Sram me je nakupovati ženska oblačila
Sem moški in se oblačim kot ženska, sem femboy. Vedno me je sram iti sam nakupovat ženska oblačila v HM ali Zaro ker izpade čudno ker nimam punce nikoli zraven. Naročam online ampak velikokrat je napačna številka ker so drugačne številke za punce tako, da moram prej probat nujno zato bi rad nakupoval v trgovini fizično. Včasih rečem da gre prijateljica z mano ampak nima vedno časa. Kaj naj naredim? Pa nisem gej ampak to je zdaj modno da se tako oblačiš preden rečete da sem gej
Če te ni sram nositi taka oblačila ne vem zakaj bi te bilo sram jih kupiti. Dol visi ljudem kaj kupuješ. Če pa se kdo vtakne pa tudi ni tvoj problem. Če bi bil siguren vase te pač ostali ne bi motili. Če praviš da je to modno verjetno nisi edini ki tako kupuje a ne? Torej v čem je problem? Razen v tem da sam nisi dovolj samozavesten da bi se sprejemal takega kot si.
Eh. Jaz tudi kupujem oblačila za sina, torej na moških oddelkih, pa ljudem dol visi. Verjamem, da bi se kdo vtaknil, če bi oblačila pomerjal pa če mene vprašaš, tudi to ni njihova stvar. Pač nakupuješ kot vsak drug. Fajn, da sploh kaj najdeš zase. Zadnjič sem v h&m videla le en pulover, ki mi je bil všeč. Zara praviš?
Anonimno 10419, 28.11.2021 ob 10:38
Eh. Jaz tudi kupujem oblačila za sina, torej na moških oddelkih, pa ljudem dol visi. Verjamem, da bi se kdo vtaknil, če bi oblačila pomerjal pa če mene vprašaš, tudi to ni njihova stvar. Pač nakupuješ kot vsak drug. Fajn, da sploh kaj najdeš zase. Zadnjič sem v h&m videla le en pulover, ki mi je bil všeč. Zara praviš?
Hvala 🙂
Ja Zara ma super ženske (tudi moške) stvari. Puloverje, skinny kavbojke res fajn. Večinoma kupujem v Zari, HM pa Bershki. Vedno neki najdem tako da priporočam 🙂
Sem delala v eni izmed trgovin, ki jih naštevaš, pa ti lahko iskreno povem, da nam prodajalkam dol visi, kdo kaj kupuje. Še več, simpatično izpade 🙂 Nekaj let nazaj je prišel tip, ki je iskal usnjeno jakno s kožuhom. Smo imeli samo ženske jakne v tem stilu pa je vseeno prosil za številko, zraven pa pripomnil “da ne bo čudno, gej sem.” (vem, da ti nisi gej, samo pravim, kako je bilo). A verjameš, da mi je bilo tako vseeno? Njegov ‘izgovor’ sploh ni bil potreben, smo se pa vseeno skupaj malo pohecali. Kot prodajalec z leti vidiš toliko različnih ljudi, ki kupujejo tako različne stvari, da ti postane res VSE sprejemljivo in normalno. Skratka, ne sekiraj se, pomerjaj in kupuj kar ti srce poželi 🙂
Pojdi v trgovino in kupi meter. Nato izmeri mere: okoli bokov, pasu, riti. Res je full lažje, ko veš svoje mere. Jaz kupujem po spletu. Ker se zmeraj izmerim dobim zmeraj pravo št. Na S. Oliver vtipkaš in ti vrže cifro. Jaz sem punca z manj riti in širšimi rameni. Ker so Nemke take je S. Oliver super.
Forum je zaprt za komentiranje.