Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj date vase ne nase

kaj date vase ne nase

Gledam tole vseskupi in se čudim kaj temu današnjemu folku ni jasno. Boj jim je pomembno kaj dano nase kot vase v vseh pogledih. Bašejo se kao z zdravo hrano made by oliver, volč, jezeršek……..a sestavine kupijo v marketih. Imajo uštimane zelenice v katere vlagajo čas in denar, a solata in ostalo kar zraste iz zemlje je iz marketa…..in potem se čudijo zakaj so tako znervirani in nesrečni.

Verjemite pohan pišanc, vzgojen doma in endivija s krompirjem iz vrta,  je veliko bolj zdrava kot tofu in čičerika na posteljici iz rukule, vse iz marketa.

Odgovor na objavo uporabnika
en tm čez, 28.11.2021 ob 10:39

Gledam tole vseskupi in se čudim kaj temu današnjemu folku ni jasno. Boj jim je pomembno kaj dano nase kot vase v vseh pogledih. Bašejo se kao z zdravo hrano made by oliver, volč, jezeršek……..a sestavine kupijo v marketih. Imajo uštimane zelenice v katere vlagajo čas in denar, a solata in ostalo kar zraste iz zemlje je iz marketa…..in potem se čudijo zakaj so tako znervirani in nesrečni.

Verjemite pohan pišanc, vzgojen doma in endivija s krompirjem iz vrta,  je veliko bolj zdrava kot tofu in čičerika na posteljici iz rukule, vse iz marketa.

Se poplnoma strinjam, danes vse nervozno in načičkano. Tu se kaže vsa pamet posameznika.

Pri nas na Balkanu ide to ovako. Nase, vase i podnase. Ce razumes kaj hocem povedat.

Odgovor na objavo uporabnika
resnica/2, 28.11.2021 ob 10:55

Se poplnoma strinjam, danes vse nervozno in načičkano. Tu se kaže vsa pamet posameznika.

To dopovedati generaciji prodiđi, je misija nemogoče.

Gradijo bajte brez kleti in shramb, je pa pomembno da je v njej utiliti, pralnica in kopalnica vsaj 40m/2.

Napuh in stremuštvo sta vedno bila znanilca zatona neke civilizacije. Ko gospa s tortilijo v roki in piščancem po nevem kako, kupljenim v perutnini ter vloženo koruzo in paradižnikom iz lidla pametuje o tem kako je cepivo škodljivo in kaj vse je v njem, mi je jasno, da taka populacija nima več prihodnosti, no vsaj lepe ne.

Veljam za cudno, ker meni pa zunanjost ni pomembna.

Recimo, doma imamo pohistvo staro vec kot 20 let, ni bilo kupljeno ne vem kako kvalitetno, a tudi ni bilo neka poljska varianta, lepo skrbimo za njega, pazimo in je povsem ohranjeno in opravlja svojo funkcijo.

Vsake toliko ga pogledam in je res ze izven mode, pomislim, da bi lahko kupila novo, a potem me mine, ker dejansko mu nic ne manjka, le moderno ni vec in ga enostavno nocem zamenjat.

Privoscim si, kar mi pase, oblacim se kot mi oase, pa ce je modni hit, druzbeno popularno ali ne.

S tem kaj si kdo misli, sem razcistila ze zdavnaj, nikdar nisem bila ne vem kako odvisna od tujega mnenja, mogoce nekje v 20ih malo, na sreco res nimam tezav s tem in vse kar imam in pocnem, vem zakaj je tako, zakaj sem se tako odlocila in me mnenje drugih ne gane.

Hranim se tako, kot se, malo zdravo, malo nezdravo, ker tudi tisto nezdravo paaasssseeee, sploh vcasih v kakem pms-u, ko se z eno roko basem s cipsom, z drugo pa s piskoti, ampak to je dan ali dva na vsake par mesecev in mine. Ce ima kdo tezave s tem kaj jaz jem, je to se najmanj moj problem, jaz se s tem ne obremenjujem :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close