Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko v življenje poseže usoda

Ko v življenje poseže usoda

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste sprejeli odločitev brez premisleka, na koncu pa vam je le ta spremenila življenje? Želim si z vami deliti mojo zgodbo za katero še zdaj ne verjamem, da se dogaja. Mogoče koga celo opogumim, da se v življenju odloča bolj instinktivno.

Meni se je zgodilo pred nekaj meseci. V službi me je sodelavec povabil na kosilo. V službo si vedno nosim malico, nikoli ne grem ven jesti. Tokrat pa sem rekla, zakaj pa ne in sva šla. Še danes ne vem zakaj sem se tako odločila. Med tem, ko sva čakala v vrsti se je vame zaletel dolgin in po meni zlil juho. Bila sem na tem, da me raznese v vsej moji razsežnosti, potem pa sem uzrla tiste preplašene uči, ki so z grozo zrle vame in res me je minila vsa jeza. Preplavil me je neznan občutek, ki je bil prijeten. Na cesti ga nikoli ne bi opazila. Ne vem zakaj sem ga povabila na kavo, tudi tega nisem še nikoli v življenju naredila. Tam v tistem lokalu se je zgodilo, ljubezen na prvi pogled, pri obeh. Usojena sva si bila. Ni drugega odgovora. Združila naju je usoda.

Ooooo, kako lepo. Naj traja!!! Srečno!!!

Sem že več takšnih zgodb brala in slišala, ko so se ljudje kar naenkrat za nekaj odločili in niso niti vedeli, zakaj ter potem tam spoznali svojo sorodno dušo.

Se mi je sicer pred leti zgodilo, da sem nekje nekam kliknila na spletu in je nekdo to opazil in tako sva slučajno začela s tem neznancem klepetati. Potem so ti klepeti postali vse intenzivnejši in na koncu sva se srečala v živo, čeprav naju je ločevalo prek 1000 kilometrov. Ampak seveda sva si v živo bila daleč od sorodnih duš, ker meni se to ne dogaja, čeprav verjamem v te stvari. Pač očitno zame tovrstne usode ni. Ni prijetno, ampak kaj čmo.

Fascinantno. Jaz sem raje človek tradicije in rutine, bolj varno ?

Meni jo je tudi že večkrat usoda zagodla, v dobrem in slabem, samo partnerja mi pa tako očizno na pot še ni vrgla. Fouš!

Blagor tebi, ker  ti usoda na pot meče dobre stvari. Meni vedno samo slabe.

Odgovor na objavo uporabnika
Blekica, 07.12.2021 ob 02:15

Blagor tebi, ker  ti usoda na pot meče dobre stvari. Meni vedno samo slabe.

🙁 Meni se tudi zdi tako – še vedno držim pesti, da je blessing in disguise, ker upanje ure zadnje 🙁

Vsekakor čestitke avtorici in veliko sreče vsem.

lepo je brati, 06.12.2021 ob 22:32

Sem že več takšnih zgodb brala in slišala, ko so se ljudje kar naenkrat za nekaj odločili in niso niti vedeli, zakaj ter potem tam spoznali svojo sorodno dušo.

Se mi je sicer pred leti zgodilo, da sem nekje nekam kliknila na spletu in je nekdo to opazil in tako sva slučajno začela s tem neznancem klepetati. Potem so ti klepeti postali vse intenzivnejši in na koncu sva se srečala v živo, čeprav naju je ločevalo prek 1000 kilometrov. Ampak seveda sva si v živo bila daleč od sorodnih duš, ker meni se to ne dogaja, čeprav verjamem v te stvari. Pač očitno zame tovrstne usode ni. Ni prijetno, ampak kaj čmo.

Ja sploh v telenovelah se skoraj vedno tako zgodi. Da se tip zabije v žensko, da ona odleti po tleh. Pol se pa zaljubita.

Ja pa iiiiii 🙂 Se kar lep dan naredi ob taki zgodbi:)

Must be fate, 06.12.2021 ob 22:09

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste sprejeli odločitev brez premisleka, na koncu pa vam je le ta spremenila življenje? Želim si z vami deliti mojo zgodbo za katero še zdaj ne verjamem, da se dogaja. Mogoče koga celo opogumim, da se v življenju odloča bolj instinktivno.

