Matr je mraz
Ni, 01.12.2021 ob 07:36
Danes je bolj toplo. Pri nas +2, včeraj -3 in sem imela zaledenele šipe. Danes je prav prijetno. Se pa dobro oblečeš in obuješ, pa je super. Mraz je zdrav za telo.
Frogica čin čin, tudi jaz v bretelcah ob kaminu srkam kavico. Že drugo danes.
Želim vam prijeten dan, poln priložnosti in nasmehov
Ne morem se toliko oblect, kolikor me zebe! Tudi ce me zebe samo v mezinec na roki, mi zmrzne celo telo. Plus, ce se ful oblecem, se ne premikam, ker se s tisto tono oblacil na sebi ne morem niti premaknit!
Ja, sportaj. Klinc, sportam, presvicam, mi je toplo, super in krasno, ampak pol ure po sportanju me pa zebe se 10x bolj kot me je prej!
Vikend mi je bil za zmrznit, danes je ze malo bolje, vsaj funkcioniram.
klinc obleces, 01.12.2021 ob 12:54
Ne morem se toliko oblect, kolikor me zebe! Tudi ce me zebe samo v mezinec na roki, mi zmrzne celo telo. Plus, ce se ful oblecem, se ne premikam, ker se s tisto tono oblacil na sebi ne morem niti premaknit!
Ja, sportaj. Klinc, sportam, presvicam, mi je toplo, super in krasno, ampak pol ure po sportanju me pa zebe se 10x bolj kot me je prej!
Vikend mi je bil za zmrznit, danes je ze malo bolje, vsaj funkcioniram.
Pol pa sploh potrebuješ več mraza v življenju. Sem bila ista nekoč. Wim Hof metoda mi je spremenila življenje.
ampak res, 01.12.2021 ob 09:22
Kak mraz?
Danes -5 ponoči, včeraj -7. Čisto normalne temperature za december in nič posebej mraz.
Mrzlo je, ko je pod -15 ponoči in prek dneva pod -5.
jp, -14 je bil še predvčerajšnjim za naslednji ponedeljek, torek “obljubljen”, najnovejša prognoza pravi, da bo minus zmeren, tako da smo še živi (topli) 😉
Forum je zaprt za komentiranje.