Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prepoved novoletnih službenih zabav

Prepoved novoletnih službenih zabav

Prosim, da se letos novoletne službene žurke prepovedo. Komaj počasi lezemo s ciframi navzdol, zdaj bi bilo potrebnih ene par žurk, da se omikron razširi do konca meseca pi vsej državi in še k svojim staršem za Božič ne bomo mogli. Kot na Norveškem. Kjer so bili udeleženci zabave povečini cepljeni, seveda.

Čakam ta ukrep vlade. Halo??

Ne  bo šlo 🙁   Kot veš, so jim obljubljali življenje kot prej – po cepljenju.

In od tega cepljeni nimajo namena odstopit!   Svoboda brez mask, z zabavami na polno.

To je to.

Pika.

Odgovor na objavo uporabnika
Stručko, 03.12.2021 ob 10:42

Prosim, da se letos novoletne službene žurke prepovedo. Komaj počasi lezemo s ciframi navzdol, zdaj bi bilo potrebnih ene par žurk, da se omikron razširi do konca meseca pi vsej državi in še k svojim staršem za Božič ne bomo mogli. Kot na Norveškem. Kjer so bili udeleženci zabave povečini cepljeni, seveda.

Čakam ta ukrep vlade. Halo??

Mi je nismo imeli lani in je ne planiramo niti letos.

Pa sta pri nas samo 2 necepljeni, ena od njiju je lani prebolela (a ji potrdilo ne velja več in se prav tako 3x tedensko testira).

No kot so z alfo pa potem delto pa sedaj z omikronom grozijo kako hitro se bo razširil.. jaoo..

Pa me novoletne službene zabave ne ganejo niti ne zanimajo. Vem pa da bomo spet nastradali ZDRAVI in necepljeni. No to pa mi ni okej, ker je hinavsko!!

Lohk prepovejo, ni problema. Drugo pesem je, če mi to upoštevamo… ?

.https://www.youtube.com/watch?v=O1gQ1gkMkcc

Ne teži. Mi smo se cepili in se bomo normalno družili še naprej.Mi smo s cepljenjem postali varni in hočemo svojo zabavo.

Pa kje to delate da imate nl žur letos, ali pa lani? Pri nas je jasno odpovedan. Smo pa v 76% cepljeni. Veliko prebolevnikov. Firma čez 300 ljudi. Ravno hudo od trga odvisni verjetno niste če ste zaradi žura pripravljeni tvegat da vam je večina firme v karantenah/obolela in nima kdo delat. Ali pa imate za vodje take fajn šefe ki bodo potem po tv jokali zaradi izpada dohodka in kdo vse razen njih je za to kriv.

Lahko imate v lokalu zabavo ;;, da ni prevec folka, da je pct-  So pa lokali odprti le do 22. ure.     Pac prej zacnete, saj je ze ob 17.  uri tema.  Treba se je prilagodit.

Evo, pri nas smo vsi cepljeni, 30 ljudi nas je v firmi.  Imamo kao zabavo, v lokalu, do desetih zvecer.   Smo cisto zadovoljni.

V pisarni se ne bodo okuzili (ker virus ve, da si v sluzbi), popoldne z istimi ljudmi se pa pazite, ker zacene virus skakat iz ljudi na ljudi.

Ce se striktno preverja PCT, potem to ne bi smel bit problem .  Enim je tezko it ob desetih zvecer domov,  to je edina tezava.

Moje mnenje 2, 03.12.2021 ob 13:10

V pisarni se ne bodo okuzili (ker virus ve, da si v sluzbi), popoldne z istimi ljudmi se pa pazite, ker zacene virus skakat iz ljudi na ljudi.

v pisarni morate delati pod pogoji (maske, razdalja), na žurki boste pa skakali en po drugem…

To ni v prvem planu, najbolj pomembno je, da raja ne more tankati brez pct.To je ukrep, ki nas bo popeljal iz krize.Če bi bili človeški ,bi dovolili vstop manjšemu številu ljudi, odvisno od veličine, z vsemi ustreznimi ukrepi. Vendar namen vsega skupaj je prisiliti ljudi v cepljenje!

Pa ravno na takih zabavah prihaja do najboljšega seksa.

Mislim, da je velika razlika v tveganju pri 50+ ljudi na žurki ali pa ti isti ljudje po 2, 3 v pisarnah. Da ti počepne cela firma naenkrat ni hec pa še širijo doma po svojih. Mal pa vklopte pamet, no.

In ja, cepljenost je huda garancija. Tudi v Avstraliji od danes za vstop zahtevajo testiranje- ne glede na cepilni status! Kmalu bo PCT potrdilo res preteklost.

Določena gospodarska podjetja  so jih imele zadnja leta že oktobra,  novembra.

Ce si cepljen, ni nobenega problema.

Hahaha novoletne zabave so že rezervirane, tako kot tudi lansko leto, in leto prej itd… pa ne boš verjel, noben cepljen, noben zbolel. Korono si vtaknite nekam.

Po resnih firmah so vsi cepljeni.   Uni na tekocem traku- so bolj anticepilci  pa itak ne  hodijo na zabave.

Manyya, 03.12.2021 ob 16:47

Ce si cepljen, ni nobenega problema.

Tako so mislili tudi pri nas. Ostali smo se držali ukrepov, cepci pa veselo kofetkali skupaj. Zboleli vsi 4, potek ni bil preveč lahek.

Dobra stran ukrepov je, da ni treba iskati izgovorov, da se ne udeležiš teh brezveznih službenih zabav.

Plavi, 03.12.2021 ob 14:16

To ni v prvem planu, najbolj pomembno je, da raja ne more tankati brez pct.To je ukrep, ki nas bo popeljal iz krize.Če bi bili človeški ,bi dovolili vstop manjšemu številu ljudi, odvisno od veličine, z vsemi ustreznimi ukrepi. Vendar namen vsega skupaj je prisiliti ljudi v cepljenje!

???

Ne zavajaj potrošnika. Lahko tankaš brez kompjuterja in tiskalnika (PC T)

Prava “službena” zabava prihaja, sodeč po zaenkrat znanih podatkih na nedeljo, 24. aprila… zvečer… dan, ko bo dežela na sončni strani Alp vstopila v novo politično ero… ?

Dobra stran, 03.12.2021 ob 23:21

Dobra stran ukrepov je, da ni treba iskati izgovorov, da se ne udeležiš teh brezveznih službenih zabav.

Podpis.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close