Koliko ste stari in kako pogosto ste spolno aktivni?
anketa slo, 07.12.2021 ob 09:40
Zanima me ali se s starostjo spolni nagon zniža. Ste manj, enako ali celo več spolno dejavni kot prej v mladosti?
Kolikokrat na dan, teden, ali mesec, občujete ali se samozadovoljujete? Po domače, kokrat se daste dal? Ste bolj za seks/masturbacijo, oboje?
In ti zdaj naivno misliš, da ti bomo povedali? Komu na čast?
Jaz bi vsak dan, vendar moj ljubimec nima vedno časa. Meni se je pri teh letih šele odprlo, paše mi vse, sedaj je šele seks enkraten. Je pa res, da mora biti prisotna ljubezen in popolno zaupanje med partnerjema, da se lahko popolnoma predaš. Da lahko izživiš vse fantazije….Hm, če ni Njega, pač pomaga tudi dober vibrator, za sprostitev…
jaz bi pa nimam s kom, 07.12.2021 ob 10:08
Jaz pa bi pa nimam s kom.
Stara 45, že par let brez seksa. Če izračunam povprečje za recimo po 20tem letu, bi prišlo tam ene parkrat na leto. Ogromno, ogromno let, nula.
Dolga leta je bilo pri meni isto. Ker pač nisem za avanture. Nato spoznala nekoga, se zaljubila, sedaj živim. Vse za nazaj treba nadoknaditi.
Srečo želim tudi tebi.
ena nad 50, 07.12.2021 ob 10:20
Dolga leta je bilo pri meni isto. Ker pač nisem za avanture. Nato spoznala nekoga, se zaljubila, sedaj živim. Vse za nazaj treba nadoknaditi.
Srečo želim tudi tebi.
Hvala.
Sem pa že obupala. Za avanture tudi jaz nisem. Da bi pa kdaj kakega resnega spoznala pa sem že davn0 obupala. Pa saj z leti upade želja po seksu. Želja po bližini pa tudi. Se pač navadiš samskosti.
stara 45, mož starejši. Sama sicer ne rabim nekaj nujno seksa, ker imam zelo učinkovito ‘samoprakso’ in mi je res fajn sprostitev, pa tudi paše mi da si dobro kri po žilah poženem. Za seks sicer skrbim, da je res redno, nekje na 3-4 dni, za moške je izliv zdrav in mi je to pomembno za moža. Če sva kdaj ločena, zase skrbim nekje na 2-3 dni, včasih več, drugič manj. Mož pa takrat tudi skrbi zase, kolikor vem manj, recimo enkrat na teden.
če ostanem sama, si gotovo ne bom letela takoj nekoga omislit, za moža v tem primeru pa ne vem 🙂 ampak glede na leta verjetno tudi ne
Forum je zaprt za komentiranje.