Logarjeva spet straši -tokrat z 77imi osebami na intenzivni
. https://www.24ur.com/novice/korona/v-nedeljo-potrdili-775-novih-okuzb.html
Komentar enega od udeležencev pa zmaga:
Avtor Zverina 56:
Do kdaj še tole misli toprej trajati? A b o odgovor prediktivno in dogovorjeno vedel IJS?
ker že ravno mora, 06.12.2021 ob 11:44
. https://www.24ur.com/novice/korona/v-nedeljo-potrdili-775-novih-okuzb.html
Komentar enega od udeležencev pa zmaga:
Avtor Zverina 56:
Do kdaj še tole misli toprej trajati? A b o odgovor prediktivno in dogovorjeno vedel IJS?
ker je bilo scenzurano:
Ja, virusi obstajajo… ampaka koliko časa še nas bodo takole štrikcarili?
A ve odgovor morda vnaprej dogovorjeno Inštitut Jozef Stefan?
Antivaxer glupi, 06.12.2021 ob 11:53
Ko boš imel ti glupi antivaxer enkrat doktorat, takrat bo tvoja beseda morda imela nekaj teže 🙂
Za avtoja antivaxer glupi, če ne bo scitiralo:
kaj pa je – stranski učinek cepljenja morda, tako tvoje nesramno zajedljivo napadanje? Nisem noben “antiwaxer”. S kakšno pravico ti vse v en in isti koš mečeš, saj me niti ne poznaš. Sem oseba redno cepljena po vseh programih obveznega cepljenja z nevektorskijmi in neMRNA cepivi….. samo s temi kovid cepivi pa upravičeno ne iz zdravstvenih razlogov. In če ob tej uri pišem na ta forum, sem po tvoje kaj – luzer brez doktorata? Zmoreš doumeti, pa zatorej kulturno komunicirati na javnem forumu?
ker že ravno mora, 06.12.2021 ob 12:06
Za avtoja antivaxer glupi, če ne bo scitiralo:
kaj pa je – stranski učinek cepljenja morda, tako tvoje nesramno zajedljivo napadanje? Nisem noben “antiwaxer”. S kakšno pravico ti vse v en in isti koš mečeš, saj me niti ne poznaš. Sem oseba redno cepljena po vseh programih obveznega cepljenja z nevektorskijmi in neMRNA cepivi….. samo s temi kovid cepivi pa upravičeno ne iz zdravstvenih razlogov. In če ob tej uri pišem na ta forum, sem po tvoje kaj – luzer brez doktorata? Zmoreš doumeti, pa zatorej kulturno komunicirati na javnem forumu?
Siguren sem, da nimaš niti diplomske naloge. Ker tisti, ki je vložil toliko truda v pripravo in zagovor tega, ve koliko dela je potrebno zanjo, kaj šele magistersko nalogo. Takemu ne bi na kraj pameti prišlo, da bi dajal izobrazbo gospe Logarjeve v nič. Logično, da sam svoje nekulturnosti s takim ravnanjem ne vidiš, jo pa vidimo ostali. Zato ti pač na tvoji glupi neizobraženi način odgovarjam.
Siguren sem, 06.12.2021 ob 12:25
Siguren sem, da nimaš niti diplomske naloge. Ker tisti, ki je vložil toliko truda v pripravo in zagovor tega, ve koliko dela je potrebno zanjo, kaj šele magistersko nalogo. Takemu ne bi na kraj pameti prišlo, da bi dajal izobrazbo gospe Logarjeve v nič. Logično, da sam svoje nekulturnosti s takim ravnanjem ne vidiš, jo pa vidimo ostali. Zato ti pač na tvoji glupi neizobraženi način odgovarjam.
*magistrsko
Pa še odličen komentar avtoraja “Štajerc” na 24ur.com, v članku:
.https://www.24ur.com/novice/korona/vojaska-pomoc-v-bolnisnicah.html
Italija: Mi vam bomo poslali 20 vojakecov kao za “pomoc” pri epidemiji. Vi pa kupite nase letalo za 72.000.000€.
