Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek joooj, Beovička

joooj, Beovička

“Nekateri ljudje smo se cepili in odgovorno pristopili k obvladovanju epidemije z nekim res majhnim tveganjem, ampak vendarle. In potem so drugi ljudje, ki profitirajo od tega, da smo mi cepljeni, in imajo vse bonitete. Tukaj je treba stvari postaviti na tehtnico. Participacija za hospitalizacijo necepljenega, ki potrebuje zdravljenje v bolnišnici, bi bila, mislim, pravična rešitev,” je povedala in dodala, da o tem uradno še niso razpravljali, so se pa pogovarjali.

?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Zdaj ji je žal, da se je cepila in hoče kaznovat vse necepljene al kaj ji je?

In kaj točno necepljeni profitirajo na račun cepljenih?!

Mi smo res ena banana država!

…eni mini + dobi, ker se zavzema, da se prebolevnikom prizna 9mesečni status – torej priznava, da je rpebolevnsot vendarle boljsa za imunca…

Pri takih izjavah in ukrepih se že cepljeni sprašujejo, kaj je zadaj. Skrb za ustavitev virusa je zelo drugotna.

Odgovor na objavo uporabnika
?‍♀️?‍♀️, 02.12.2021 ob 16:46

“Nekateri ljudje smo se cepili in odgovorno pristopili k obvladovanju epidemije z nekim res majhnim tveganjem, ampak vendarle. In potem so drugi ljudje, ki profitirajo od tega, da smo mi cepljeni, in imajo vse bonitete. Tukaj je treba stvari postaviti na tehtnico. Participacija za hospitalizacijo necepljenega, ki potrebuje zdravljenje v bolnišnici, bi bila, mislim, pravična rešitev,” je povedala in dodala, da o tem uradno še niso razpravljali, so se pa pogovarjali.

?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Zdaj ji je žal, da se je cepila in hoče kaznovat vse necepljene al kaj ji je?

In kaj točno necepljeni profitirajo na račun cepljenih?!

Mi smo res ena banana država!

Mene zanima, kakšne bonitete imamo mi necepljeni…???

ja v denarnici smo in bomo prišparali, pa je fovš, ker lahko ona neomejeno zapravlja, pa po dopustih se vozaka.

Če pa njo, Logarjevo, Lejko Z., pa Kreka pogledaš pa vsi izgledajo kot jaz, ki PCT nimam in ne morem k frizerju. ker test zaradi tega jim pa ne mislim plačat.

Če je nekdo kur*a ne pomeni, da morajo vsi biti kur*e

Fascinantno, kako lahko nekdo obrne besede.

To je S(d)S strokovni kader.

Bobu bob, 02.12.2021 ob 18:07

To je S(d)S strokovni kader.

Stranka Davčnih Svetovalcev.

Aha, a da so tvegali? Spomladi in poleti, ko se je na veliko cepilo, ni bilo nič govora o tveganjih. In kakšne ugodnosti uživajo necepljeni?

Lažnive prodane riti, od prvega do zadnjega.

Za tisto, ki ne verjame, da je to lahko izjavil zdravnik.

Za tisto, ki ne verjame da je to lahko izjavil zdravnik.

Gospa dr. Beoviceva ima cisto prav.  Ce si neodgovoren, oziroma neumen, bos to tudi placal.

Kayya, 03.12.2021 ob 11:35

Gospa dr. Beoviceva ima cisto prav.  Ce si neodgovoren, oziroma neumen, bos to tudi placal.

Neodgovoren, če nikamor ne hodis, za na pošto ipd. se pa testiras?

Nikamor ne hodiš? 24/7  čepiš doma. Bučke.

se malo in vas bomo vse pocepili, pa da vidimo potem…:) še malo potrpite

mARIJA NOVAK ORJAK, 03.12.2021 ob 12:09

se malo in vas bomo vse pocepili, pa da vidimo potem…:) še malo potrpite

a sta tebe mama pa ata tako” strašila”: še malo, pa boš videla….. Če je tebe strah tistega v tebi, kar se izkazuje za še neznano, ne dovolj preverjeno, nas ni. Ker nas nima biti za kaj.

beovička ni človek!

človek je bil ta: https://www.bitchute.com/video/E7riR5POe2RD/?fbclid=IwAR0bdyRK5-gQju2LlSvpVbRGGlsKm-E7WjYLiPYvh2EIFrhkSgVnf7auiXE

Ja,odgovor na presvetlo gospo dr.Beović je enostaven: denarčkov zmanjkuje,preveč so se šopali dr. z dodatki,pa hodili in še hodijo po hodnikih kot pavi. Ni evrčkov…,začelo se bo! Pobijte navadno rajo!

Cepljeni so jim naredili profit, necepljeni pa ne. Zato je treba to “luknjo” od necepljenih pokrit drugje – tako da se jim zaračuna za zdravstvene storitve na primer.

Ne zagovarjam, sam povem.

darwindarko, 02.12.2021 ob 17:42

Če je nekdo kur*a ne pomeni, da morajo vsi biti kur*e

Jaz pa sem garant prepričana, da se ni cepla in mnogo njih tudi ne ? so pa ti vele govorci dobili kaj drugega, da si bodo finančno opomogli za nekaj časa.

Odgovoen, 03.12.2021 ob 11:49

Neodgovoren, če nikamor ne hodis, za na pošto ipd. se pa testiras?

Daj odjebi – to, da se moram testirati, da grem v ZD preverit svojo krvno sliko, ker jemljem imunomodulirajoče zdravilo in pogoj je na 3 mesece testiranje moje krvne slike;  tako vseh krvnih parametrov kot jetrnih  testov, je kriminalno dejanje.

Ob predpostavki, da imam plačane vse zdravstvene prispevke, tudi dodatno zdravstveno zavarovanje. In da sem necepljena oseba izključno in tudi zato, zato ker imam upravičene pogoje, ker v letaku mojega imunomodulirajočega zdravila piše (!), da v času konzumacije tega zdravila ni priporočjlivo nobeno (!) cepljenje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close