Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ?????????????????radi umetnega nohta tožijo šolo???????????????

?????????????????radi umetnega nohta tožijo šolo???????????????

Iz kakšne piz…… so padli starši neke male campe, ki že v osnovni šoli nosi umetne kremplje?

Pa saj to med  normalnimi ljudmi ne bi bilo mogoče….

In advokat,ki jih bo zastopal, tudi potrebuje psihiatrično obravnavo.

sem zasledila tole neverjetno štorijo, ja, to je recimo eden izmed primerov “svoboščin & pravic” v OŠ, ki je povsem “adijo pamet”, a se – očitno – sme namaškirat mlade deklice, da obvezno šolanje opravijo oblečene in urejene kot, domnevam, njihove mame …

p.s.: zih bo podlaga z adobljeno tožbo dejstvo, da bi morala šola s svojim predpisanim redom opozoriti, kaj je primerno za otorke določene starosti, in, verjetno, niso pomislili, da bodo umetni nohti potrebni posebne omembe med zadevami, ki v OŠ ne dofijo niti pod točko razno …

To je tako kot bi starši tožili šolo, da si je hči zvila gleženj, ker je nosila visoke pete pri teku na 600 m.

Pa kaj rabi otrok umetne nohte?

Odgovor na objavo uporabnika
Pa kdo je bol nor, 03.12.2021 ob 08:30

Iz kakšne piz…… so padli starši neke male campe, ki že v osnovni šoli nosi umetne kremplje?

Pa saj to med  normalnimi ljudmi ne bi bilo mogoče….

In advokat,ki jih bo zastopal, tudi potrebuje psihiatrično obravnavo.

Advokata “peče šupak” – njemu je samo pomembno, da čimveč takoj pokasira in ne na BPP… Nekateri (tudi slovenski) advokati bi še lastno mamo prodali za denar ( prispodobno mišljeno, glede morale)… Žal.

Pa kaj ta zgodba je resnična? Sem jo že parkrat zasledila.

Ja, to verjamem, da so se v OŠ najdejo smrklje napravljenje kot cipe. Sem že večkrat videla. Vse našmirane, na pol nage, umetni kremplji.

Ampak, da so lahko pa starši tako zabiti, da bi šolo krivili, da si je njihova mala cipica umeten krempelj zlomila, to je pa adijo pamet.

No, saj normalni starši tudi ne bi pustili hčerki, da se napravi kot cipa in gre v šolo. Kakšna je kaj mati te smrklje? Si jo predstavljam, da tudi hodi okrog kot cipa. To tista cipa najslabšega ranga.

Živo se spomnim mojega šestega razreda OŠ, ko je sošolka prišla v šolo z namazanim nohtom samo na mezinčku, sestra ji je za hec namazala, ko je sebi lakirala. In je razredničarka promptno prinesla aceton in si je morala noht očistiti ob dolgi pridigi, da se tak ne hodi v šolo.

A zdaj so mejkap in lak dovoljeni v oš?

Sem ze jaz prej kontal…

Polupani roditelji… Polupano djete.

Budale.

No pa ti vzami kako tako… Od taksnih… Kaj lahko pricakujes?

Ime ali vzdevek, 03.12.2021 ob 09:01

To je tako kot bi starši tožili šolo, da si je hči zvila gleženj, ker je nosila visoke pete pri teku na 600 m.

Pa kaj rabi otrok umetne nohte?

9šolka je stara nekje 14-15 let. Jih očitno rabi, ker ima za zgled morda klan Kardašijank 🙂

9 letna Penelope, hči Kourtney K. že tudi nosi precej dolge umetne krempeljce. In ja, v Ameriki jo obsojajo-mater mladoletnice 🙂 Ko imajo nekateri toliko denarja, da z njimi že po nohtih 9letnic mažejo. Ne nisem jim fouš, da ne bo pomote 🙂

.https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/kourtney-kardashian-tarca-kritik-zaradi-hcerinih-umetnih-nohtov.html

Replika54g1, 03.12.2021 ob 09:06

Živo se spomnim mojega šestega razreda OŠ, ko je sošolka prišla v šolo z namazanim nohtom samo na mezinčku, sestra ji je za hec namazala, ko je sebi lakirala. In je razredničarka promptno prinesla aceton in si je morala noht očistiti ob dolgi pridigi, da se tak ne hodi v šolo.

A zdaj so mejkap in lak dovoljeni v oš?

Ja, včasih, nekoč… še pred odkritjem ognja…

Ja, včasih je tudi šiba pela v učilnici, z ravnilom po prstih, šop ključev v glavo … Si želite tega tudi za svoje sončke in princeske?

Že starši bi morali poskrbeti,da bi bili otroci normalni.

Ta nenormalnim, v tem smislu,kot ta primer, pa,ja , lahko se jim zgodi strogost.

Če so jih že doma zavozili.

Iz takega materiala se vzgajajo kurbice influencarke.

Starša sta prav gotovo akademsko izobražena, drugi se težko spomnijo na tožbo, je treba to tudi znati. Saj, šola še ne da pameti.

Kdo pozna to Adams femili?

Včasih, ko je bil svet še normalen, je obstajalo sužnjelastništvo in obvezno bičanje za vsako sled nepokorščine.

Ja, ti tudi rabiš eno lekcijo iz normalnosti. Ne provociraj z bedastimi odgovori, ostani pri temi, če si sposoben.

Stanje družbe. Namesto, da bi bilo staršem nerodno, tožijo. Se učijo od naših politikov, očitno.

