Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neodgovorni

Neodgovorni

Pozdravljeni,

Zanima me od kdaj ste ratali ljudje tako neodgovorni. Tako brezsrčni in pa malomarni. Po svetu pustoši virus, ki je v bolnce spravu stotine ljudi. Imamo cepivo ampak neee vi se ne boste cepl. Tako da predlagam da se takim zaračuna zdravljenje. Cepimo se.

Lp

Daj stfu, razmislaj z svojo glavo!

Cepi se, kdo ti brani.

Ker sem odgovorna, se pazim in nisem zbolela in predvidevam, da z mojim obnašanjem tudi ne bom.

In ker sem odgovorna, vedno uporabljam preverjena zdravila in ne takih, ki so še v poteku testiranj.

Odgovor na objavo uporabnika
odgovornez, 04.12.2021 ob 11:00

Pozdravljeni,

Zanima me od kdaj ste ratali ljudje tako neodgovorni. Tako brezsrčni in pa malomarni. Po svetu pustoši virus, ki je v bolnce spravu stotine ljudi. Imamo cepivo ampak neee vi se ne boste cepl. Tako da predlagam da se takim zaračuna zdravljenje. Cepimo se.

Lp

Izvoli še moj odmerek.

Kaj pa “prvi obrazi” stroke med katerimi so nekateri očitno izpostavljeni hudim tveganjem, ne le na Covid pač pa tudi sladkorno bolezen (tipa 2.), kardiovaskularne bolezni,… nekateri so res rizična skupina… Mislite, da kdo od njih tudi prekomerno konzumira alkohol?

Veš kaj teslo? Cepi se še v ritno luknjo in nastavi še Janšatu svoj nedojebani šupak. Marš prasec zarukan hujskaški.

Sobotno dežurstvo ? tudi necepljeni pazimo na svoje zdravje, če že ne veš, pa ti je treba posebej napisat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close