naše Haloze
Mislim, da je bila ena boljših odločitev ta selitev. Ne prenesem namreč več hinavstva iz hitrega sveta, kjer je bolj pomembno kaj si, kot kdo si. In kako se ljudem zdi nuja, da povedo mnenje, pa čeprav ne vprašaš, ko ocenijo in cenijo glede na svoja stališča. Ja hudo je tako življenje, ko se sikiraš, zakaj nekdo nalaga vreče krmil in žitaric v avto, ki bi moral služiti prestižu. Vam povem nekaj, ko sem ta krmila in žitarice pripeljala tisti ženici, ki me je prosila in je rekla, zdaj sem brez skrbi za moje živali do januarja, mi je bilo v večje zadoščanje, kot to, da je makina (mimogrede je avto iz marketinških zalog) vsrana od ilovice še po strehi, v kar se je obregnilo več ljudi v avtopralnici.
Jap Haloze in Haložani so/smo zakon.
Iz haloškega konca, kjer prevladuje alkohol in nasilje, je veliko problematičnih, manipulativnih, egoističnih ljudi. Eden tak, rojen tam, je načrtno uničil mojega bivšega partnerja, zmanipulacijo za lastno karierno in finančo korist – 20+ let si ga je modeliral ko papka na vrvici ( njegovo “poslovo pičkico”) za svojo lastno korist, ga nastavljal tja, kamor se sam ni smel več stegnit. In ja, alkohlizem že v genih, pa tudi poslovni zapitek , kravatarski sicer. Tak, ki misli, da mu cel svet leži pred nogami – Uničuje družine in življenja drugim, pa delno je tudi sebi, smo si noče priznat. Rojeni Haložan.
veliko anomalij je od tam, 08.12.2021 ob 12:56
Iz haloškega konca, kjer prevladuje alkohol in nasilje, je veliko problematičnih, manipulativnih, egoističnih ljudi. Eden tak, rojen tam, je načrtno uničil mojega bivšega partnerja, zmanipulacijo za lastno karierno in finančo korist – 20+ let si ga je modeliral ko papka na vrvici ( njegovo “poslovo pičkico”) za svojo lastno korist, ga nastavljal tja, kamor se sam ni smel več stegnit. In ja, alkohlizem že v genih, pa tudi poslovni zapitek , kravatarski sicer. Tak, ki misli, da mu cel svet leži pred nogami – Uničuje družine in življenja drugim, pa delno je tudi sebi, smo si noče priznat. Rojeni Haložan.
In to počno samo ljudje rojeni v Halozah?
Sicer pa moj dedi Haložan, je zakon. Ko gremo na vikend, je kot bi šel v drugo dimenzijo, kjer je vse še tako kot mora biti, kjer je sosed sosedu človek, narava skoraj neokrnjena in predvsem mir.
rozalija226, 08.12.2021 ob 15:19
In to počno samo ljudje rojeni v Halozah?
Sicer pa moj dedi Haložan, je zakon. Ko gremo na vikend, je kot bi šel v drugo dimenzijo, kjer je vse še tako kot mora biti, kjer je sosed sosedu človek, narava skoraj neokrnjena in predvsem mir.
v mojem primeru da – samo od tam.
Forum je zaprt za komentiranje.