Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj je hujša žalitev za žensko

kaj je hujša žalitev za žensko

Če jo ma tip samo za seks, al če mu ni do seksa z njo?

Zame nič, ker s takim ne bi bila nikoli. Za puhoglavke pa verjetno prvo. V drugem primeru so pa tupe, ker so še z njim. Lp

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a148, 27.11.2021 ob 12:32

Če jo ma tip samo za seks, al če mu ni do seksa z njo?

Seveda ta drugo. Mogoče malo trpijo tiste, ki jih imajo tipi samo za seks. Ampak daleč najbolj pa trpijo tiste, ki jih nikoli nihče ne povoha. Niti za mimogrede seks ne.

Po svoje je moška erekcija že kot taka kompliment za žensko. Ki ga nekatere nikoli ne dobijo.

Grenivka422, 27.11.2021 ob 12:36

Zame nič, ker s takim ne bi bila nikoli. Za puhoglavke pa verjetno prvo. V drugem primeru so pa tupe, ker so še z njim. Lp

No ampak da zveš kakšen je, je treba vsaj en kontakt. Kar je dovolj, da ti da vedet.. prvo al drugo.

wd40a148, 27.11.2021 ob 12:46

No ampak da zveš kakšen je, je treba vsaj en kontakt. Kar je dovolj, da ti da vedet.. prvo al drugo.

Meni seks ni merilo za vezo ? tako da ne morem direkt odgovorit. Z mojim sem veliko let skupaj, imava posebno vezo, bom rekla tudi tako, da verjetno tudi moškim ni ok, če tista stvar v vezi ne deluje, pa on bi ona pa ne ?

Zate ne pride v poštev ne eno, ne drugo, tak da brez skrbi. Nobene ne boš užalil.

Mislim da druga varianta. Ker je oblika zavrnitve. Zavrnitev pa nikoli ni dobra.

Anonimno 9660, 27.11.2021 ob 12:55

Zate ne pride v poštev ne eno, ne drugo, tak da brez skrbi. Nobene ne boš užalil.

sprašujem za prjatla

wd40a148, 27.11.2021 ob 13:00

sprašujem za prjatla

??

Men bi blo drugo huj.. rada se počutim “zaželjeno”.. za prvo varianto – zgolj seks je tud blo jap, sam obojestranska želja in dogovor, tk da ni bolelo.. je pa pasalo ?.

Oboje je odločitev, zato ne sme ženska nobene čutiti kot žalitev, saj se ne gre za njo, temveč moškega, ki je noče (tako ali drugače).

V obeh primerih je zame baba puta. 

Nobeno, 27.11.2021 ob 14:50

Oboje je odločitev, zato ne sme ženska nobene čutiti kot žalitev, saj se ne gre za njo, temveč moškega, ki je noče (tako ali drugače).

samo a ni mal težko ne zamerit. Čustva so čustva.

wd40a148, 27.11.2021 ob 15:16

samo a ni mal težko ne zamerit. Čustva so čustva.

Kakor kdo, ne vem zakaj bi ti ženska zamerila, če ji iskreno poveš.  Ženske bolj zamerimo neiskrenost, občutek izigranosti, da smo z nekom zgubljale čas po nepotrebnem, ali ko nekdo v zvezi igra da je nekaj kar ni in se na koncu izkaže za čisto nekaj drugega, to so stvari, ki jih zamerimo. Nespoštovanje. Če iskreno poveš, da jo imaš samo za to, ali da te ne privlači sploh niti minimalno, je precej iskreno in pošteno, nima kaj bit. V prvem primeru lahko celo naletiš na tako, ki bo “za” dokler si ne najde kaj bolj resnega.

