spet jezero
ponavljajo, 01.12.2021 ob 08:07
Ponavljajo serijo Jezero. A res nimajo kaj drugega? Ne vem, meni se je zdela zelo slaba. Ste gledali prvič?
Jaz je še nisem gledala, tako da sem si včeraj ogledala prvi del in se mi je zdel kar obetaven. Zdi se mi, da malo kopira tip nordic noir kriminalk. Ocenjena je dobro na Imdb (7,7).b Bomo videli.
blesavo, 01.12.2021 ob 08:51
Zanič serija. In to promoviranje Bohinja in Bleda je preseglo že vse meje. Kot da žabarji ne poznate drugega kar je 2km izven gorenjske in primorske avtoceste.
Absolutno bi se spodobilo, da snemajo v enih rovtah, da bi ekipa rabila vsak dan 2h da pride na sceno in 2h za nazaj. Bi vsaj na potnih stroških pokasirali.
rok-1, 01.12.2021 ob 08:55
Nisem. A to je po knjigi?
Če je – bi raje prej prebral.
Tudi jaz rada prej preberem knjigo. To jezero sem gledala, sicer ne v celoti. Kasneje sem vzela v knjižnici še eno Golobovo knjigo. Nisem mogla brati, saj sem ves čas imela pred sabo Cavazzo.
Sem jo šla z veseljem brat, sem po množici pohval (le čigavih) mislila, super, končno ena dobra slovenska kriminalka.
Bullshit, razočaranje.
Popolna, vendar zelo slaba kopija večih skandinavskih krimičev, od Bjoerk, Johanson,Laeckberg…še drugih.
Tipisch Slowenisch———še krasti od drugih ne zna tako dobro, da se ne bi opazilo.
Si mislim, da niti nadaljevanka ne more biti dobra.
Navadno sranje od pisanja.
jaz tudi prej, 01.12.2021 ob 09:27
Tudi jaz rada prej preberem knjigo. To jezero sem gledala, sicer ne v celoti. Kasneje sem vzela v knjižnici še eno Golobovo knjigo. Nisem mogla brati, saj sem ves čas imela pred sabo Cavazzo.
Nisi edina… tudi sam imam namreč podoben problem. ?
poleg tega bi jim lahko dodali kakšen efekt za dinamiko, za primerno govorjenje in, kot najvažnejše, za dobro igro.
Tile Kavacoti,pa valiči,pa podobne “igralske dinastije” , vsi sinovi in hčere, pa vnuki in vnukinje igralcev iz komunistične zgodovine Sutjeske, Kozare ,Cvetja v Jeseni, Ata Kulaka , Jamnikov,Severjev, polne netalentiranih osebkov, ki se po AGRFT zvezah valjajo po televiziji nikakor ne morejo spacati dobrega filma. Ne morejo, pa pika.
Že sam način govorjenja, predstavitve , izvedbe scenarija je katastrofalno. Sama statika, samo neznosno zamorjeno pretiravanje.
Kaj češ, agrft je bila in bo še dolgo šit od faksa.
Evo ti, 01.12.2021 ob 09:11
Zdej so posnel serijo še po drugem romanu in bo verjetno na tv okol novega leta. Do takrat pa mal retrospektive 🙂
Men serija ni bila slaba, dobri posnetki, zgodba kar ok, igra tudi, sam zvok bolj slab, če se dobro spomnim.
Ta druga je že posneta . Ne vem po kateri knjigi. Osebno mi je bil bolj všeč Vrenko. No, tudi Demšarjeve kriminalke se mi zdijo boljše.
glede na to, da so hudo skritizirali ton in razumljivost serije, mi ni za gledat.
upam, da bodo še kakega vrenkota posneli, ker tisto je bila pa res luštna serija. knjige so mi bile za skandinavski tip kriminalke preveč enostavne, da bi mi bile všeč. kar je ravno super za posnete serije, ker ni potrebno dosti izločanja vsebine.
čekdisout, 01.12.2021 ob 10:08
glede na to, da so hudo skritizirali ton in razumljivost serije, mi ni za gledat.
upam, da bodo še kakega vrenkota posneli, ker tisto je bila pa res luštna serija. knjige so mi bile za skandinavski tip kriminalke preveč enostavne, da bi mi bile všeč. kar je ravno super za posnete serije, ker ni potrebno dosti izločanja vsebine.
Enako, čakam na Vrenkota;).
Forum je zaprt za komentiranje.