Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Počutim se krivo, da je mati spet alkoholik

Počutim se krivo, da je mati spet alkoholik

Zdravila se je zaradi alkoholizma. Dve leti se je držala, zdaj pa spet pije. Kriva sem pa najverjetneje jaz. Jaz in partner sva doma v bloku in nimava ravno prostora za zabavo. Jaz sem praznovala 30 let in zabavo organizirala na domu, kjer sem odraščala. Tam še vedno živita starša. V hladilniku smo imeli kar nekaj alkohola, kar je bila huda napaka, ki jo obžalujem vsak dan. Mati je tisti dan ponovno posegla po alkoholu. Sploh nisem pomislila na to, glede na to, da je že dve leti bila čista. Sicer mi je obljubila, da ne bo več pila in da je nazdravila samo zaradi 30 let. Ampak sem takoj vedela, da jo bo alkohol spet dobil v kremplje. Spet ni dneva, da ne bi bila pijana. Grozno se počutim, res grozno. Kje sem imela glavo, res ne vem. ?

nisi nič kriva.

Ona je ta, ki pije. Če bi ona bila v službi in v neki omari našla flašo, bi pila.Če bi šla v kak šoping center in bi imeli degustacijo česa alkoholnega, bi ona pila.

Navsezadnje,si prepričana, da je bila ona ti dve leti brez alkohola?

Če je podlegla flašam v hladilniku,bi se to zgodilo kjerkoli, kadarkoli, pri komerkoli.

Ne krivi sebe, morda ti bo celo ona nabijala občutek krivde.

Zakaj pije ,ve ona sama, zakaj ne neha, ve tudi ona sama.

Ona je že zdavnaj prej pila, če je kdaj sploh zares nehala.

Ti povem, da je že prej pila, ampak bolj na skrivaj, tvojo tridesetko pa je izkoristila za to, da se ne rabi več skrivati. Si pa res dobila lepo darilo od nje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close