Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem: moški “prijatelj”

Iščem: moški “prijatelj”

Živjo. Če si iz Ljubljane, samski, star od 25 do maximum 42, simpatičnega izgleda in še bolj simpatičnega karakterja, se lahko spoznava za prijateljstvo.

Ne garantiram, da bo to prijateljstvo z ugodnostmi. Ne garantiram, da se bova hotela po prvi kavi še kdaj dobit. Lahko pa, da ja.

Bodi sproščen, nasmejan, s smislom za humor, komunikativen, neintrovertiran.

Kdo sem jaz? 34letnica, ki si želi M družbe. Simpatična, normalne postave in višine, komunikativna (razen če si ekstra lep, potem bom verjetno zelo sramežljiva in ne bom vedela, kam pogledat in kaj rečt :D). Pišeš mi lahko na mail (lainy1121@gmail.com) in tam nadaljujeva, pa vidiva.

PS: 1. Nisem psiholog in 2. Ne bom brala tvojega pritoževanja čez ženske 🙂

Pozdravček!

He, he… luštno napisano. Najbrž imaš manjše možnosti za prijateljstvo kar takole na splošno, kot če bi iskala po hobijih ali vsaj zanimanju za prostočasne dejavnosti.

Vseeno – naj ti (vama) bo uspešno!

Napisala sem čisto tako, kot je res, nekih hobijev nisem želela omenjati, da ne bi odvrnila koga, ki bi bil pa sicer krasen dečko, pa mi ravno zaradi tega ne bi pisal 🙂 Sem hotela le še dodat, naj bo pismen, pa se mi je že tako zdelo da bo preveč zahtev 😀

iščeš zlato v Ljubljanici. Veliko sreče ti želim.

Hja, mogoče je pa kdaj komu zlata zapestnica padla v Ljubljanico, kaj pa veš 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Lainy1121, 03.12.2021 ob 13:00

Hja, mogoče je pa kdaj komu zlata zapestnica padla v Ljubljanico, kaj pa veš 🙂

Simpaticna…?

Ah avtorica, če je tole trolanje nima smisla. Če misliš resno pa tudi mene zanima kako se bo razvilo. Veš, izjemno lepih moških ni na mon-u. Tudi prebirajo ga ne, so drugod zaposleni. Enako je z možatimi (alfa) moškimi, pa pismenimi in še bi se dalo naštevati. Vsekakor ti želim veliko sreče.

Ma ne trolam no, res si želim še koga novega spoznat. Na tinder ne grem, ker sem mogoče že rahlo prestara za te štose, pa tudi ni mi da bi se tam razkazovala kot v izložbi. Če pa ne daš slike, pa itak ne dobiš nobenih matchev.

Sicer pa nisem napisala nikjer nič o tem, kakšen naj bi bil po videzu “moj bodoči prijatelj”. Omenila sem samo v hecu, da če je ekstra lep, bom zgubila dar govora 🙂 kar bi ga pomoje vsak/a…

Zaenkrat ni še nobenega maila, morda se pa čez čas javim in napišem, kaj in kako se je odvilo.

Uf … Daj, če ti rata kakšnega fejst najti tu na sč, daj update. Meni bi tudi kakšen fejst dečko prav prišel.

Vsekakor pa veliko sreče ?

Saj bi ti pisal itd…ampak nekako ni vedno tako enostavno tudi za tipa, ker lahko tudi mi izgubimo dar govora tako kot ti, v dolocenih situacijah ? ampak drugace…lustno in simpaticno napisano 🙂 cloveka kar pritegne da bi te spoznal…

Lainy1121, 03.12.2021 ob 12:35

Živjo. Če si iz Ljubljane, samski, star od 25 do maximum 42, simpatičnega izgleda in še bolj simpatičnega karakterja, se lahko spoznava za prijateljstvo.

Ne garantiram, da bo to prijateljstvo z ugodnostmi. Ne garantiram, da se bova hotela po prvi kavi še kdaj dobit. Lahko pa, da ja.

