Ali vas ženske kdaj nadlegujejo moški na ulici; v baru?
Težil mi ni nikoli nihče, osvajajo me še vedno, a vsem vljudno povem, da sem srečno zasedena in se lahko samo pošalijo do zdrave, spodobne meje. Sem družabna in mož tudi ni ljubosumne sorte, tako da včasih prav zapaše s kakšnim jezikavim izmenjati kakšno šalo. Ne jemlje nihče tega resno.
Da bi me kdo napadel ali bil nasilen se še ni zgodilo, je pa res da sem previdna in mi je varnost na prvem mestu, zato se nikoli nikjer ne izpostavljam nevarnosti, ne hodim sama okoli, se peljem s svojim avtom namesto z busom itd. Eden me je lani zasledoval, ma ga ni videt več, očitno je našel novo žrtev. Bilo je zelo neprijetno in mi je povzročilo nemalo preglavic, a na srečo je konec. Ne vem kakšne namene je imel, zato lahko samo rečem hvala Bogu, da se je končalo tako kot se je. Norci so namreč povsod okoli nas in kaj ti veš kaj koga prime in zakaj, zato je dobro poskrbeti za osebno varnost. Solzilec, orožje, nož, karkoli … če pride do neljube situacije, da se imaš s čim branit. Jaz bi vpeljala v vse osnovne šole obvezen tečaj samoobrambe za ženske, kasneje v srednji šoli varno rokovanje z orožjem in osnovni tečaj streljanja pri športni vzgoji. Preveč je ta družba zblojena, ni to več varna deželica kot smo je vajeni.
Slovenke so večinoma neprijazne in hladne kot kamen. Boljše, da ne poskušaš kje zunaj kateri dati kakšen kompliment. Tudi na okusen in kulturen način ne.
Pred epidemijo so v Ljubljano prišle tudi samske mlade turistke, ki so si želele kakšne pozornosti po lokalih in na ogledih. A pri nas tega niso bile deležne, kar so razočarano tudi same povedale. Moj odgovor: žal so Slovenke Slovence tako vzgojile. Sploh v sodobnih ultra-feminističnih časih.
Forum je zaprt za komentiranje.