Ženske, zakaj ne marate samskih atekov?
intelekt, 06.12.2021 ob 15:01
Ne vem zakaj tebe ne marajo. To bi bilo fajn sebe vprašat. Je pa seveda lažje na otroka krivdo zvalit :). Pa posplošit da na splošno ne marajo ATEKOV (btw kaj je to za en izraz?). Je le lažje izgovore iskat kot pa pri sebi malo pogledat.
Razmišljam enako.
enostavno: ker se ne želim ukvarjat z otrokom.
Si ne predstavljam, da imam razmerje z enim fotrčkom. Kako bo pa dopust? Ja, nič, spet bi šla sama na dopust. Fotrček pa naj gre s svojim otrokom na dopust.
Pa vikendi, bi šla kam z njim, ampak ob vikendih ima otroka. TOrej naj gre z otrokom kam, jaz pa grem sama.
Zakaj bi že imela potem moškega, če bi potem še vedno sama hodila na dopust, izlete, na športanja?
1. ker je po navadi v ozadju ena pasja bivša, ki zafrkava tako ali drugače okoli stikov z otrokom, ščuvanjem otrok proti tanovi, itd. itd. Včasih si katera tudi namisli, da bi moškega imela nazaj in se začne slinit po njem.
2. ker nimam svojih otrok in to pomeni, da z otroki nimam pojma, kaj sploh počneš. Moški, ki jih jaz spoznavam, so takšnih let, da imajo otroke še dojenčke ali majhne in s takšnimi si res ne vem, kaj počet. OK, če bi bili stari 20+ let, potem že. Ampak potem to tudi pomeni, da so njihovi očetje stari in meni neprivlačni.
3. ker sem že brala veliko zgodbic, kako ima moški recimo kak vikend otroke na obisku in jih kar lepo tanovi prepusti, sam pa hodi naokoli.
4. v primeru, da so otroci že večji in jih meče puberteta, znajo fino nagajat tanovi
5. ker tipi, ki sem jih spoznala in so imeli otroke, so imeli tudi konkretne travme od razhodov z bivšimi in so se jim podrle sanje o družini (zanimivo, da v vseh primerih jih je pustila ženska, ker si je našla drugega dedca) in s temi svojimi travmami so potem mene utrujali in sem non stop morala samo to poslušat, kakšna je, kaj jim je naredila, itd.
6. ker želim začeti z nekom “od začetka” in to pomeni brez neke pritljage od prej in se potem še po možnosti pol časa samo s tistimi stvarmi ukvarjat. To potem tudi pomeni, da moraš recimo dopuste ful planirat, vzet njegovega otroka zraven, itd. itd. Komplikacije in prilagajanja.
7. sem mnenja, da je najlažje, če se najdeta dva, ki imata že vsak svoje otroke od prej ali pa dva, kjer jih še nobeden nima. Ker nekdo, ki otrok nima, ne bo nikoli razumel tako 100% onega, ki jih že ima ter obratno. Seveda obstajajo izjeme, samo zase vem, da nisem med temi izjemami in si raje ne kompliciram življenja s tem, da bi imela moškega, ki že ima otroke od prej.
Sem se opekla z enim samskim fotrom.
Takim z malimi otroci se itak od nekdaj ogibam.
Ta pa je imel odrasle otroke, ločen pa že 3 leta. Tako, da sem mislila, da bo mogoče vendarle ok. Pa ni šlo. Kar naprej je bila na programu bivša pa otroci. Saj ok, da pomaga odraslim otrokom. Ampak, da 30, 40 letnik za vsak prdec kliče fotra, da mu pride pomagat. Pa, da bivša kar naprej teži, da naj jo tja pa tja pelje. Od začetka je še nekak šlo. Potem sem pa pogruntala, da sem na vrsti samo takrat, ko ni kdo od otrok pa, ko ni bivša, ko ni brat, ko ni sestra, ko ni mama… pa je dobrosrčen človek. AMpak, ne zame.
Forum je zaprt za komentiranje.