Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se vam zdi, da so ženske z luno v biku zelo labilne, posesivne, težke?

Se vam zdi, da so ženske z luno v biku zelo labilne, posesivne, težke?

Ne vem, opažam pri sorodnici, dveh znankah. Se tudi vam zdijo ženske z luno v biku čustveno labilne, vzkipljive, težke, ljubosumne, tudi histerične? Pa naj bi bilo to zemeljsko znamenje kar stabilno. To mislim za ženske.

Da, večinoma so takšne. Moja mati je imela to kombinacijo. Bik je res takšen kot ga opisuješ- stabilno zemeljsko znamenje, vedeti pa moraš še, kakšna je Luna oz. njen dom- Rak. Ko to dvoje povežeš, ni več tako stabilno. Pozdravček

Pa kako d fak naj jst vemo kere ženske so z luno v biku?

Men se zdi, da ste najtežji prav vi, ki na tak način predalčkate ljudi.

A vi astrologi veste, kaj pomeni sploh, kdaj je kdo rojen? Pomeni, da se je takrat rodil zaradi biologije, zdaj pa dost! Ti rabiš menjavo možganov ??

Kje lahko počekiram kateri zodiac sem z luno?!

Odgovor na objavo uporabnika
2022, 03.12.2021 ob 01:21

Kje lahko počekiram kateri zodiac sem z luno?!

Astrološke karte so pogosto free online; drugače pa pogledaš lunin koledar ali pa npr.

https://www.lunin.net/koledar/

Tole je za 21.02.2012 klikneš na izberi datum in ti pokaže kako so planeti. Ascendent je na uro rojstva, ostali horoskopi so bolj “dolgoročni”

Lp

P.s.

Kopirala sem link, preverila pa po objavi: ni na omenjeni datum; deluje pa. In ni reklama za spletno stran – vsaj namerna ne 🙂

Še enkrat lp

… biki ne verjamemo v astrologijo.

Posesivne in ljubosumne Da! To je itak karakteristika bikov. Za histeričnost in labilnost pa najbrž obstaja kak drug vzrok (Moja znanka je npr takšna, pa ima poleg lune v biku še neptun v konjunkciji z Asc (=labilnost) in pluton v opoziciji s soncem, pa se kaj bi se našlo).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close