Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obljubljate, ste obljubili,da boste vedno ga/jo ljubili?

Obljubljate, ste obljubili,da boste vedno ga/jo ljubili?

Roke tvoje v mojih laseh 2 – YouTube  )

Le zate – YouTube )

Ljubi me ljubi Cover – YouTube )

(lepo srce – YouTube)

Spomin na tisti dan – YouTube )

Angele – YouTube )

Za šaku ljubavi (cover) – YouTube )

Živjo, dobro ti gre tole res … Pa tudi če je samo za svojo dušo. Ker je iz srca. Tista mi je še posebej lepa Le zate. Eni se sproščajo skozi glasbo, eni skozi risanje itd. … Danes je pa se tak moker dan, pa paše malo muzike. Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 05.12.2021 ob 12:34

Živjo, dobro ti gre tole res … Pa tudi če je samo za svojo dušo. Ker je iz srca. Tista mi je še posebej lepa Le zate. Eni se sproščajo skozi glasbo, eni skozi risanje itd. … Danes je pa se tak moker dan, pa paše malo muzike. Lp

Me veseli. Če ti je všeč pa je tudi za tvojo dušo.

darwindarko, 05.12.2021 ob 12:48

Me veseli. Če ti je všeč pa je tudi za tvojo dušo.

Mi je zelo. Je nek tak melos, ki me zelo spominja na stare dobre čase, ki pa so žal prehitro minili. Včasih kar pogosto zaidem z mislimi v preteklost, kako je bilo, pa to ni vedno dobro.

Ni vedno dobro je pa dobro. Saj zato pa imamo spomin, da se lahko spomnemo lepega. Seveda pa tudi slabega, da ne ponovimo.

darwindarko, 05.12.2021 ob 13:14

Ni vedno dobro je pa dobro. Saj zato pa imamo spomin, da se lahko spomnemo lepega. Seveda pa tudi slabega, da ne ponovimo.

Veš spomini so lahko včasih boleči. Je pa fajn ko se spomniš tudi kaj lepega se ti je v življenju zgodilo. Ti prazniki bodo pa za mnoge še bolj težki, saj jih je mnogo osamljenih, razočaranih. To stanje, ki ga imamo zdaj, je pa še dodatno breme skoraj za vse. Zato ugasniti TV in covid zgine ?

Grenivka422, 05.12.2021 ob 17:03

Veš spomini so lahko včasih boleči. Je pa fajn ko se spomniš tudi kaj lepega se ti je v življenju zgodilo. Ti prazniki bodo pa za mnoge še bolj težki, saj jih je mnogo osamljenih, razočaranih. To stanje, ki ga imamo zdaj, je pa še dodatno breme skoraj za vse. Zato ugasniti TV in covid zgine ?

Mislim, da smo vsi deležnih težkih trenutkov in s tem tudi spominov.

Morda je malo izrabljeno povedati, da nas lahko nekateri takšni spomini delajo močnejše,če le niso preveč boleči, da jim sčasoma ne bi bili kos.

Stanje je spremenljivka tako bo tudi s tem, ki ga omenjaš. Zagotovo pa je breme, saj se verjetno tudi oba s tem strinjava, da ga nekateri namerno nalagajo drugim, da bi jim bilo težje, njim samim pa lažje.

Strinjam se tudi s tem, da, če ugasneš TV program ugasneš velik del bremen pa tudi, če samo začasno.

darwindarko, 05.12.2021 ob 17:12

Mislim, da smo vsi deležnih težkih trenutkov in s tem tudi spominov.

Morda je malo izrabljeno povedati, da nas lahko nekateri takšni spomini delajo močnejše,če le niso preveč boleči, da jim sčasoma ne bi bili kos.

Stanje je spremenljivka tako bo tudi s tem, ki ga omenjaš. Zagotovo pa je breme, saj se verjetno tudi oba s tem strinjava, da ga nekateri namerno nalagajo drugim, da bi jim bilo težje, njim samim pa lažje.

Strinjam se tudi s tem, da, če ugasneš TV program ugasneš velik del bremen pa tudi, če samo začasno.

Zdaj ko nas v kot stiskajo z vseh strani, nam spomini še kako prav pridejo. Neka nekdanja svobodna rutina je zdaj že šla v zgodovino. Pa dvomim da bo tega kaj kmalu konec, kvečjemu se vse še bolj stopnjuje. Zdaj že celo Ihan nori z novim cepivom za omrikom. Sej več niti ne berem, samo naslove površno preletim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close