Covid strokovnjaki, bo počas
Sam, da soomnim kaj sem oktobra tukaj napovedala:
Covid ZKP strokovnjakinja, 18.11.2021 ob 09:28
Ti se kar smeši, vse kar je pri nad, pride drugje z zamikom. Samo to. Če svetovna stroka ne bo spremenila strategije (beri: skontala, da nas cepivo ne bo rešilo in uvedla ZKP ukrepe) bo prav povsod enaka scena. Edino upanje je morda le še prihajajoče zdravilo. Pri tem se učinkovitost pokaže takoj. Držim pesti. Ukrepe pa sem že večkrat napisala: cepimo ranljivo populacijo, omejimo gibanje na nujno, na točkah, kjer je večja možnost širjenja pa test za VSE, tudi cepljene. Osnovnih higienskih za prvošolčke mi najbrž ni potrebno navajati?
In zdaj zgleda, da bo počasi, bo. Očitno je ZKP srečala tudi naše dohtarje. Danes dr. družinske medicine na 24ur zvečer takole približno: 100x več naredimo, če precepimo starejše, kot otroke glede na zasedenost postelj. In še: ne, ne mislim, da bi bili med prazniki potrebni dodatni ukrepi, najbolje bo, da vsak posameznik poskrbi za osnovne ukrepe in v tem obdobju, ko je več druženja, bi bilo pametno cepljene testirati, ker smo tudi cepljeni lahko prenašalci.
Aleluja.
ZKP Strokovnjakinja, 02.12.2021 ob 23:22
Sam, da soomnim kaj sem oktobra tukaj napovedala:
In zdaj zgleda, da bo počasi, bo. Očitno je ZKP srečala tudi naše dohtarje. Danes dr. družinske medicine na 24ur zvečer takole približno: 100x več naredimo, če precepimo starejše, kot otroke glede na zasedenost postelj. In še: ne, ne mislim, da bi bili med prazniki potrebni dodatni ukrepi, najbolje bo, da vsak posameznik poskrbi za osnovne ukrepe in v tem obdobju, ko je več druženja, bi bilo pametno cepljene testirati, ker smo tudi cepljeni lahko prenašalci.
Aleluja.
je tisto kar je povedal glede virusa – da bo to očitno eden izmed respiratornih virusov s katerim bomo morali normalno živeti… cepi naj se tisti, ki se želi, tako kot se cepi za gripo tisti, ki se želi… povedalje,da smo očitno mimo tega,da nam bo virus diktiral lajf in zlom zdravstva itd… normalno bomo morali začeti živeti… in ja cepivo je – naj ostane prostovoljno kot je povedal in NAJ SE CEPI TISTI, KI SE ŽELI – NE GLEDE NA STAROST. pika. amen.
In se strinjam ljudje imamo že puno kapo strašen , nenehne negotovosti, kakšne ukrepe si bo oblast izmislila – vse to poganja cene gopodarstva, preživetja v nebo, stres je zaradi ukrepov, stres zaradi cen, preživetja – stres ubija naš imunski sistem – in zdaj bi nas pa še zaprli – nope… to je negativno za naše zdravje.. rabimo sprostitev, normalno druženje varno tudi čez praznike, brez omejevanja spet novega… vse to celostno bolj uničuje zdravje.
Forum je zaprt za komentiranje.