Tako zelo nenormalni kot so starši v tem primeru, si tudi ti s svojim izražanjem. Nič boljši.

Replika54g1, 03.12.2021 ob 09:21

Stanje družbe. Namesto, da bi bilo staršem nerodno, tožijo. Se učijo od naših politikov, očitno.

Nezrela družba, kaj čemo. Saj je to tudi pričakovati glede na miselnost, ki prevzema današnjo populacijo, pripada mi, jaz hočem, če k temu dodamo še moč medijev in publikacij, utišamo kritično maso in dobimo idealne potrošnike.

Samo sebe poglej, ko gre za janšo si popolnoma nezmožna kritičnega razmišljanja, ker je zate apriori vse slabo, kar pride iz tega tabora, no ja kaj pride iz desnih strank.

Bi najbrž tudi tožile šolo, kaj?

Hvala!

Raja ima preveč svobode danes. V srednjem veku, ko se je še vedelo za red, je bila velika večina prebivalstva v lasti zemljiške gospode, opravljala za njih obvezno brezplačno tlako, natezalnice so delale na polno in za svojeglave so grmade gorele. Pravic za rajo ni bilo, advokatov prav tako ne, in je vse lepo delovalo.

Ne razumem zakaj se zgrazate, da ima punca ze v osnovni soli umetne nohte.

tudi sama sem imela umetne nohte ze v osnovni soli, pa je bilo to 35 let nazaj, ko so v sloveniji le redki vedeli, da sploh obstajajo.

Vzrok za nohte pa niso bili “zabiti” starsi, ki so bi jih dovolili delati, ampak igranje kitare, za katero sem potrebovala nohte na desni roki, pa so se mi moji zal lomili in je bil to eden izmed redkih in zelo dragih nacinov, da zadovoljim potrebi izvajanja klasike.

tako da umetni nohti ni nujno, da so le sprdanje smrkl in starsev.

in ja. Pri telovadbi sem tudi samo dobila poskodbo nohta. Bolel kot pri norcih. Pa se igrat nisem mogla 2 tedna. Cel sranje.

no… tozba sole je pa res navadno sprdanje. V tem delu se pa strinjam popolnoma.

vilka609, 03.12.2021 ob 09:30

Nezrela družba, kaj čemo. Saj je to tudi pričakovati glede na miselnost, ki prevzema današnjo populacijo, pripada mi, jaz hočem, če k temu dodamo še moč medijev in publikacij, utišamo kritično maso in dobimo idealne potrošnike.

Samo sebe poglej, ko gre za janšo si popolnoma nezmožna kritičnega razmišljanja, ker je zate apriori vse slabo, kar pride iz tega tabora, no ja kaj pride iz desnih strank.

Sploh ni res, katerih desnih strank ti to misliš?  Sds bi bila brez janse cisto polnoma ok, če odsteješ jedro vernikov “mi smo Janševi, jansa je naš” in “dragi janša mi ti se kunemo” , ki so se zataknili v enih drugih časih. Drugih desnih strank pa itak ni.

???

Ej sem ze jaz hotel napisat da niti tiramisuja ne morem pojest brez da bi goflo odprla pa politiko mesala…

Res. Samo da je jansa… Takoj se ji zamegli razum… Sploh ni zmozna realno sprejemat odlocitev… Cisto jo revo custva in sovrastvo prevzamejo.

Kaj a vam nisem zadnjič napisal, da slovenski starši vzgajate svoje hčerke v kur.be?

Vse to je posledica objektiviziranja žensk v seks objekte za kar je zaslužna amerikanizacija, kateri cel svet in tudi slovenska družba tako zelo sledi.

Vse to je stvar tradicionalne družbe, v kateri so ženske morale vedno biti lepi objekti, da so se lahko prodale najboljšemu ponudniku. Socializma in enakopravnosti spolov nimamo več in zdaj to prihaja k nam iz zahoda.

Kmalu se bojo tako oblačili in šemili tudi fantje. Saj veste, da v ameriki hormonsko terapijo za spremembo spola predpisujejo že otrokom. Tako kot v ameriki je isto tudi v drugih tradicionalnih družbah, v Iranu, Botsvani… Tam so vse te stvari legalne medtem ko homoseksualce pobijajo. PRIHODNOST JE TRANS. Že so izumili 50 novih spolov itd.

Vse to je posledica heteroseksualnosti, oziroma heteronormativne družbe, ki je zelo odklonska. Jasno je da ko se ženske z vsemi temi oblačili, visokimi petkami, nohti in oblekicami spremeni v fetišišistični objekt, da to hočejo poskusiti tudi fantje. Saj pri fetiših je tako, da prvo te rajcajo na drugih, potem jih pa želiš še na drugih poskusiti.

Vedno v zgodovini je bilo tako in imaš polno zgodovinskih obdobij v katerih je bil transvestizem celo splošno sprejemljiv.

Zato heteroseksualce (in tudi pe.dre) dojemam, kot odklon od narave. Edina naravna spolna usmerjenost je biseksualnost, tudi med najvišje razvitimi živalskimi vrstami najdeš vrste, ki heteroseksualnosti sploh ne poznajo.

Ti pederajzl ima da sutis!

Tamle sem te vceraj pred dejstva postavu… Nama si pobjego.

Ja. Poglej. In kaj ces s tako osebo.

He, he… riba smrdi pri glavi – temu se ne da oporekati.

Odprite si vaš post za drkanje!

Budale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close