Športniki in cepiva
Razmišljam, 27.11.2021 ob 22:18
Zasledila sem na sky news objavi, da naj bi od začetka cepljenja umrlo oz. Skolapsiralo 108 nogometašev??? Cepljeni zaradi športa.
Nisem proti cepivu, sem cepljena. Ampak sem se pa malo vprašala…..
sarkazem: a ne veš, da to ni povezano s c.
Nič ni s tem povezano. Tudi tisto, na kar je vojaška dr Theresa Long pri pilotih, za katere skrbi, opozarjala in so jo ignorirali, menda ni. Tudi naši ljudje s stranskimi, ki so se javljali septembra, so poročali, da – ni povezano s c. Pa čeprav so bili prej v top formi. Ni pa ni pa fertik.
Tudi nobeno zgodnje zdravljenje mende ne pomaga. Čeprav dr poročajo z vsega sveta, da imajo ful uspehe. Ne pa ne pa ne pa ne. Samo ccccccc.
da je enega srbskega košarkarja možganska kap na treningu sredi novembra… njegovo življenje visi na nitki… če je bil pa cepljen pa ne vem… samo reees mi je čudno, da ima toliko športnikov težave… za enega tujega hokejista sem slišala da je umrl – oni pa je bil cepljen so povedali.
ne bodo priznali za vse trdijo,da je normalno
ena zbirka.
Are Vaccined Athletes Suffering Heart Attacks?
November 4, 2021
pattern.jpgYoung athletes collapsing in 2021 with heart issues.
If this is happening to this many well known people,
imagine how many are actually out there!
Source:https://t.co/NVNzkrWxdQ
— Mel Sabek (@manyhopes) November 6, 2021
ravno berem, 28.11.2021 ob 00:07
da je enega srbskega košarkarja možganska kap na treningu sredi novembra… njegovo življenje visi na nitki… če je bil pa cepljen pa ne vem… samo reees mi je čudno, da ima toliko športnikov težave… za enega tujega hokejista sem slišala da je umrl – oni pa je bil cepljen so povedali.
ne bodo priznali za vse trdijo,da je normalno
A o Americanu, ki ga je infarkt na treningu v Beogradu pa nisi brala? Lani, po prebolelem covidu.
Monovina, 28.11.2021 ob 07:10
Ne kopira mipovezave.
Je en novinar se malo poglabjal v to. Ja pecivo ane. Povečanje srčnih kapi med športniki. Ni več skrivnost če spremljaš.
No, razen za slepe
Oh, ko bi vas le skrbelo za vse tiste športnike, sploh nogometaše, pa kolesarje, ki so padali dol in umirali že prej? Pa vas ni. Ravno tako to dejstvo ni skrbelo noben klub, zvezo, UEFO ali FIFO. Samo zdaj so naenkrat cepiva kriva. A tisti doping, ki ga zgleda ne iščejo in ne odkrijejo, pa ni? Pri vsem zdravniških pregledih, ki so jih deležni športniki, so bile smrti zaradi neodkrite bolezni srca presenetljivo pogoste. Malo poguglajte za leta 2019 in nazaj, ko se nam o koroni niti sanjalo ni.
Vaši otroci imajo veliko večjo moznost, da umrejo zaradi treniranja fuzbala, kot pa zaradi cepiva ali pa korone! Vbijte si to v betico in začnite raziskovati to!
Cepci, 28.11.2021 ob 07:38
Oh, ko bi vas le skrbelo za vse tiste športnike, sploh nogometaše, pa kolesarje, ki so padali dol in umirali že prej? Pa vas ni. Ravno tako to dejstvo ni skrbelo noben klub, zvezo, UEFO ali FIFO. Samo zdaj so naenkrat cepiva kriva. A tisti doping, ki ga zgleda ne iščejo in ne odkrijejo, pa ni? Pri vsem zdravniških pregledih, ki so jih deležni športniki, so bile smrti zaradi neodkrite bolezni srca presenetljivo pogoste. Malo poguglajte za leta 2019 in nazaj, ko se nam o koroni niti sanjalo ni.
Vaši otroci imajo veliko večjo moznost, da umrejo zaradi treniranja fuzbala, kot pa zaradi cepiva ali pa korone! Vbijte si to v betico in začnite raziskovati to!
Ena južna neprijavljena, 28.11.2021 ob 09:24
Še za tvojo pamet primerna stran, kjer je ogrooomno športnikov, ki so umrli pred kakršno koli korono:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_association_footballers_who_died_while_playing
Tudi zelo mladi (16 let) so umirali in na žalost še bodo, samo bebci tega niso videli prej. In ga tudi ne bi še naprej, če ne bi zdaj privlekli se cepljenje v to.
Ja, je možno, da doping skupaj s cepljenjem zadevo še poslabša. Lahko pa je problem v fuzbalu samem, ki predstavlja ogromen napor za srce. Samo že pred 2021 je bilo preveč smrti, pa se to nobenemu od vas ni zdelo tragično. Raje pošiljate svoje otroke na fuzbal, ki je očitno tako zdrav, da imajo veliko šanso, da umrejo med treningom ali tekmo.
Že 2004 so se spraševali zakaj je toliko mrtvih, v 2007 tud:
https://www.zeit.de/online/2007/37/fussball-tod-infarkt?utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
Rezultat pa je kakšen? Vse so pometli pod preprogo, povprečno inteligentni navijači pa so samo lutke. Ali pa ovce, kot je to zadnje časa priljubljen izraz.
Forum je zaprt za komentiranje.