Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Reklame za posrat

Reklame za posrat

Najbolj bedne po moje :

1.Od A1 z unim tipom na bazenu, kot bi gledala vaškega pijančka. In ta naj bi me prepičal v nakup A1?

2. Šparova s temle Magnifikom. Govori v spadekravščini. Se zvija v roza hlačah, prav nagravžno. Pa pisma, ki jih dobi, zabriše na tla, čisto primitivno se mi zdi.

3.Hofrove reklame z Bizovičarjem. Nagraužno do amena.

pa še kaj bi še našlo. Une reklame za tuje spletne trgovine za cunje. Groza.

Sploh ne znajo narediti več normalnih reklam. Una od Tuša s bjondom je npr luštna.

najhujš je tale od h m, ki se vriva na monu, pa še tako grozni tip se prikaže s tistim klobukom.

Itak reklame najveckrat preslisim in ne gledam, ampak Hoferjeva ‘po nizki Hofer ceni’ me spravi na obrate, ker oni so pa dejansko vse podrazili!

Ja ponavadi so za en k…

Te dni sem na yt zasledil eno… Slovensko…

Za kmetijsko masinerijo… Pripomocke… Traktorje itd…

Fuuuul mi je bla dobra…

https://m.youtube.com/watch?v=eu_wAREVdUU

A ni dobra?? ?

Taka izvirna…

Pa kdo sploh to gleda.  Jaz imam pomik programa in jih obvezno preskocim .

Ta plava je ta prava?

Odgovor na objavo uporabnika
Blaablaa, 03.12.2021 ob 10:48

https://m.youtube.com/watch?v=eu_wAREVdUU

A ni dobra?? ?

Taka izvirna…

O, izvirna, izvirna, kaj šele ime štacune. Se ni za čuditi, da nas imajo avstroogrci za podvrsto.

S psičkom ….ja,no, malo božična, ampak srčkana.

gfhfh, 03.12.2021 ob 10:33

Najbolj bedne po moje :

1.Od A1 z unim tipom na bazenu, kot bi gledala vaškega pijančka. In ta naj bi me prepičal v nakup A1?

2. Šparova s temle Magnifikom. Govori v spadekravščini. Se zvija v roza hlačah, prav nagravžno. Pa pisma, ki jih dobi, zabriše na tla, čisto primitivno se mi zdi.

3.Hofrove reklame z Bizovičarjem. Nagraužno do amena.

pa še kaj bi še našlo. Une reklame za tuje spletne trgovine za cunje. Groza.

Sploh ne znajo narediti več normalnih reklam. Una od Tuša s bjondom je npr luštna.

Ufff, kako smo si različni…

1. Ne poznam

2. Zabavna. Meni všeč za presekati dolgočasen program.

3. Super so! Mi se dostikrat res nasmejemo. Tole doživljam kot dnevni vic – nekaj da te nasmeji ali vsaj nariše nasmeh na obraz. Npr tista, ko s košarico ujame hlebček kruha, zdaj so pa itak že druge. Vsakič kakšen nov hec.

rok-1, 03.12.2021 ob 11:19

Ufff, kako smo si različni…

1. Ne poznam

2. Zabavna. Meni všeč za presekati dolgočasen program.

3. Super so! Mi se dostikrat res nasmejemo. Tole doživljam kot dnevni vic – nekaj da te nasmeji ali vsaj nariše nasmeh na obraz. Npr tista, ko s košarico ujame hlebček kruha, zdaj so pa itak že druge. Vsakič kakšen nov hec.

Če pa imaš tak lajf, da te take bedarije nasmejejo, pa si res…

Je pa ena luštna za Ikeo, 03.12.2021 ob 11:12

S psičkom ….ja,no, malo božična, ampak srčkana.

Oprosti, ampak, da moraš cucku stol kupit, da gleda druzga cucka čez okn. Bedasto.

Meni je dobra una za Lesnino, ko una babica reče, da je to njen Jože. To se pa vsakič zarežim.

mijav mijav, 03.12.2021 ob 10:34

najhujš je tale od h m, ki se vriva na monu, pa še tako grozni tip se prikaže s tistim klobukom.

Jaaaa.  Kakšen grd ksiht, ogromna glava, tiste svetleče oči – potem mu dajo še klobuk na tisto lubenico, da deluje kot Fredi z motorko….  direkt iz grozljivke!

Ali pa tista od Malince “Luba Gela, kak me želodec boli”.  Kretenska do konca.

fgd, 03.12.2021 ob 11:37

Če pa imaš tak lajf, da te take bedarije nasmejejo, pa si res…

Sem kar sem – in včasih se še izboljšujem v tem. In ja, nasmejejo me – pa ne samo mene. Po mojih kriterijih je Ladov (in tudi Zrnčev) humor prave sorte.

gfhfgf, 03.12.2021 ob 11:39

Meni je dobra una za Lesnino, ko una babica reče, da je to njen Jože. To se pa vsakič zarežim.

Ja, te so tudi zabavne. Skoraj vse Lesninine iz te nove serije parodij na Ikeo.

Reklam res ne gledam, samo včasih kakšno slučajno vidim.

Še takrat, ko gledam kakšnega od naših programov, mi gre pa na živce tist v kotu: cepimo se. Mi je hujš kot vse reklame.

ne gledam reklam že nekaj časa, prevrtim vse.

reklamasta, 03.12.2021 ob 12:36

Reklam res ne gledam, samo včasih kakšno slučajno vidim.

Še takrat, ko gledam kakšnega od naših programov, mi gre pa na živce tist v kotu: cepimo se. Mi je hujš kot vse reklame.

se strinjam!!

Zdaj trgovci tečejo maratonski krog do novega leta. Nič ne pomaga, če ljudje nimajo ali pač namenoma nočejo ne gledat ne kupovat. Ogabni so. Jaz samo skrolam ali klikam da se ugasnejo, tako da si nobene nisem sploh zapomnila. Na TV pa imam tudi opcijo za nazaj tako da tudi prestavim naprej reklame. Kdo bo to prenašal?!

Bruh, primitivna!

Še posebej tam, ko na hitro nakaže, da so kmetice pijanke, ki nosijo alkohol s sabo, kamorkoli gredo.

resno?, 03.12.2021 ob 13:04

Bruh, primitivna!

Še posebej tam, ko na hitro nakaže, da so kmetice pijanke, ki nosijo alkohol s sabo, kamorkoli gredo.

Se nanaša na tisto Lagerhofovo reklamo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close