Meni se je zgodilo pred nekaj meseci. V službi me je sodelavec povabil na kosilo. V službo si vedno nosim malico, nikoli ne grem ven jesti. Tokrat pa sem rekla, zakaj pa ne in sva šla. Še danes ne vem zakaj sem se tako odločila. Med tem, ko sva čakala v vrsti se je vame zaletel dolgin in po meni zlil juho. Bila sem na tem, da me raznese v vsej moji razsežnosti, potem pa sem uzrla tiste preplašene uči, ki so z grozo zrle vame in res me je minila vsa jeza. Preplavil me je neznan občutek, ki je bil prijeten. Na cesti ga nikoli ne bi opazila. Ne vem zakaj sem ga povabila na kavo, tudi tega nisem še nikoli v življenju naredila. Tam v tistem lokalu se je zgodilo, ljubezen na prvi pogled, pri obeh. Usojena sva si bila. Ni drugega odgovora. Združila naju je usoda.

Ke lepoooo ? jaz verjamem v usodo. Avtorica uživaj. Vedno smo na pravem mestu ob pravem času in ostali, ki mislite da imate smolo.. verjemite mi, lahko to da ne naletite na koga pomeni le veliiiiko srečo in vas dejansko angeli čuvajo in preprečijo, da bi vas kakšna mona dobila v roke. Najlepše stvari se zgodijo spontano, zato nič čakat, le prepustiti se je treba usodi in biti pripravljeni, ko pride prava priložnost potrkat na vrata. ? sSem izkusila oboje- naletela na sorodno dušo “po nesreči” in angeli so me rešili pred zlobnežem, tako da vem o čem govorim

@ Must be fate

Usoda ti občasno pred noge vrže priložnost, diamant… vendar je ponavadi zavit v problem. Rešiš problem… Voila. Lahko pa zaradi tega, ker vidiš problem… tudi zbežiš. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=u8CMsQ-p1ls

To je pa tako lepo prebrati in daje vsem eno upanje : ) Hvala ti.

za srečo je včasih treba imet tudi pogum

vso srečo, ljubezen, razumevanje in spoštovanje želim na vajini barki ljubezni

V bistvo je pokazal občutek sočutja, in s tem te je zapeljal. Lepo zate. Se zgodi ali bolj redko. Ponavadi se zenska znajde v letih ko je plodna in v tem trenutko je najbolj v svoji zenski energiji kaj jo dela za moške najbolj privlačno. In to moški občutimo, deluje rahlo zmedena itd. Jaz sem naletel mogoče 1 ali 2 na ta primer.

Simpatična zgodbica. Še sreča, da se nista spoznala potem, ko bi te na cesti zbil z avtom.

Moram se začeti prehranjevati v menzah. Mogoče me bo katera polila z juho. Kdo ve. Je pa večja verjetnost, glede na moje sposobnosti, da se bom sam polil z juho.

Meni se je zgodilo tudi nekaj podobnega. V samopostrežni restavraciji sem ukradel denarnico ženski ki je pustila torbico na pultu. Ko sem opazil da jo na blagajni panično išče, sem čez nekaj minut prišel do nje, in ji rekel da sem jo našel na tleh. Takoj se je zagledala vame, sploh ko jo je odprla je bilo v njej ziher več kot jurja. Nato me je po kosilu povabila na tortico in še sedaj sva par, ampak nisem ji povedal da sem jo izmaknil  🙂

?hahaha

Ja, meni se je zgodilo takšno usodno srečanje z mojo ljubeznijo več kot 20 let nazaj. Morala bi biti nekje na določen datum, pa so mi okoliščine “nagajale” in me ovirale, tako da sem lahko šla tja šele pozneje in On je bil ravno v tistem trenutku “slučajno” tam. Ne bom šla v podrobnosti, ampak šlo je res za usodno srečanje, bil je kot moj rešitelj, ki sem ga v tistem življenjskem obdobju nujno potrebovala, moj sonček. Vse od takrat uspešno krmariva skozi življenje in lahko rečem, da je moja duša dvojčica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close