LOL
Ta Mateja Logar, ki je z navedenimi deli diplomirala in magistrirala na Biotehniški fakulteti pač ni dr. Mateja Logar, infektologinja, ki vodi strokovno skupino za covid.
Prvi namig je že to, da na Medicinski fakulteti ni diplomskega dela pa seveda tudi to, da po diplomi na Biotehniški fakulteti ne postaneš zdravnik.
No, pa še tole. Dr. Logarjeva je tudi doktorilala. In to že leta 2003.
Vse to in še več le z nekaj vpisi v Googel in nekaj kliki. Morda lahko avtor to uporabi naslednjič, preden širi neresnice
Dadada, 06.12.2021 ob 14:47
LOL
Ta Mateja Logar, ki je z navedenimi deli diplomirala in magistrirala na Biotehniški fakulteti pač ni dr. Mateja Logar, infektologinja, ki vodi strokovno skupino za covid.
Prvi namig je že to, da na Medicinski fakulteti ni diplomskega dela pa seveda tudi to, da po diplomi na Biotehniški fakulteti ne postaneš zdravnik.
No, pa še tole. Dr. Logarjeva je tudi doktorilala. In to že leta 2003.
Vse to in še več le z nekaj vpisi v Googel in nekaj kliki. Morda lahko avtor to uporabi naslednjič, preden širi neresnice
kakšne neresnice prosim? pritožuje se na avtorja na 24ur.com.. temu formu prijateljski medij….
ker že ravno mora, 06.12.2021 ob 11:47
ker je bilo scenzurano:
Ja, virusi obstajajo… ampaka koliko časa še nas bodo takole štrikcarili?
A ve odgovor morda vnaprej dogovorjeno Inštitut Jozef Stefan?
Že 1000x pojasneno – bilo je 700 hospitaliziranih v celi sezoni gripe (od dec. do mar.) ne pa v enem dnevu.
strateške igrice, 06.12.2021 ob 12:49
Pa še odličen komentar avtoraja “Štajerc” na 24ur.com, v članku:
.https://www.24ur.com/novice/korona/vojaska-pomoc-v-bolnisnicah.html
Italija: Mi vam bomo poslali 20 vojakecov kao za “pomoc” pri epidemiji. Vi pa kupite nase letalo za 72.000.000€.
A si lahko zamislite, koliko medicinskih sester bi lahko plačali za 72 milijonov ?
kaj si pa ti, 06.12.2021 ob 17:11
FakDe Dak -sej se zajebavaš ne -Mateja Logar – ena in edina, vladna strokovna govorka v državi…
debilko. tri klike sem naredu in takoj ugotovil da logarca pač ni avtorica diplomskega dela iz leta 2010, z agronomije, BF. ne morš verjet kolk ste DEBILNI hahahahahahahahashahahha ???
ker že ravno mora, 06.12.2021 ob 15:50
kakšne neresnice prosim? pritožuje se na avtorja na 24ur.com.. temu formu prijateljski medij….
Saj zato sem pa napisala, da je dobro preveriti kar kdo drug napiše, preden to posreduješ naprej.
Po vaši logiki je torej ok, če človek širi laž, ki jo je izrekel ali napisal kdo drug? Saj si je ni on izmislil, kaj ne? Jo samo posreduje naprej, kaj ne? No, zame to ni ok.
samo povem multinick5, 06.12.2021 ob 17:28
aja, zdej je še bel zapita.
loh da je. sm tolk debilno glupa kukr ste tle gor pa še vedno ni. hahahahhaahhaahahahahahahahahahahha kkšn EPIC FAIL da ne znaš prevert za koga se dejansko gre. ??? kk boste pol vi videl kuga je virus al pa cepivo.
babe tupe, 06.12.2021 ob 17:32
loh da je. sm tolk debilno glupa kukr ste tle gor pa še vedno ni. hahahahhaahhaahahahahahahahahahahha kkšn EPIC FAIL da ne znaš prevert za koga se dejansko gre. ??? kk boste pol vi videl kuga je virus al pa cepivo.
pa jebela no, pametuj avtorju komentarja na 24 ur, s katerga je povzet komentar… A ti grlom u jagode…
Forum je zaprt za komentiranje.