Bodi sproščen, nasmejan, s smislom za humor, komunikativen, neintrovertiran.

Kdo sem jaz? 34letnica, ki si želi M družbe. Simpatična, normalne postave in višine, komunikativna (razen če si ekstra lep, potem bom verjetno zelo sramežljiva in ne bom vedela, kam pogledat in kaj rečt :D). Pišeš mi lahko na mail (lainy1121@gmail.com) in tam nadaljujeva, pa vidiva.

PS: 1. Nisem psiholog in 2. Ne bom brala tvojega pritoževanja čez ženske 🙂

Pozdravček!

Toliko besed za prazen nič. Raje povej kaj iščeš v resnici.

Torej tole:

8-m-ea-Aaa-EPbaaaa-mh-Nwd-Z1-Jcjp8-DQBt-YG

Da maš potrebno pichko, lačno orng petelina.

@Lainy

Vidim, da si enemu primitivcu že rekla ne. Zelo zelo veliko sreče ???

@25

Kar pogumno ali pa plaho – saj vidiš kakšno konkurenco imaš. Če svojega “petelina” pošlješ si že na top 25% – zdaj so že dickpic vprašanje avtorskih pravic.

Lainy1121, 03.12.2021 ob 13:12

Ma ne trolam no, res si želim še koga novega spoznat. Na tinder ne grem, ker sem mogoče že rahlo prestara za te štose, pa tudi ni mi da bi se tam razkazovala kot v izložbi. Če pa ne daš slike, pa itak ne dobiš nobenih matchev.

Sicer pa nisem napisala nikjer nič o tem, kakšen naj bi bil po videzu “moj bodoči prijatelj”. Omenila sem samo v hecu, da če je ekstra lep, bom zgubila dar govora 🙂 kar bi ga pomoje vsak/a…

Zaenkrat ni še nobenega maila, morda se pa čez čas javim in napišem, kaj in kako se je odvilo.

Sicer pa nisem napisala nikjer nič o tem, kakšen naj bi bil po videzu “moj bodoči prijatelj”

Napisala si, da mora imeti tip simpatični izgled. Torej evfemistično, ne sme biti grd

Hahahahah ??? evo, to smo pač ženske, ki ne znamo povedat bistva in potem motovilimo, namesto da bi napisala “Iščem bogatega dedca s še bogatejšim mednožnim zakladom” pa bi bilo ane?

Tako da, hvala za pomoč ?

Sicer je pa do zdaj pisal samo en, zaenkrat ne bom nič rekla 🙂 še prekmalu…

phahahaha, 03.12.2021 ob 18:21

Sicer pa nisem napisala nikjer nič o tem, kakšen naj bi bil po videzu “moj bodoči prijatelj”

Napisala si, da mora imeti tip simpatični izgled. Torej evfemistično, ne sme biti grd

Prepričana sem, da tisti s katerim se bom dobila na kavi, BO simpatičen tako ali drugače. Tudi če ne bom prej videla njegove fotke ? razumeš?

Meni je lahko simpatičen tudi nekdo, za katerega bo taisti “grd”. Jaz pa imam izkušnje, da kdor se z mano pošteka, enostavno mora bit in tudi na koncu DEJANSKO JE simpatičen, ker isti ljudje se vedno najdemo skupaj 🙂

.https://youtu.be/nF3vRRgaPFo

Najdi si štajerca, če rabiš veseljaka ?

.https://youtu.be/nMSqbL1LxUw

Najdi si sejka iz zdruzenih emiratov, ce isces financ ministra.

.https://youtu.be/YvPwEkKWh9M

.https://youtu.be/C15gkhZaIIc

Lajna, 03.12.2021 ob 16:56

Toliko besed za prazen nič. Raje povej kaj iščeš v resnici.

Torej tole:

8-m-ea-Aaa-EPbaaaa-mh-Nwd-Z1-Jcjp8-DQBt-YG

Da maš potrebno pichko, lačno orng petelina.

Lepo jo je upičil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close