puloverji, puliji in jopice za žensko
Navadne majice iz bombaža kupim tu, ker so kvalitetne, bombaž kot se šika (debel, mehek) in vzdržljive: https://www.marja.net/zenske-majice (tu kupim tudi spodnje gate in spodnje majice)
Jopice – kje najdem kaj prijetnega in udobnega, velikrakrat pa tudi kaj second hand
Lepši puloverji kak Orsey, Zara, C&A.
Navadne majce z vsemi moznimi dolzinami rokavov kupujem v Kiku, nekaj tudi v Takko, stretch bombaz, nosim juh res durh mars, sploh te brez rokavov in s kratkimi nosim celo leto, poleti kot majcke, pozimi namesto spodnje majce, nekatere imam ze tretje leto, bele in sive samo za doma, tako da so res stalno v pranju in so se vedno super, bele so bele in nic ofucano sivkaste. Stanejo pa par €€!
Pulije imam vecinoma od HM in Orsay, ampak so stari ze vec kot 10 let in zdaj iscem nove, da dopolnim omaro, a ko gledam te nove, so moji desetletje stari v boljsem stanju od novih.
Jopice imam Benetton, Zara, Nafnaf, tudi stare ze 10 in vec ket, oa spet, ko gledam nove, so moje stare cudovite naspram tem novim.
Tudi mene zanimajo dobre jope in puliji, kje kvalitetni in kateri material, da se ne zmucka takoj po dveh pranjih.
AMFITEATER, 02.12.2021 ob 08:34
Mene pa zanima kje naj kupim puli iz kašmirja , da ne bo ponaredek in ne predrag .
Tole je misija ne mogoče. Večina pletenin je iz akrila, tudi dražje blagovne znamke. Sem bila čisto razočarana.
Da se dobit potem neke mešanice z volno ali kašmirjem, ki so pa dragi. Jaz sem nazadnje kupila na spletni strani od c&a. Imajo samo par artiklov. Pač sem pletenine nasortirala po ceni od najdražje do najcenejše. Še čakam na dostavo.
Forum je zaprt za komentiranje.