz ene pizde v drugo niso. Komedija ?

Odgovor na objavo uporabnika
stanje XX spola, 08.12.2021 ob 12:10

Ženske bi raje imele odnos s tipom, ki je svoj kurc zapičil že v tišoč/sto pizd, kot pa z moškim, ki še ni nikoli kavsal.

Devičniki so psihično bolani in moteni, ampak tipi, ki skakajo iz ene pizde v drugo niso. Komedija ?

Ni res. Jaz sem vzela devičnika. Najboljša odločitev v življenju.

Da nebi mislil, da je na temu forumu kaksna zenska.

S kakšno žensko bi pa ti bil raje?

S tisto, ki ti je bolj privlačna.

Enako ženske izbirajo moškega. Za večino so to je-ači, za katere druge pa devičniki.

Dolgčas, 08.12.2021 ob 12:16

Da nebi mislil, da je na temu forumu kaksna zenska.

Desperodajka je ziher ženska 😀

Despera, 08.12.2021 ob 12:28

Desperodajka je ziher ženska 😀

Desperadodajka=dxy=idesi=donporleone=excell=bdtd=somebody=viharni=zartrose=….. vse skupaj en!človek moškega spola in s hudo motnjo

Ni, 08.12.2021 ob 12:33

Desperadodajka=dxy=idesi=donporleone=excell=bdtd=somebody=viharni=zartrose=….. vse skupaj en!človek moškega spola in s hudo motnjo

In kam spada Kokoši?

Baba ne bo nikdar dala devičniku , če ona to že v naprej ve kako je z njim, sem v rani mladosti imel tako situacijo , bila je že povsem napaljena, odkrito me je zapeljevala, bila sva tik na tem… ko sem ji omenil  je nisem več zanimal, samo pokomentirala je v smislu , sem mislila da imaš kilometrino, ja drži bil sem priljubljen, vedno obdan z dekleti, zato je bilo njej očitno pasti pod mene statusni simbol.

Mi pametni moški, že dolgo vemo, da so ženske popolnome živalske in totalno brez pameti in empatičnosti. Hočejo le ta glavnega alfa papka v vasi in to je vse. Pa naj si bo to; da je aroganten prase, da ima veliko v denarnici ali pa da je poseksal že cel trop žensk. Takšne ženske obožujejo. Tihega luzerja iz vasi nobena ne bo pogledala.

kaj ti na tiču piše, da še nisi ali kako? če imaš kompleks glede tega?

če je ženska še devica, tega ponavadi niti skrit ne more, če pa je moški, bi se pa lahko znašel. ampak hej, če bi se znašel, itak ne bi bil devičnik, a ne?

ni tako, 08.12.2021 ob 13:10

Baba ne bo nikdar dala devičniku , če ona to že v naprej ve kako je z njim, sem v rani mladosti imel tako situacijo , bila je že povsem napaljena, odkrito me je zapeljevala, bila sva tik na tem… ko sem ji omenil  je nisem več zanimal, samo pokomentirala je v smislu , sem mislila da imaš kilometrino, ja drži bil sem priljubljen, vedno obdan z dekleti, zato je bilo njej očitno pasti pod mene statusni simbol.

Kar ti govoriš so izkušnje dveh najstnikov, ne pa moškega in ženske

kokoška je pa, 08.12.2021 ob 12:57

In kam spada Kokoši?

jodlholzer, ex. nickname Vaga

čekdisout, 08.12.2021 ob 13:33

kaj ti na tiču piše, da še nisi ali kako? če imaš kompleks glede tega?

če je ženska še devica, tega ponavadi niti skrit ne more, če pa je moški, bi se pa lahko znašel. ampak hej, če bi se znašel, itak ne bi bil devičnik, a ne?

za čekdisout:

Uh ja, lahko dandanes kar lepo vse – plastična kirurgija dela čudeže – sploh v svetu in religioznem prepričanju in pogojevanju, da  je himen cena za imet  in dobit nekega specifičnega moškega  🙂

.http://www.medicalfabjan.si/ginekologija/ginekoestetika/obnova-himena-himenoplastika/

Tako da : ne se slepit – vse se da spet nevidno nazaj zašit 🙂 Kar lepo “prečekiraj” na linku, dear čekdisout 😛

Ženske bi rade izkoristile vse dobrote, ki jih prinaša spolnost, predvsem spolno prenosljve bolezni, ne?

zagotovo, 08.12.2021 ob 13:36

jodlholzer, ex. nickname Vaga

Zelo veliko ljudi misli, da sem jaz VAGABUND. Samo noben pa mi še ni razložil zakaj tako mislijo. Kdo ve?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close