Nobeno, 27.11.2021 ob 15:25

Kakor kdo, ne vem zakaj bi ti ženska zamerila, če ji iskreno poveš.  Ženske bolj zamerimo neiskrenost, občutek izigranosti, da smo z nekom zgubljale čas po nepotrebnem, ali ko nekdo v zvezi igra da je nekaj kar ni in se na koncu izkaže za čisto nekaj drugega, to so stvari, ki jih zamerimo. Nespoštovanje. Če iskreno poveš, da jo imaš samo za to, ali da te ne privlači sploh niti minimalno, je precej iskreno in pošteno, nima kaj bit. V prvem primeru lahko celo naletiš na tako, ki bo “za” dokler si ne najde kaj bolj resnega.

Dokler ne naletim na tako filozofko bom vredi.

Zmešanka, 27.11.2021 ob 15:28

Dokler ne naletim na tako filozofko bom vredi.

Pa saj je pošteno povedala, a ni?

Name sigurno ne boš, sem pa “1 in a 1mio, tako da lahko mirno spiš 😉

Točno tk, podpis! Edin zatakne se, ker v tem svetu iskrenost hitro ni tist “dovolj”.. nastanejo, kljub temu pogosto (seveda pretežno nezavedno) kakšna dodatna pričakovanja.. mislim ne bom na dolgo in široko(da ne bom še js filozofka).. sam ja.. tk nekot?

Komentar na – nobeno..

Najbolj boga je tista, ki ga nikoli ne faše.

Ne eno, ne drugo ni žalitev, je pa neumno s takim moškim imeti karkoli. Zakaj že?

Replika54g1, 27.11.2021 ob 16:33

Ne eno, ne drugo ni žalitev, je pa neumno s takim moškim imeti karkoli. Zakaj že?

In vendar, forum je poln jamranja glede prvega in drugega.

ne bi rekla da se gre za žalitev, zgolj zavrnitev na različnih nivojih. Pač ne moreš biti vsakemu všeč-nekomu ne kot človek fizično pa bi te najraje pojedel (torej noče veze s tabo), komu drugemu nikakor, komu tretjemu kot človek ne pa fizično (taki imajo ekonomske cimrske odnose če se poparčkajo) četrtemu si pa v celoti všeč taka kot si torej in kot človek in kot ženska(najboljša kombinacija za uspešno vezo, če je seveda obojestransko)

Torej to kar sprašuješ-prvi te zavrača kot človeka (te noče za partnerko) bi te pa fizično rad obdelal, si mu torej telesno všeč-tu je fer da ti ta namen tudi pove, saj potem ni hudo, pač ga takoj skenslaš, če te zavaja potem bi znalo biti hudo. Tadrugemu pač nisi všeč na noben način (če ti ni partner je to čisto okej  in greš dalje brez slabih občutkov) če pa je tvoj partner in te fizično zavrača ti pa ga želiš v celoti-je pa to najhuje.

Pudob, 27.11.2021 ob 12:43

Seveda ta drugo. Mogoče malo trpijo tiste, ki jih imajo tipi samo za seks. Ampak daleč najbolj pa trpijo tiste, ki jih nikoli nihče ne povoha. Niti za mimogrede seks ne.

Po svoje je moška erekcija že kot taka kompliment za žensko. Ki ga nekatere nikoli ne dobijo.

Dvomim da obstaja ženska ki je prav nihče ne bi, če bi pač ne imela kriterijev. Še ko sem imela 130kil so se mi ponujali določeni. Ženska ki nikoli ne dobi, noče. Ne pa da ne more 🙂

wd40a148, 27.11.2021 ob 16:59

In vendar, forum je poln jamranja glede prvega in drugega.

A se ti rad pogovarjaš o slabih in še slabših variantah? Jaz ne.

Sem napisala nekaj bolj pozitivnega, a potem to raje izbrisala. Ta tema je pač tvoja.

Očitno sem čudna ženska, ker bi me bolj bolela prva varianta, morda zato ker sem bolj čustvena in se spustim v intimo, ko je vmes zaupanje, zaljubljenost oz ljubezen. Druga varianta se mi zdi bolj človeška in realna, ker nismo vsem vsec, tudi meni niso vsi vsec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close