Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Von Der Leyen; Treba bo precepiti EU državljane

Von Der Leyen; Treba bo precepiti EU državljane

circa-1936-German-Fuhrer-and-Nazi-leader-Adolf-Hitler-1889-1945-gesticulates-from-a-podium-during-a-
P045535-526009

1939-2019

Vladanje plemičev se nikoli ni končalo, le drugi obrazi so na sceni. Spomnimo, da so plemiči in aristokracija imeli pod kontrolo vse že stoletje pred drugo svetovno vojno.

Mož Von Der Leyenove je tudi plemič, zdravnik, ukvarja z genskimi terapijami, visok funkcionar v Biontechu in Pfizerju. Vam to nič ne pove?

Coat of Arms – Von Der Leyen Family

Coat-of-arms-of-the-von-der-Leyen-family-svg

Nazi Eagle
Nazi-eagle

Nazi scena je še kako živa, samo transformirala se je.

Covid Shot GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Covid Vaccine GIF - Covid Vaccine Meme - Descubre & Comparte GIFs

Trust Me Its Safe GIF - Trust Me Its Safe Trust Me Its Safe - Discover &  Share GIFs

Ursula je moderna feministka, močna ženska, ki s svojim izrazitim ženskim socialnim čutom spreminja (moško) politiko na bolje. Če bi bil na njenem mestu kakšen desc, bi se vsi samo prekuževali in umirali brez doze.

Nisem Zemljan

Odgovor na objavo uporabnika
rajh, 01.12.2021 ob 14:44

circa-1936-German-Fuhrer-and-Nazi-leader-Adolf-Hitler-1889-1945-gesticulates-from-a-podium-during-a-
P045535-526009

1939-2019

Vladanje plemičev se nikoli ni končalo, le drugi obrazi so na sceni. Spomnimo, da so plemiči in aristokracija imeli pod kontrolo vse že stoletje pred drugo svetovno vojno.

Mož Von Der Leyenove je tudi plemič, zdravnik, ukvarja z genskimi terapijami, visok funkcionar v Biontechu in Pfizerju. Vam to nič ne pove?

Vse pove. Druga cepiva ne funkcionirajo, ubijajo, ni da ni, sam pfeizer.. ta je pa top. Le zakaj

To je ta nova evropa, feminizem, lgtb, in ostala sranja, Erdogan je napravil pravo potezo, ker ji je pokazal, kje ji je mesto.

Naj si pizdo precepi!!!!! In zabetonira gobec.

A ni prav da se malo čistke naredi?

Tale Evropa mi je po pravici povedan vedno manj všeč.

Vse so le nianse. Iz Delo osvobaja smo čez 80 let prišli na Cepivo osvobaja. Tudi takrat so nekateri Dolfetu navdušeno ploskali, pa je njegov stroj zmlel tudi njih. Enako danes njegovi klonesi. Pa bodo tud njej kimsjoči kmalu prišli na vrsto.

Seveda eno von der leyenovo skrbi za zdravje in dobrobit, sreco in veselje poldke iz spodnjega dupleka in enega franca iz celovca itd. Tako zelo jo skrbi, da ne more ponoc spat in tuhta kako cepit in zascitit obicajno poldko in franca, da bosta zdrava, srecna in zadovoljna. Norisnica

pa kdo tem pajacem (z nasimi pajaci vred) se sploh kaj verjame.? kdo

Maaaalaaaaaaa

Dobra snaha ova moja merimca

(sem hotel napisat nasa… Kuurac vaša MOJA!)

Juudiii… Oš mi zamjesit jednu…

Picu…

Močna ženska je udarila po mizi: “Cepili se boste!” Odločnosti se manjka v tem svetu moških jokic, ki si ne upajo vzpostavit pravega farmacevtskega fašizma!

Na youtube si poglejte

Melissa Ciummei -The pandemic will end when the digital monetary system is in place.

Na čelu te korporacije,  ki jo zagovarja, pa je njen muž, seveda judovskega porekla. Odjebi stoko feministička!

Tisti rajh, ki ga omenjate, je omejeval gibanje samo določenim skupinam, danes  govorimo o celotnem človeštvu.Takrat je bila vojna, danes pa mir, toliko v razmislek.

Odgovor na objavo uporabnika
theyliebigtime, 01.12.2021 ob 17:53

Na youtube si poglejte

Melissa Ciummei -The pandemic will end when the digital monetary system is in place.

Hvala, odpira oči.

Jp… kjer je končal nori maler… nadaljuje nora Gertrude. ?

Tudi sodobna medicina, taka kot smo jo poznali temelji na šamanizmu. Šaman, ki izdeluje nek svoj zvarek prepriča pacienta v čudežno moč svojega zdravila. Šaman je v vlogi avtoritete in kot tak ima absolutno kredibilnost. V resnici je šaman tisti, ki zdravi in ne njegov zvarek. Zvarek je samo medij, ki dela neko povezavo med šamanom in pacientom. Problem nastopi, ko imamo na eni strani zdravega pacienta in na drugi strani bolanega šamana.

Za vsako močno farmacevtsko korporacijo stoji močna ženska. Bravo, von der Leyenova, moške jokice pa v jok, ker se igle bojijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close