Samski ata s polnimi jajci
Imam ogromen libido. Ženske norijo za mano, ampak preprosto sem si vzel malo pavze, slabi dve leti. Sedaj pa preprosto ne gre več. V službi mi stoji 8 ur. Rad bi spet osemenjeval, ampak hkrati si ne želim več otrok. Imam namreč že tri, zaradi izjemnega libida, namreč velikokrat je počil kondomček in sem prešprical celotno vagino.
Kaj mi svetujete, da ne bom več tako potreben. Sem samski ata in imam izjemen nagon po razmnoževanju. Rad bi pospermal in veliko žensk a se temu upiram. Ženske takoj začutijo to moje alfičnost. Imam tudi enormnega 22cm z veliki debelimi jajci.
Kaj naj naredim, naj grem na nov pohod osemnjevanja ali naj se kastriram?
big impregnator, 06.12.2021 ob 15:41
Imam ogromen libido. Ženske norijo za mano, ampak preprosto sem si vzel malo pavze, slabi dve leti. Sedaj pa preprosto ne gre več. V službi mi stoji 8 ur. Rad bi spet osemenjeval, ampak hkrati si ne želim več otrok. Imam namreč že tri, zaradi izjemnega libida, namreč velikokrat je počil kondomček in sem prešprical celotno vagino.
Kaj mi svetujete, da ne bom več tako potreben. Sem samski ata in imam izjemen nagon po razmnoževanju. Rad bi pospermal in veliko žensk a se temu upiram. Ženske takoj začutijo to moje alfičnost. Imam tudi enormnega 22cm z veliki debelimi jajci.
Kaj naj naredim, naj grem na nov pohod osemnjevanja ali naj se kastriram?
Imaš res velik problem.
Tvoje življenje vodi spodnja glava.
Vse življenje boš imel težave.
Razen, če se čimprej vpišeš na strojni faks in ga čimprej končaš.
Edino to te bo rešilo.
Drugače se boš kmalu zapeljal v najglobljo luknjo, iz katere ne bo izhoda in boš potonil.
Življenje je tvoje.
Sam boš izbral.
Zdaj pa nehaj jokcat in začni.
Delat in študirat, samo fukal bi, lenoba lena!
ZAČNI!
Forum je zaprt za komentiranje.